BELL městská cyklistická přilba ANNEX SHIELD INTEGRATED MIPS matte black BEL-7117751

Zboží není k dispozici

Pokud chcete být upozorněni, až bude položka k dispozici, zadejte svou e-mailovou adresu.

Čas vrátit nákupy: 30 dní >
Nedávno k dispozici: 20.03.2022

Popis

Popis

Dojíždění do práce na kole může být vzrušující i náročné a Annex je navržen tak, aby vám pomohl zlepšit vaši misi. Příloha obsahuje systém MIPS (Multi-Directional Impact Protection System), který může poskytnout dodatečnou ochranu při určitých typech nárazů. Ventilátor Active Air Slider umožňuje nastavit teplotu pro pohodlí. Systém Float Fit zajišťuje snadné a pohodlné nošení, navíc byl letos zaveden systém No-Twist Tri-Glides pro snadnější nastavení. Speciální funkce - včetně integrovaných reflektorů, integrovaného držáku světla a měkkého krytu pásku - vám poskytnou všechny nástroje, které potřebujete k tomu, abyste byli soběstační a mimořádně mobilní.

  • Mips: Mips (vícesměrný systém ochrany proti nárazu) - špičková technologie kluzné roviny určená ke snížení rotačních sil, které mohou vzniknout při určitých nárazech.
  • Obvod: 55-59 cm
  • Konstrukce: polykarbonátová skořepina vyrobená technologií fusion in-mold - tento proces kombinuje vnější skořepinu přilby s pěnovou výstelkou z eps pěny a vytváří tak robustnější přilbu.
  • Počet větracích otvorů: 7 větracích otvorů v přilbě, 3 sací otvory, 8 aktivních větracích otvorů.
  • Typ interiéru/podlahy: X-statické polstrování - rychleschnoucí materiály, protkané pravými stříbrnými vlákny, brání růstu bakterií a plísní způsobujících zápach.
  • Typ ventilace: Průchozí ventilace je vybavena nasávacími otvory na přední straně přilby, které přivádějí chladný vzduch a tlačí ho přes matici vzduchových kanálků do ventilace po celé délce.
    Aktivní vzduch je vybaven integrovaným posuvným tlačítkem, které otevírá a zavírá ventilační otvory, a jezdec tak může nastavit proudění vzduchu, teplotu a výkon vzduchu.
  • Namontovaný systém: Float fit - minimalistický, lehký systém přizpůsobení se snadno otočným gumovým knoflíkem (integrovaný s mips)
  • Hmotnost výrobku: 425 gramů (velikost m)

Funkce:

Sortiment: Cyklistická helma
Pohlaví: Unisex
Barva: Černá
Záruka na produkt 24 měsíců
Systém MIPS: Ano

Recenze produktu

Recenze produktu

Názory mohou přidávat pouze lidé, kteří si zakoupili daný produkt a přihlásili se.