GIRO Cyklistická helma HEX matte citron GR-7101977

Sleva
Zboží není k dispozici

Pokud chcete být upozorněni, až bude položka k dispozici, zadejte svou e-mailovou adresu.

Čas vrátit nákupy: 14 dní >
Nedávno k dispozici: 30.01.2024

Popis

Popis

HEX
Díky 22 větracím otvorům, které vás udrží v chladu, hledí, které umožňuje vertikální nastavení 15 °, když to potřebujete, a styl plný nerovností, je helma Hex připravena na každé dobrodružství. Dodává se se všemi funkcemi, které potřebujete pro celodenní jízdu, včetně pohodlí a stability Roc Loc 5 a našeho patentovaného zorníku P.O.V., který nevyžaduje žádné nastavení. Navíc oceníte, jak snadno vzduch proudí 22 větracími otvory. V přední části helmy snadno vstupuje vzduch a efektivně proudí přes zadní část, což vás udrží v pohodě a pohodlí.

VĚTRÁNÍ:

  • 24 větracích otvorů s vnitřními kanály

OSVĚDČENÍ:

  • CPSC kolo

KONSTRUKCE:

  • Polykarbonátový plášť In-Mold s EPS vložkou

SYSTÉM MONTÁŽE / SEŘÍZENÍ:

  • Roc Loc 5

VELIKOSTI:

S: 51–55 cm
M: 55–59 cm
L: 59–63 cm
XL: 61–65 cm

TECHNOLOGIE:

Systém Roc Loc 5 Fit - měřítko v oboru, pokud jde o pohodlí, trvanlivost, přizpůsobení a snížení hmotnosti. Kromě zvýšení přilnavosti a pohodlí přilby vám Roc Loc 5 umožňuje jednou rukou snadno nastavit napnutí a náklon přední strany helmy během několika sekund. Je také lehčí než podobné systémy, díky čemuž je jeho nošení nejluxusnější.
Větrný tunel - Větrné helmy se vyrábějí pomocí našeho proprietárního větracího systému Větrný tunel. Tento propracovaný vzor kombinuje aktivní průduchy ve skořápce helmy s výfukovými kanály uvnitř helmy, které vytlačují čerstvý a chladný vzduch kolem a kolem hlavy jezdce a zároveň vytlačují horký a zatuchlý vzduch ven. Je to nejúčinnější chladicí systém, který je k dispozici, a při každé jízdě cítíte rozdíl.
P.O.V. Plus hledí - tento hledí je vybaven nastavovacím mechanismem, který umožňuje jeho pohyb nahoru a dolů v několika krocích. Tyto kroky zahrnují tři polohy a vysokou polohu pro uložení brýlí nad obočím. Konstrukce umožňuje snadno nastavit hledí jednou rukou za jízdy.

Přilba nemá systém MIPS.

Funkce:

Sortiment: Cyklistická helma
Pohlaví: Unisex
Barva: žlutá
Záruka na produkt 24 měsíců
Systém MIPS: Ne

Recenze produktu

Recenze produktu

Názory mohou přidávat pouze lidé, kteří si zakoupili daný produkt a přihlásili se.