Taška na řídítka BASIL MAGNOLIA CITY BAG 7L, voděodolný polyester, pastel powders BAS-17681

Sleva
Zboží není k dispozici

Pokud chcete být upozorněni, až bude položka k dispozici, zadejte svou e-mailovou adresu.

Čas vrátit nákupy: 14 dní >
Nedávno k dispozici: 13.08.2022

Popis

Popis

Brašna na řídítka BASIL MAGNOLIA CITY BAG 7L, voděodolný polyester, modrozelená + montážní deska BASIL BASEASY + systém KLICKFIX ADAPTER PLATE pro připevnění na sloupek řídítek a odnímatelná řídítka (bez držáku) (NOVINKA)

Taška Basil Magnolia City je nepostradatelným doplňkem každého rámu kola. Snadno namontovaný na řídítkách poskytuje spoustu dalšího úložného prostoru pro každodenní věci. Tato taška je vyrobena z odolného polyesteru, který dobře drží za všech povětrnostních podmínek, s robustní vnitřní vložkou a vodoodpudivými vlastnostmi. Brašna má objem 7 litrů a je mimořádně pohodlná pro uložení různých cyklistických dílů a dalších věcí, což umožňuje snadný přístup, když je nejvíce potřebujete. Pokud často cestujete na kole, je tato taška dokonalým řešením. Kompaktní, ale stylový. Taška se uzavírá bezpečným zapínáním na zip a vnitřní přihrádka poskytuje další ochranu vašich cenností. Kromě toho má tato taška rukojeť a odnímatelný ramenní popruh, takže ji můžete nosit s sebou i při cestě pěšky. Díky reflexní úpravě je to bezpečnější volba, takže budete viditelní v noci nebo při omezeném osvětlení. Taška je dodávána s předem namontovanou deskou adaptéru BasEasy / Klickfix (BAS-70184). Díky tomu je koš vhodný pro držáky BasEasy a Klickfix. Vybraný držák je třeba zakoupit samostatně. Jeho montáž a demontáž je snadná.

Konzoly pro odnímatelné systémy:
- 70177 - DRŽÁK ZÁSUVKY NA ŘÍDÍTKO KAZETY NA KLICKFIX DESKY průměr 25-31,8 mm odnímatelný systém upevnění koše
- 70182 - BASIL BASEASY SYSTEM EC montážní úhelník 22-25,4 mm, odnímatelný systém pro upevnění koše
- 70179 - Montážní držák pro sloupek řídítek BASIL BASEASY 22-26 mm, nastavitelná délka držáku, odnímatelný systém upevnění koše

Funkce:

- Brašna Basil Magnolia City se snadno sestavuje a rozebírá.
- Taška je vhodná pro elektrická i běžná kola.
- Reflexní lem pro lepší viditelnost v noci.
- Kapacita je 7 litrů.


Rozměry: 34 cm x 14 cm x 23 cm
Hmotnost: 0,87 kg
Nosnost: 5 kg
Kapacita: 7 l
Materiál: polyester
Poloha na kole: vpředu
Upevnění: na volant
Instalace: Součástí dodávky BASIL BASEASY + KLICKFIX (BAS-70184) montážní deska + (samostatně k zakoupení) držák (BAS-70177 nebo BAS-70182 nebo BAS-70179)


HISTORIE Bazila

Jsme společnost Basil. Chtěli bychom vidět, jak vás baví jezdit na kole, a proto vyrábíme krásné a funkční cyklistické doplňky, které vás vyzývají k ještě častější jízdě. Protože jízda na kole je zdravá a přináší vám každodenní dávku štěstí a úsilí.

Všechno to začalo před 40 lety, když Ine van Dam vstoupila do cyklistického obchodu Nico van Balveren. Hledala proutěný koš na kolo. Nico vyvinul takový koš a udělal Ine velkou radost. A nejdůležitější bylo, že se jí kvůli tomuto košíku ještě víc líbila jízda na kole.

Od té doby se v našem rodinném podnikání toho moc nezměnilo. Naší vášní je vyvíjet produkty, díky nimž bude jízda na kole zábavnější a zábavnější. A vždy zohledníme vaše přání.

Chceme pochopit, kdy a proč jezdíte na kole. A proč a kdy nejezdíte. Učíme se to každý den. Kombinujeme tyto informace s naším smyslem pro kvalitu, styl a funkčnost. Společně můžeme šířit radost z jízdy na kole. Přidáš se k nám?

Jménem týmu Basil,
Marthijn van Balveren.

Funkce:

Sortiment: Brašna na kolo
Pohlaví: Dámské
Barva: Modrý
Voděodolný: Ano
Objem: 7,0 L
Zapínání: na volantu
Váha: 870 g
Záruka na produkt 24 měsíců

Recenze produktu

Recenze produktu

Názory mohou přidávat pouze lidé, kteří si zakoupili daný produkt a přihlásili se.