GIRO dámské cyklistické rukavice strada massa sg lf black GR-7076409

Sleva
Zboží není k dispozici

Pokud chcete být upozorněni, až bude položka k dispozici, zadejte svou e-mailovou adresu.

Čas vrátit nákupy: 30 dní >
Nedávno k dispozici: 22.08.2023

Popis

Popis

Tyto rukavice mají Technogel, který se přizpůsobuje konturám vašich rukou, AX Suede pro odolnost a svršek z prodyšné síťoviny odvádějící vlhkost, která se táhne ve čtyřech směrech. Byly navrženy pro výjimečné odpružení díky dvojité vrstvě Technogel s pěnovou podšívkou. Jedinečně ergonomický design rukavic Strada Massa SG LF a vysoce kvalitní konstrukce zlepšují střih a pocit a zároveň eliminují objemný pocit ostatních ultraměkkých rukavic.

Horní ruka:

  • Prodyšná síťovina odvádějící vlhkost
  • Vysoce savý povrch z mikrovlákna
  • Upravené malé zapínání na suchý zip
  • Reflexní prvky

Dlaň:

  • Technologie Super Fit se třemi panely
  • Dlaň z mikrovlákna AX Suede
  • Svařená chlopeň k utažení rukavice
  • Technologie dotykové obrazovky pro použití s ​​mobilními zařízeními

Polstrování:

  • 2 mm výplň Technogel a 4 mm pěnová výplň

Velikosti:

  • S (obvod ruky 155-169 mm / délka ruky 160-169 mm)
  • M (obvod ruky 170-189 mm / délka ruky 170-184 mm)
  • L (obvod ruky 190-204 mm / délka ruky 185-195 mm)

Technologie:

  • Super Fit Engineering je patentovaný proces, který ovlivňuje přizpůsobení, vzhled a design každé rukavice Giro pro maximální pohodlí a výkon. Přesným přizpůsobením ruky, prstů a vycpávkových zón tvaru a velikosti ruky snižuje Super Fit Engineering pocity zachycení a nepohodlí při současném zlepšení úchopu, pocitu z řídítek a účinnosti polstrování. A jelikož má model k dispozici šest velikostí, téměř každý jezdec si může vybrat rukavice podle svých potřeb.

  • Technologie dotykové obrazovky - Kapacitní dotykové obrazovky, které se nacházejí ve většině mobilních zařízení, jako je iPhone, reagují na přirozenou bioelektrinu pokožky. Připojením optického vlákna k prstům vybraných rukavic Giro můžete zůstat v kontaktu s mobilním zařízením, aniž byste rukavice museli sundávat.

  • Technogel je patentovaný polyuretanový materiál původně navržený pro lékařské aplikace. Technogel používáme pro vložku v našich prémiových rukavicích kvůli jeho vynikajícím vlastnostem rozložení tlaku. Po stisknutí mezi rukavicí a řídítky se Technogel drží na ruce a deformuje se ve všech třech osách. Normální polštářové materiály mají tendenci se deformovat pouze podél jedné osy, což způsobuje nárůst tlaku v oblastech přímého kontaktu. Giro rukavice s Technogelem poskytují lepší rozložení tlaku až o 300% lepší než standardní gel, pro větší pohodlí a dlouhodobou ochranu před znecitlivěním. Vynikající absorpce nárazů až o 30% lepší než standardní gel na ochranu proti nárazům a vibracím. Dlouhotrvající výkon - časem neztvrdne ani se nezhorší, takže rukavice zůstane pružná a pohodlná.
  • Three-piece palm construction- Unikátní 3dílná konstrukce dlaně je vyrobena tak, aby vyhovovala rukavicím, aby se snížil pocit svázání. Umožňuje přirozené pohyby rukou pro lepší ovládání bez ovlivnění pocitu z volantu. Díky tomu, že každá část ruky napodobuje vlastnosti ruky a zápěstí, zvyšují rukavice Giro přilnavost a poskytují nejvyšší úroveň ochrany celé ruky.1 - PALCÍ - Palcový panel s technologií Super Fit je nezbytný pro zajištění dokonalého uchycení v ruce a zároveň umožňuje volnost pohybu a lepší přilnavost nezbytnou pro maximální kontrolu a pocit z řízení.2 - VNITŘNÍ RUKY - Panel rukou Super Fit Engineered byl optimalizován tak, aby poskytoval pohodlné nošení bez pocitu zachycení při uchopení řídítek. Díky pečlivému přizpůsobení struktury přirozenému tvaru ruky zůstávají rukavice pružné a poskytují ochrannou vrstvu. 3 - VŠE - Speciálně navržené rukavice Giro jsou navrženy tak, aby podporovaly přirozený pohyb ruky a zároveň poskytovaly platformu pro polstrování a ochranu tam, kde to nejvíce potřebujete. Díky optimalizaci tloušťky a polohy vložky s integrovanými flex zónami poskytují rukavice Giro přirozenější pohyb prstů a kloubů.

Funkce:

Sortiment: Letní rukavice
Pohlaví: Dámské
Barva: Černá
Pohodlí: Léto
Amortizace: Gelowa
Větruvzdorné: nie
Záruka na produkt 24 měsíců

Recenze produktu

Recenze produktu

Názory mohou přidávat pouze lidé, kteří si zakoupili daný produkt a přihlásili se.