CAIRN Dětské lyžařské / snowboardové brýle, GOGLE DROP 886, 580389886

Zboží není k dispozici

Pokud chcete být upozorněni, až bude položka k dispozici, zadejte svou e-mailovou adresu.

Čas vrátit nákupy: 30 dní >
Nedávno k dispozici: 22.02.2022

Popis

Popis

Barevné, zdobené originální grafikou brýle CAIRN DROP jsou novinkou značky Cairn věnovanou nejmladším od 6 do 12 let. Dvojitá sférická čočka a flexibilní rám z ní činí pohodlné a odvětrávané brýle, které osloví všechny juniory! Jsou vybaveny objektivem kategorie 3 - poskytuje viditelnost, která se přizpůsobuje měnícím se povětrnostním podmínkám. Brýle Cairn mají také povrchovou úpravu Anti Fog a ochranný kryt Anti Scratch, stejně jako barevnou pěnu se dvěma hustotami, která chrání obličej dítěte před oděrkami a puchýři pro maximální požitek na svahu.

Vlastnosti produktu:

  • Dvojitá sférická čočka kat. 3
  • Ochranný kryt proti zamlžování a ochrana proti poškrábání
  • Barevná pěna se dvěma hustotami
  • Ochrana proti UV záření 100% UVA / UVB

Použité technologie:

  • Dvojitý sférický objektiv kategorie 3 - poskytuje panoramatické zorné pole i viditelnost, která se přizpůsobuje měnícím se povětrnostním podmínkám. Propouští 3–18% světla, což z něj činí nejlepší využití pro slunečné dny bez mráčku. Propouštějí malé světelné paprsky, takže nemusíme mžourat očima ani při pohledu na slunce.

  • Povrchová úprava proti zamlžování a poškrábání-čočky na vnitřní straně jsou potaženy vrstvou proti zamlžování, která pomáhá omezit tvorbu mlhy, zatímco vnější část optiky je pokryta vrstvou Anti Scratch, díky které brýle jsou odolné proti poškrábání a zůstávají po dlouhou dobu ve výborném stavu, což zajišťuje správnou viditelnost.

  • Pěna se dvěma hustotami - chrání dětský obličej před odřeninami a kukuřicemi pro maximální potěšení na svahu a dodává brýlím atraktivní vzhled

Funkce:

Sortiment: Lyžařské/snowboardové brýle
Barva rámu: Vícebarevný
Objektivy: Stříbrný
Záruka na produkt 24 měsíců
Věková skupina: Junior

Recenze produktu

Recenze produktu

Názory mohou přidávat pouze lidé, kteří si zakoupili daný produkt a přihlásili se.