GIRO cyklistické rukavice junior bravo jr krátky prst blossom GR-7085742

Sleva
Zboží není k dispozici

Pokud chcete být upozorněni, až bude položka k dispozici, zadejte svou e-mailovou adresu.

Čas vrátit nákupy: 14 dní >
Nedávno k dispozici: 29.10.2023

Popis

Popis

Modrý šperk s krátkým prstem BRAVO JR
Tyto rukavice byly speciálně přizpůsobeny rukám mladých jezdců a mají optimalizovanou podšívku pro snížení dopadu nárazů pro lepší jízdní komfort s mámou a tátou. Bravo JR napodobuje přizpůsobení, pohodlí a vlastnosti našich rukavic pro dospělé, s dalšími funkcemi určenými pro nejmladší cyklisty.
Díky širokým otevíracím vrcholům se snadno oblékají a sundávají a zajišťuje je jednoduchý suchý zip. Robustní dlaň Clarino nabízí dostatek polstrování ke snížení nárazu bez ztráty přilnavosti. Ideální pro použití na silnici nebo stezce.

HORNÍ ČÁST RUKY:

  • Prodyšná síťovina odvádějící vlhkost
  • Vysoce savý povrch z mikrovlákna
  • Otevírá se dokořán jednoduchým zapínáním na suchý zip

VNITŘNÍ RUKA:

  • Technologie Super Fit se třemi panely
  • Dlaň z mikrovlákna AX Suede

OBLOŽENÍ:

  • EVA podložky

VELIKOSTI:

  • XS (obvod ruky do 142 mm / délka dlaně do 155 mm)
  • S (obvod ruky 142-152 mm / délka ruky 155-160 mm)
  • M (obvod ruky 152-162 mm / délka dlaně 160-165 mm)
  • L (obvod ruky od 162 mm / délka dlaně od 165 mm)

TECHNOLOGIE:

  • Super Fit Engineering je patentovaný proces, který ovlivňuje přizpůsobení, vzhled a design každé rukavice Giro pro maximální pohodlí a výkon. Přesným přizpůsobením ruky, prstů a vycpávkových zón tvaru a velikosti ruky snižuje Super Fit Engineering pocity zachycení a nepohodlí při současném zlepšení úchopu, pocitu z řídítek a účinnosti polstrování. A jelikož má model k dispozici šest velikostí, téměř každý jezdec si může vybrat rukavice podle svých potřeb.

  • Třídílná konstrukce dlaně - Unikátní 3dílná konstrukce dlaně je vyrobena tak, aby vyhovovala rukavicím, aby se snížil pocit svázání. Umožňuje přirozené pohyby rukou pro lepší ovládání bez ovlivnění pocitu z volantu. Díky tomu, že každá část ruky napodobuje vlastnosti ruky a zápěstí, zvyšují rukavice Giro přilnavost a poskytují nejvyšší úroveň ochrany celé ruky. Lepší přilnavost je nutná pro maximální kontrolu a pocit z řízení. Fit Engineered palm panel byl optimalizován tak, aby poskytoval pohodlné nošení, aniž byste se cítili chyceni, když uchopíte řídítka. Díky pečlivému přizpůsobení struktury přirozenému tvaru ruky zůstávají rukavice pružné a poskytují ochrannou vrstvu. 3 - VŠE - Speciálně navržené rukavice Giro jsou navrženy tak, aby podporovaly přirozený pohyb ruky a zároveň poskytovaly platformu pro polstrování a ochranu tam, kde to nejvíce potřebujete. Díky optimalizaci tloušťky a polohy vložky s integrovanými flex zónami poskytují rukavice Giro přirozenější pohyb prstů a kloubů.

Funkce:

Sortiment: Letní rukavice
Pohlaví: Juniorský
Barva: Nachový
Pohodlí: Léto
Amortizace: vložky EVA
Záruka na produkt 24 měsíců

Recenze produktu

Recenze produktu

Názory mohou přidávat pouze lidé, kteří si zakoupili daný produkt a přihlásili se.