Výběr správného cyklistického oblečení je nesmírně důležitá otázka. S tímto problémem se potýkají začátečníci i zkušení cyklisté.

Bez ohledu na počasí by správný cyklista měl být připraven na všechny okolnosti ... A co když bude pršet? Poradíme, jak vybrat správné kalhoty voděodolný.

Kromě základních předpokladů, že kalhoty by měly být pohodlné a dobře padnoucí, byste měli věnovat pozornost tomu, zda mají cyklistické kalhoty důležité prvky, jako jsou:

  • Možnost odepnutí a nastavení nožiček
  • Prodyšnost materiálu
  • Vyrobeno z nylonu potaženého PVC
  • Bezpečnostní odrazky
  • Ve složeném stavu zaberou málo místa (lze dát do batohu)

Rogelli Houston - nepromokavé cyklistické kalhoty

Dojíždění do práce v dešti

Cyklistika po městě je stále oblíbenější, i když jí počasí nepřeje. Mnoho lidí tento dopravní prostředek využívá, protože je mnohem ekologičtější a má dobrý vliv na naše zdraví. Na každé roční období se však vyplatí připravit. Nepromokavé kalhoty bude výbornou volbou, pokud na podzim a v zimě dojíždíte do práce na kole. Dojíždění do práce v dešti může být perzistentní, proto se vyplatí chránit před všemi okolnostmi.

Jako cyklista byste měli vědět, že se do něj vyplatí investovat cyklistické kalhoty, které účinně chrání před navlhnutím. Při výběru kalhot dbejte na to, v jakých podmínkách se budeme pohybovat. Pokud chodíte denně do práce ležérně a většinou nemáte čas se převlékat, měli byste zvážit nákup kalhot, které můžete libovolně oblékat k džínám. Měly by být lehké, volné a o něco větší, než je vaše normální velikost, abyste se necítili omezováni. Náš nejprodávanější model tyto požadavky splňuje DEKO RAIN SUIT k dispozici v mnoha velikostech. Jsou perfektní nepromokavé cyklistické kalhoty.

Boty do deště na míru ideální na dlouhé výlety

Nepromokavé kalhoty chrání před deštěm a zároveň odvádějí pot. S extrémnějšími eskapádami kalhoty na kolo měly by být více přizpůsobeny podmínkám expedice, měly by působit pohodlným dojmem a blízkostí jako druhá kůže. Pro zachování nejvyššího komfortu a tepla doporučujeme zvolit zateplené kalhotky s náprsenkou, které se budou skvěle hodit na extrémnější výpravy. Rychleschnoucí materiál a prodyšný modelářský materiál FDX 1050 poskytuje optimální komfort na střední vzdálenosti. Zateplené kalhoty s náprsenkou jsou perfektním doplňkem k modelu RAIN TROUSERS BLACK FSTR-6706-S které lze nosit jako komplet proti chladu a dešti. Stejně jako u prvního modelu lze kalhoty nosit přes jiné typy kalhot, takže budou otevřené horské a zimní trasy!

Zateplené kalhoty, které lze nosit pod nepromokavé kalhoty

Ochrana proti dešti budou dobře fungovat v každodenních situacích dojíždění do práce a extrémní sporty. Nejeden cyklista zažil náhlý liják nebo jen zmoknutí, takže to není bezdůvodné nepromokavé kalhoty by měl být nerozlučným společníkem cyklistických eskapád.

Spolu s kalhotami se vyplatí pořídit i nepromokavé návleky na cyklistické boty

přidat komentář

Pole označená (*) jsou povinná Údaje poskytnuté ve výše uvedeném formuláři budou zpracovány v souladu s naším ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ.