GIRO dámske cyklistické rukavice RIV'ETTE CS titanium black GR-7099260

Sleva
Zboží není k dispozici

Pokud chcete být upozorněni, až bude položka k dispozici, zadejte svou e-mailovou adresu.

Čas vrátit nákupy: 14 dní >
Nedávno k dispozici: 18.08.2022

Popis

Popis

Tyto rukavice jsou velmi lehké a zároveň poskytují vynikající cit pro řízení. S rukavicemi Riv'ette CS budete mít pocit, že na rukou nic nemáte. Jsou to nejlehčí rukavice s dlouhými prsty, jaké kdy společnost Giro vyrobila. Používají nejlepší italskou strečovou tkaninu Gradient. Je to ideální volba, když teploty začnou stoupat a vy potřebujete maximální pohodlí. Vnitřní strana dlaně Cool Skin™ je navíc lehká a pevná, ale zároveň velmi prodyšná.

Horní část dlaně:

  • Lehká, nasazovací konstrukce
  • Vysoce savý stírací povrch z mikrovlákna
  • Gradientní strečová tkanina pro lepší odvod vlhkosti, odolnost a prodyšnost

Vnitřní dlaň:

  • Technologie Super Fit se třemi panely
  • Dlaň z mikrovlákna Cool Skin
  • Zesílený panel na spodní straně dlaně


Technologie:

Super Fit Engineering je patentovaný proces, který ovlivňuje střih, vzhled a design každé rukavice Giro pro maximální pohodlí a výkon. Díky pečlivému přizpůsobení dlaně, prstů a zón polstrování tvaru a velikosti ruky snižuje technologie Super Fit Engineering pocit sevření a nepohodlí a zároveň zlepšuje úchop, pocit z řídítek a účinnost polstrování. Díky šesti velikostem, které jsou pro tento model k dispozici, si může téměř každý jezdec vybrat rukavice podle svých potřeb.

Třídílná konstrukce dlaně - Jedinečná třídílná konstrukce dlaně je vytvořena tak, aby rukavice co nejlépe padly. Umožňuje přirozený pohyb ruky pro lepší ovládání bez ovlivnění pocitu z řídítek. Každá část ruky je navržena tak, aby kopírovala pohyb ruky, rukavice Giro zvyšují přilnavost a poskytují nejvyšší úroveň ochrany celé ruky. Panel na palci s technologií Super Fit poskytuje volnost pohybu a lepší úchop potřebný pro maximální kontrolu. Panel dlaně Super Fit Engineered byl optimalizován tak, aby poskytoval pohodlné nošení bez nepříjemných pocitů při držení řídítek. Díky pečlivému přizpůsobení designu přirozenému tvaru ruky si rukavice zachovávají pružnost a zároveň poskytují ochrannou vrstvu. Speciálně navržené rukavice Giro jsou navrženy tak, aby podporovaly přirozený pohyb ruky. Díky optimalizaci tloušťky a polohy polstrování s integrovanými zónami Flex poskytují rukavice Giro ochranu tam, kde ji nejvíce potřebujete.

Tabulka velikostí:

S (obvod ruky 155-169 mm / délka dlaně 160-169 mm)
M (obvod dlaně 170-189 mm / délka dlaně 170-184 mm)
L (obvod dlaně 190-204 mm / délka dlaně 185-195 mm)
XL (obvod dlaně 205-210 mm / délka dlaně 196-205 mm)

Funkce:

Sortiment: Letní rukavice
Pohlaví: Dámské
Barva: Černá
Pohodlí: Léto
Amortizace: nedostatek
Záruka na produkt 24 měsíců

Recenze produktu

Recenze produktu

Názory mohou přidávat pouze lidé, kteří si zakoupili daný produkt a přihlásili se.