Kryt sedla BASIL GO-SADDLE COVER voděodolný (NEW) BAS-50494

Sleva
Zboží není k dispozici

Pokud chcete být upozorněni, až bude položka k dispozici, zadejte svou e-mailovou adresu.

Čas vrátit nákupy: 30 dní >
Nedávno k dispozici: 21.02.2022

Popis

Popis

Potah sedla BASIL GO SEDDLE COVER šedý

Potah na sedlo Basil Go je stylový potah na sedlo vyrobený z voděodolného materiálu, takže při sednutí na kole budete vždy v suchu. Perfektní, pokud dojíždíte do práce na kole nebo dáváte přednost jízdě na kole do obchodů a trhů za každého počasí. Voděodolný polyesterový potah sedadla Basil Go zajišťuje pohodlnou jízdu a přístup k cíli. Díky elastickému pásku zůstává kryt bezpečně kolem sedla jízdního kola, takže se nemusíte bát, že jej odtrhne silný poryv větru. Rozměry tohoto potahu jsou 27 x 23 x 6 cm, což z něj činí vhodnou volbu pro téměř jakýkoli typ sedla. Díky neutrální barvě je obal perfektní volbou pro muže i ženy.

Funkce:

- Potah sedla Basil GO je vyroben z voděodolného polyesteru a je vhodný jak pro pánská, tak pro dámská kola.
- Potah má elastický pásek pro snadné připevnění k sedlu.
- Rozměry jsou 27 x 23 x 6 cm


HISTORIE Bazila

Jsme společnost Basil. Chtěli bychom vidět, jak vás baví jezdit na kole, a proto vyrábíme krásné a funkční cyklistické doplňky, které vás vyzývají k ještě častější jízdě. Protože jízda na kole je zdravá a přináší vám každodenní dávku štěstí a úsilí.

Všechno to začalo před 40 lety, když Ine van Dam vstoupila do cyklistického obchodu Nico van Balveren. Hledala proutěný koš na kolo. Nico vyvinul takový koš a udělal Ine velkou radost. A nejdůležitější bylo, že se jí kvůli tomuto košíku ještě víc líbila jízda na kole.

Od té doby se v našem rodinném podnikání toho moc nezměnilo. Naší vášní je vyvíjet produkty, díky nimž bude jízda na kole zábavnější a zábavnější. A vždy zohledníme vaše přání.

Chceme pochopit, kdy a proč jezdíte na kole. A proč a kdy nejezdíte. Učíme se to každý den. Kombinujeme tyto informace s naším smyslem pro kvalitu, styl a funkčnost. Společně můžeme šířit radost z jízdy na kole. Přidáš se k nám?

Jménem týmu Basil,
Marthijn van Balveren.

Funkce:

Sortiment: Potahy sedadel
Barva: Šedá
Voděodolný: Ano
Záruka na produkt 24 měsíců

Recenze produktu

Recenze produktu

Názory mohou přidávat pouze lidé, kteří si zakoupili daný produkt a přihlásili se.