GIRO cyklistické brýle tazz mtb black red hypnotic (barevné sklo AMBER SCARLET trail + Průhledné sklo 99% S0) GR-7114186

Sleva
Zboží není k dispozici

Pokud chcete být upozorněni, až bude položka k dispozici, zadejte svou e-mailovou adresu.

Čas vrátit nákupy: 14 dní >
Nedávno k dispozici: 18.09.2022

Popis

Popis

Brýle Tazz MTB mají pohodlný design a technologii rozšířené viditelnosti.

Certifikáty:

  • Osvědčení pro terénní motocykly


Brýle Tazz MTB vás díky technologii rozšířeného vidění, polykarbonátovými čočkami a vynikající ventilaci soustředí na stopu. Cyklistické brýle Tazz MTB používají nový středový rám navržený kolem naší technologie Expansion View Technology (EXV), který poskytuje široké zorné pole s minimální stopou, která je pohodlná pro různé tvary a velikosti obličeje. Čirá optika a smyk kompatibilní s polykarbonátovými čočkami dobře fungují s pohodlným a stabilním uchycením a pěnou.


Technologie:

  • Technologie rozšířené viditelnosti - Giro Breakthrough Technology (EXV), vyvinutá a vylepšená v našem výzkumném a vývojovém středisku v Santa Cruz v Kalifornii, je nový design rámečku, který vytváří bezkonkurenční zorné pole. Začali jsme návrhem brýlí kompatibilních s přilbou, poté jsme odstranili a zmenšili materiál rámu a navrhli bezrámové zóny, abychom optimalizovali masivní sférické čočky a získali maximální periferní vidění v našich brýlích.

  • Anti-Fog Coating - Každý objektiv na Giro Goggles má náš anti-fog povlak pro dobrou viditelnost a dobrý zážitek z jízdy.

Funkce:

Sortiment: Cyklistické brýle
Objektivy:
  • Bezbarvý
  • Vyměnitelné
  • Červené
Záruka na produkt 24 měsíců
Věková skupina: Dospělí

Recenze produktu

Recenze produktu

Názory mohou přidávat pouze lidé, kteří si zakoupili daný produkt a přihlásili se.