GIRO zimní cyklistické rukavice cascade ukazováček black GR-7111919

Sleva
Zboží není k dispozici

Pokud chcete být upozorněni, až bude položka k dispozici, zadejte svou e-mailovou adresu.

Čas vrátit nákupy: 14 dní >
Nedávno k dispozici: 06.10.2023

Popis

Popis

CASCADE dlouhý prst černý

Pánské rukavice Cascade, navržené pro jízdu v nepříznivých povětrnostních podmínkách, nabízejí fit, odolnost a kontrolu. Perfektní řešení pro chladné a mokré podmínky.

Pružná, podšitá fleecovou dlaní AX Suede ™ pro spolehlivou izolaci proti chladu
Technologie Super Fit ™ eliminuje přebytečnou látku a vrásky pro bezpečné uchopení
Zadní strana je opatřena kombinací potahu Polartec® Windbloc® v kombinaci s podšívkou Powerwool® pro boj proti větru a chladu, aniž by vaše ruce byly mokré a lepkavé
Použití DWR vám umožňuje zbavit se vody a nečistot
Technologie dotykové obrazovky pro použití s ​​mobilními zařízeními


HORNÍ ČÁST RUKY:

  • Povlak Polartec® Windbloc®
  • Podšívka Polartec® Powerwool®
  • Technologie dotykové obrazovky
  • Použití úpravy DWR pro odolnost proti vodě


VNITŘNÍ RUKA:

  • Ruční design se 3 panely
  • Podšívka z fleece AX Suede ™


VELIKOSTI:

S (obvod ruky 178-203 mm / délka ruky 175-180 mm)
M (obvod ruky 170-189 mm / délka ruky 161-169 mm)
L (obvod ruky 229-248 mm / délka ruky 189-199 mm)
XL (obvod ruky 248-267 mm / délka ruky 200-210 mm)
XXL (obvod ruky od 267 mm / délka dlaně od 211 mm)



  • TECHNOLOGIE:

    Super Fit Engineering je patentovaný proces, který ovlivňuje přizpůsobení, vzhled a design každé rukavice Giro pro maximální pohodlí a výkon. Přesným přizpůsobením ruky, prstů a vycpávkových zón tvaru a velikosti ruky snižuje Super Fit Engineering pocity zachycení a nepohodlí při současném zlepšení úchopu, pocitu z řídítek a účinnosti polstrování.

    Technologie dotykové obrazovky - Kapacitní dotykové obrazovky nalezené ve většině mobilních zařízení, jako je iPhone, reagují na přirozenou bioelektrinu pokožky. Po připojení vlákna ke konečkům prstů vybraných rukavic Giro můžete zůstat v kontaktu s mobilním zařízením, aniž byste rukavice sundali.

    Třídílná konstrukce dlaně - Unikátní 3dílná konstrukce dlaně je vyrobena tak, aby vyhovovala rukavicím, aby se snížil pocit svázání. Umožňuje přirozené pohyby rukou pro lepší ovládání bez ovlivnění pocitu z volantu. Díky tomu, že každá část ruky napodobuje vlastnosti ruky a zápěstí, zvyšují rukavice Giro přilnavost a poskytují nejvyšší úroveň ochrany celé ruky. Lepší přilnavost je nutná pro maximální kontrolu a pocit z řízení. Fit Engineered palm panel byl optimalizován tak, aby poskytoval pohodlné nošení, aniž byste se cítili chyceni, když uchopíte řídítka. Díky pečlivému přizpůsobení struktury přirozenému tvaru ruky zůstávají rukavice pružné a poskytují ochrannou vrstvu. 3 - VŠE - Speciálně navržené rukavice Giro jsou navrženy tak, aby podporovaly přirozený pohyb ruky a zároveň poskytovaly platformu pro polstrování a ochranu tam, kde to nejvíce potřebujete. Díky optimalizaci tloušťky a polohy vložky s integrovanými flex zónami poskytují rukavice Giro přirozenější pohyb prstů a kloubů.


  • Polartec Windbloc je nejkvalitnější a nejpohodlnější větruvzdorný materiál na trhu. Kombinuje teplo termálních tkanin Polartec se 100% větruodolnou / vodotěsnou povrchovou úpravou DWR a vynikajícím přenosem vodní páry, což eliminuje potřebu dalšího nátěru.

    DWR je povrchová úprava nebo povlak přidávaný do tkanin Giro, díky nimž jsou vodotěsné, takže mohou odpuzovat déšť, sníh a vlhké počasí.

    Polartec Power Wool Lining je směs hybridní vlny / poly, která vlnu umisťuje vedle pokožky tam, kde je nejpohodlnější a nejteplejší, a zároveň přináší poly na vrch pro větší odolnost a přenos vlhkosti.

Funkce:

Sortiment: Zimní rukavice
Pohlaví: Muži
Barva: Černá
Pohodlí: Zima
Voděodolný: Ano
Amortizace: nedostatek
Větruvzdorné: Ano
Záruka na produkt 24 měsíců

Recenze produktu

Recenze produktu

Názory mohou přidávat pouze lidé, kteří si zakoupili daný produkt a přihlásili se.