Dvojitý městský kufr BASIL TOUR XL 40L,zapínání na pásky, voděodolný polyester, černá BAS-17016

Sleva
Zboží není k dispozici

Pokud chcete být upozorněni, až bude položka k dispozici, zadejte svou e-mailovou adresu.

Čas vrátit nákupy: 30 dní >
Nedávno k dispozici: 17.12.2022

Popis

Popis

Dvojitá městská taška BASIL TOUR XL 40L, zapínání na popruh, voděodolný polyester, černá

Basil Tour XL je velmi prostorný dvojitý kufr. Prostorný interiér o objemu 40 litrů znamená, že je zde spousta místa pro přenášení vašich nezbytných věcí, a díky svému duálnímu designu je ideální pro nakupování. A co víc, tato taška má zaoblené hrany, což znamená, že při šlapání nebudete bouchat patami o sedlo. Tento kufr je vyroben z odolného 600D polyesteru, který odpuzuje vodu, takže při lijáku nezvlhne. Další výztuž zajišťuje, že si taška udrží tvar déle, a dvě boční kapsy poskytují další prostor pro drobné předměty. Brašna je navíc polstrovaná měkkou výplní. Bojíte se bezpečnosti silničního provozu? Basil Tour XL je vybaven dvojitými reflexními detaily, díky nimž budete vždy v noci viditelní. Konstrukce kufru také umožňuje připevnit dětskou sedačku, další LED osvětlení nebo jiné příslušenství.

Funkce:

- Tento dvojitý kufr na kolo je vyroben z voděodolného polyesteru.
- Reflexní detaily pro lepší viditelnost ve tmě.
- Zaoblené hrany znamenají, že si při jízdě nebudete bouchat paty o koš.

Rozměry: 35 cm x 16 cm x 37 cm
Hmotnost: 2,5 kg
Nosnost: 10 kg
Kapacita: 40 l
Materiál: polyester
Poloha na kole: vzadu
Montáž: na kufr
Upevnění: upevnění pomocí popruhů


HISTORIE Bazila

Jsme společnost Basil. Chceme vidět, jak vás baví jezdit na kole, a proto vyrábíme krásné a funkční cyklistické doplňky, které vás vyzývají k ještě častější jízdě. Protože jízda na kole je zdravá a přináší vám každodenní dávku štěstí a úsilí.

Všechno to začalo před 40 lety, když Ine van Dam vstoupila do cyklistického obchodu Nico van Balveren. Hledala proutěný koš na kolo. Nico vyvinul takový koš a udělal Ine velkou radost. A nejdůležitější bylo, že se jí kvůli tomuto košíku ještě víc líbila jízda na kole.

Od té doby se v našem rodinném podnikání toho moc nezměnilo. Naší vášní je vyvíjet produkty, díky nimž bude jízda na kole zábavnější a zábavnější. A vždy zohledníme vaše přání.

Chceme pochopit, kdy a proč jezdíte na kole. A proč a kdy nejezdíte. Učíme se to každý den. Kombinujeme tyto informace s naším smyslem pro kvalitu, styl a funkčnost. Společně můžeme šířit radost z jízdy na kole. Přidáš se k nám?

Jménem týmu Basil,
Marthijn van Balveren.

Funkce:

Sortiment: Sakwy
Barva: Černá
Voděodolný: Ano
Objem: 40,0 L
Zapínání: na kufru
Váha: 2500 g
Záruka na produkt 24 měsíců

Recenze produktu

Recenze produktu

Názory mohou přidávat pouze lidé, kteří si zakoupili daný produkt a přihlásili se.