Jediný cyklistický kufr BASIL MIRA 17L, Hook-On System, voděodolný, Černá BAS-17636

Sleva
Zboží není k dispozici

Pokud chcete být upozorněni, až bude položka k dispozici, zadejte svou e-mailovou adresu.

Čas vrátit nákupy: 14 dní >

Popis

Popis

Jedna městská taška BASIL MIRA 17L, systém Hook-On, vodotěsný polyester, černá

Basil Mira je elegantní brašna na kolo. Ať už děláte odpolední nákupy ve městě nebo jdete za městem se svými přáteli, tato brašna je vám po ruce, aby vám usnadnila život. Kromě toho existuje mnoho praktických detailů, které vám usnadní cestu. Vodotěsný kryt zajišťuje, že obsah zůstane v deštivém počasí suchý, a bezpečné spojovací prvky udrží obsah na místě. Praktický montážní systém se snadno připevňuje k různým typům nosičů, včetně elektrokol, což znamená, že nebudete zbytečně ztrácet čas sestavováním. Velká kapacita 18 litrů nabízí dostatek prostoru pro potraviny, oblečení a všechny další potřeby pro skladování. Hlavní komora poskytuje základní úložný prostor s klopou nahoře a další kapsou na zip pro malé příslušenství. Reflexní detaily vás udržují viditelným i při omezeném osvětlení nebo v noci. Aby se zabránilo poškození základny, má tento kufr ochranné nožičky, takže váš kufr vydrží v dobrém stavu po dlouhou dobu.

Funkce:

- Reflexní detaily vás udržují viditelnými v noci nebo v omezeném světle.
- Upevnění pomocí háku umožňuje snadné připevnění k různým stojanům.
- Tento kufr odolává malým srážkám a je odolný proti povětrnostním vlivům.

Rozměry: 36 cm x 16 cm x 37 cm
Hmotnost: 1 kg
Maximální zatížení: n / a
Kapacita: 18 l
Materiál: polyester
Poloha na kole: vzadu
Montáž: na kufr
Instalace: Basil Hook-On System

BASIL HOOK ON SYSTEM / IN ZIPPER POCKET
Tento inovativní a patentovaný systém zavěšení je standardem u všech nových luxusních tašek Basil. Rozteč háčků je nastavitelná pro nejlepší možné umístění na kufru, díky čemuž jsou tašky Basil vhodné také pro použití na předním nosiči. Uzamykací systém se zelenou vlajkou poskytuje další ochranu proti odepnutí tašky. Tento systém je vhodný i pro elektrokola. Vhodný pro trubky kufru o maximálním průměru 16 mm.


HISTORIE Basil

Jsme společnost Basil. Chtěli bychom vidět, jak vás baví jezdit na kole, a proto vyrábíme krásné a funkční cyklistické doplňky, které vás vyzývají k ještě častější jízdě. Protože jízda na kole je zdravá a přináší vám každodenní dávku štěstí a úsilí.

Všechno to začalo před 40 lety, když Ine van Dam vstoupila do cyklistického obchodu Nico van Balveren. Hledala proutěný koš na kolo. Nico vyvinul takový koš a udělal Ine velkou radost. A nejdůležitější bylo, že se jí kvůli tomuto košíku ještě víc líbila jízda na kole.

Od té doby se v našem rodinném podnikání toho moc nezměnilo. Naší vášní je vyvíjet produkty, díky nimž bude jízda na kole zábavnější a zábavnější. A vždy zohledníme vaše přání.

Chceme pochopit, kdy a proč jezdíte na kole. A proč a kdy nejezdíte. Učíme se to každý den. Kombinujeme tyto informace s naším smyslem pro kvalitu, styl a funkčnost. Společně můžeme šířit radost z jízdy na kole. Přidáš se k nám?

Jménem týmu Basil,
Marthijn van Balveren.

Funkce:

Sortiment: Sakwy
Barva: Černá
Voděodolný: Ano
Objem: 17,0 L
Zapínání: na kufru
Váha: 1000 g
Záruka na produkt 24 měsíců

Recenze produktu

Recenze produktu

Názory mohou přidávat pouze lidé, kteří si zakoupili daný produkt a přihlásili se.