Popis
Popis
Potraviny pro zvláštní výživové účely
Nárůst laktátu během intenzivních anaerobních aktivit je často omezením výkonu. Výsledkem je, že hodnota pH krve během krátké doby poklesne. Tělo nedokáže velmi dobře tolerovat nízké pH a potřebuje pufrovací látky, které mohou zabránit změnám pH, jako je tento. Bikarbonát a citrát s nepřímým účinkem mohou kompenzovat tato kyselá zvýšení, která jsou zde omezující. Lactat Buffer se používá jako doplněk soutěže ke zlepšení výkonu. Je speciálně navržen pro ambiciózní sportovce všech oborů, kde zvýšení kyselin omezuje výkon (veslování, sprint, lyžování, plavání atd.).
Hmotnost: plechovka 800 g
Chuť: Citron
Výhody:
- Neutralizuje kyselinu mléčnou vytvořenou ve svalech.
- Dobrá biologická dostupnost uhličitanů sodných a citrátu sodného při častém používání před soutěží.
- Mírná chuť
Aplikace:
500 - 1 000 ml, 2 až 1 hodinu před cvičením, jak je doporučeno na plechovce.
Vědecký výzkum také potvrdil účinnost uvolňování sody během několika dní. V takovém případě by měla být konzumace provedena 5 až 6 dní před soutěží, podle doporučení dávkování na plechovce. Vylepšené výkonové efekty jsou patrné až 24 hodin po spotřebě.
Lidé s poruchou funkce ledvin nebo vysokým krevním tlakem, kteří jsou citliví na sůl, by neměli používat laktátový pufr. Hydrogenuhličitan sodný a citrát sodný by se neměly používat při hapierkalcémii se zvýšenou hladinou vápníku v krvi, mohou vést k usazování vápníku v ledvinách.
Změny pH moči mohou být způsobeny suplementací bikarbonátu. Pokud je sportovec povolán k dopingovému testu, může trvat několik hodin, než pH moči vzroste na mezní hodnotu.
Součásti:
Citrát sodný 45%, hydrolyzovaný kukuřičný škrob, hydrogenuhličitan sodný 24%, příchuť, sladidlo (steviol glykosidy - rebaudiozid A).
Nutriční hodnoty na 100 g
Energie kJ (kcal) 510 (120)
Bílkoviny 0 g
Sacharidy 30 g
- včetně cukrů 0 g
Tuky 0 g
- včetně nasycených 0 g
Vlákno 0 g
Sodík 17,05 g
VYROBENO VE ŠVÝCARSKU.
Nárůst laktátu během intenzivních anaerobních aktivit je často omezením výkonu. Výsledkem je, že hodnota pH krve během krátké doby poklesne. Tělo nedokáže velmi dobře tolerovat nízké pH a potřebuje pufrovací látky, které mohou zabránit změnám pH, jako je tento. Bikarbonát a citrát s nepřímým účinkem mohou kompenzovat tato kyselá zvýšení, která jsou zde omezující. Lactat Buffer se používá jako doplněk soutěže ke zlepšení výkonu. Je speciálně navržen pro ambiciózní sportovce všech oborů, kde zvýšení kyselin omezuje výkon (veslování, sprint, lyžování, plavání atd.).
Hmotnost: plechovka 800 g
Chuť: Citron
Výhody:
- Neutralizuje kyselinu mléčnou vytvořenou ve svalech.
- Dobrá biologická dostupnost uhličitanů sodných a citrátu sodného při častém používání před soutěží.
- Mírná chuť
Aplikace:
500 - 1 000 ml, 2 až 1 hodinu před cvičením, jak je doporučeno na plechovce.
Vědecký výzkum také potvrdil účinnost uvolňování sody během několika dní. V takovém případě by měla být konzumace provedena 5 až 6 dní před soutěží, podle doporučení dávkování na plechovce. Vylepšené výkonové efekty jsou patrné až 24 hodin po spotřebě.
Lidé s poruchou funkce ledvin nebo vysokým krevním tlakem, kteří jsou citliví na sůl, by neměli používat laktátový pufr. Hydrogenuhličitan sodný a citrát sodný by se neměly používat při hapierkalcémii se zvýšenou hladinou vápníku v krvi, mohou vést k usazování vápníku v ledvinách.
Změny pH moči mohou být způsobeny suplementací bikarbonátu. Pokud je sportovec povolán k dopingovému testu, může trvat několik hodin, než pH moči vzroste na mezní hodnotu.
Součásti:
Citrát sodný 45%, hydrolyzovaný kukuřičný škrob, hydrogenuhličitan sodný 24%, příchuť, sladidlo (steviol glykosidy - rebaudiozid A).
Nutriční hodnoty na 100 g
Energie kJ (kcal) 510 (120)
Bílkoviny 0 g
Sacharidy 30 g
- včetně cukrů 0 g
Tuky 0 g
- včetně nasycených 0 g
Vlákno 0 g
Sodík 17,05 g
VYROBENO VE ŠVÝCARSKU.