ERGON GXR TEAM LASER gripy na řídítka, Červené

Sleva
422 Kč

Sleva platí do odvolání
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 562 Kč -33%
Cena začátečníka: 562 Kč -33%

V košíku
Náklady na doručení: z 99 Kč >
Čas vrátit nákupy: 14 dní >

Popis

Popis

Rukojeti řídítek jízdního kola Ergon GXR Team Laser je produkt vyvinutý a používaný profesionály na trati Světového poháru. Nyní je k dispozici také pro všechny cyklisty v řadě jasných neonových barev. Gripy jsou tenké a lehké, díky čemuž je jízda na kole ještě příjemnější.

Díky novému výrobnímu procesu s exkluzivní pryží AirCell jsou velmi lehké a zároveň poskytují vynikající tlumicí vlastnosti. Guma AirCell obsahuje mnoho mikro bublinek vzduchu, díky čemuž jsou velmi jemné na dotek a jejich hmotnost byla výrazně snížena. Povrchová textura je přilnavá a má zesílené zóny prstů a dlaně pro bezpečné uchopení. Navíc nemají svorku ani vnitřní jádro, což dále snižuje jejich hmotnost. Všechny tyto vlastnosti z něj dělají přilnavost Ergon GXR Team Laser vynikají od konkurence díky vysoké ergonomii.

Pokud hledáte gripy, které kombinují výjimečnou ergonomii s ultralehkým designem, tento produkt je pro vás jako stvořený. Proměňte své cyklokrosové kolo v lehkou závodní raketu, aniž byste museli obětovat přilnavost, kontrolu a pohodlí. Vybrat Ergon GXR Team Laser a objevíte novou kvalitu cyklistiky!

Vlastnosti:

  • Hmotnost: 65 gramů
  • Materiál: guma AirCell
  • Svorka: není přítomna
  • Průměr 30mm
  • Použití: Cross-Country, Marathon, All Mountain/Trail

Funkce:

Sortiment: Úchyty na kolo
Barva: Červené
Váha: 65 g
Záruka na produkt 24 měsíců

Recenze produktu

Recenze produktu

Názory mohou přidávat pouze lidé, kteří si zakoupili daný produkt a přihlásili se.

Kontakt

Kontakt

Pole označená (*) jsou povinná Údaje poskytnuté ve výše uvedeném formuláři budou zpracovány v souladu s naším ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ.