BASIL dvojitá městská taška na kolo BOHEME 35L forest green BAS-18010

Sleva
2 305 Kč

Sleva platí do odvolání
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 2 103 Kč +9%
Cena začátečníka: 2 360 Kč -2%

V košíku
Plánovaná zásilka: 2024-04-22
Náklady na doručení: z 99 Kč >
Čas vrátit nákupy: 14 dní >

Popis

Popis

Dvojitá taška Basil Boheme má působivou kapacitu 35 litrů, takže vám nedojde místo pro uložení vašich každodenních potřeb. Vhodný pro všechny druhy cyklistických dobrodružství, máte dostatek místa pro kompletní seznam potravin nebo hromadu papírových pytlů z knihkupectví. Dvě oddělené přihrádky usnadňují organizaci a spojovací popruh je dostatečně diskrétní, aby do tašky přidal další předměty. Tato taška je vhodná pro všechny typy nosičů, včetně elektrokol. Robustní podšívka a detaily z imitace kůže z něj činí atraktivní volbu. Díky voděodpudivé látce je obsah v případě dešťů mnohem suchší. Díky systému Universal Bridge můžete tašku snadno připevnit k kufru i ke stojanu elektrokola. Systém Universal Bridge se skládá ze čtyř slotů. Tyto otvory umožňují připevnění vaku dvěma způsoby:

  • Trvalé připevnění: Pomocí dodaných popruhů.

  • Odnímatelné: V kombinaci s deskou adaptéru. Vhodné pro adaptéry MIK a Racktime. Tyto desky adaptéru je nutné zakoupit samostatně.

Funkce:

Sortiment: Sakwy
Barva: Zelený
Voděodolný: Ano
Objem: 35,0 L
Zapínání: na kufru
Záruka na produkt 24 měsíců

Recenze produktu

Recenze produktu

Názory mohou přidávat pouze lidé, kteří si zakoupili daný produkt a přihlásili se.

Kontakt

Kontakt

Pole označená (*) jsou povinná Údaje poskytnuté ve výše uvedeném formuláři budou zpracovány v souladu s naším ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ.