ERGON TP1 CLEAT TOOL SPD SL šablona pro nastavení bloků Shimano SPD SL ER-48000001

Sleva
781 Kč

Sleva platí do odvolání
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 630 Kč +19%
Cena začátečníka: 840 Kč -8%

V košíku
Plánovaná zásilka: 2024-04-03
Náklady na doručení: z 99 Kč >
Čas vrátit nákupy: 30 dní >

Popis

Popis

Optimální ergonomie díky správnému umístění zarážek Shimano SPD SL.

Díky správnému umístění zarážek v botách se chodidla pohybují ve správné rovině vzhledem k pedálům. Tím je zajištěno optimální využití vaší energie, zvyšuje se vaše pohodlí a vaše dlouhodobá spokojenost se systémem Shimano SPD SL. Výhody správného umístění zarážek v botách si hned všimnete.

Nástroj Ergon TP1 Pedal Cleat Tool je šablona, ​​která umožňuje extrémně přesné zarovnání zarážek Shimano SPD SL ve vašich botách. Nyní je symetrické vyrovnání zarážek v obou botách hračkou. Přesné umístění je možné díky síťce aplikované na povrch šablony. Díky nástroji Ergon TP1 můžete výrazně urychlit montáž bloků v servisu jízdních kol, kde se počítá čas a efektivita.

Sada obsahuje také manuál. Příručka je důležitým prvkem sady, je však třeba mít na paměti, že je k dispozici pouze v angličtině, němčině a francouzštině - překlad do polštiny se v současné době nepředpokládá. Tato příručka vysvětluje zajímavé a relevantní problémy v oblasti biomechaniky a ergonomie. V každé fázi najdete „odbornou radu“, která vám pomůže vytěžit maximum z lidské svalové energie pro šlapání, správné vyrovnání nohou a chodidel atd.

FUNKCE:

  • Kompatibilita: Shimano SPD SL
  • rozsah velikosti obuvi: bez omezení
  • Obsah sady: Šablona TP1, ruční a referenční samolepky

Funkce:

Sortiment: Šablony pro nastavení bloků
Záruka na produkt 24 měsíců
Click system: Shimano SPD-SL (Road)

Recenze produktu

Recenze produktu

Názory mohou přidávat pouze lidé, kteří si zakoupili daný produkt a přihlásili se.

Kontakt

Kontakt

Pole označená (*) jsou povinná Údaje poskytnuté ve výše uvedeném formuláři budou zpracovány v souladu s naším ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ.