BASIL dvojitý zadní nosič jízdních kol boheme double bag 35L charcoal BAS-18013

Sleva
Zboží není k dispozici

Pokud chcete být upozorněni, až bude položka k dispozici, zadejte svou e-mailovou adresu.

Čas vrátit nákupy: 30 dní >
Nedávno k dispozici: 21.04.2023

Popis

Popis

Dvojitá taška Basil Bohème je stylová volba cyklistické tašky. Tato dvojitá taška je vyrobena v uhelně šedé barvě s poutavým bohémským potiskem, který určitě zaujme. Tato taška s objemem 35 litrů má velkou kapacitu a zajišťuje, že nikdy nebudete muset dělat žádné kompromisy při rozhodování o tom, co si vzít s sebou na projížďku na kole, ať už vyrazíte do přírody nebo ne, abyste si užili skvělou atmosféru na čerstvém vzduchu, ať už plánujete cestovat do kanceláře. Je také dokonalým společníkem na cesty na trh nebo do obchodu s potravinami, s dostatkem prostoru pro skladování potravin a nakupování, což znamená, že se nemusíte bát nosit s sebou nekonečné plastové a papírové tašky. Taška Basil Bohème Double Bag je vyrobena z vodoodpudivého materiálu, který zabraňuje průniku deště ve sprše, a detaily z umělé kůže ji krásně doplňují a dodávají jí stylovou povrchovou úpravu. Zajímá vás, jak se tato taška drží na vašem kole? Je to všechno velmi jednoduché. Díky systému Universal Bridge můžete tašku snadno připevnit k kufru i ke stojanu elektrokola. Systém Universal Bridge se skládá ze čtyř slotů. Tyto otvory umožňují připevnění vaku dvěma způsoby:

  • Trvalé připevnění: Pomocí dodaných popruhů.
  • Odnímatelné: V kombinaci s deskou adaptéru. Vhodné pro adaptéry MIK a Racktime. Tyto desky adaptéru je nutné zakoupit samostatně.

Vlastnosti:

  • Vodotěsný materiál této tašky chrání obsah během deště.
  • S velkou kapacitou 35 litrů je tato dvojitá brašna na kolo užitečná nejen na nákupy, ale také na skvělou dovolenou venku nebo na kole.
  • Reflexní detaily zajišťují, že budete vždy viditelní ve tmě.
  • Rozměry: 37 cm x 15 cm x 37 cm

Funkce:

Sortiment: Sakwy
Barva: Šedá
Voděodolný: Ano
Objem: 35,0 L
Zapínání: na kufru
Záruka na produkt 24 měsíců

Recenze produktu

Recenze produktu

Názory mohou přidávat pouze lidé, kteří si zakoupili daný produkt a přihlásili se.