GIRO městská cyklistická helma bexley mips matte white GR-7079103

Sleva
Zboží není k dispozici

Pokud chcete být upozorněni, až bude položka k dispozici, zadejte svou e-mailovou adresu.

Čas vrátit nákupy: 14 dní >
Nedávno k dispozici: 03.09.2023

Popis

Popis

  • BEXLEY MIPY
    Bexley MIPS je kombinací stylu a technologie. Toto je naše špičková městská helma. Má integrované zadní světlo pro lepší viditelnost a sklopný hledí. Kompaktní tvar Bexley MIPS nepřekoná váš osobní styl, přesto poskytuje širší pokrytí, zatímco plyšová, antimikrobiální podšívka pomáhá udržovat helmu svěží a pohodlnou po celou sezónu. Zatahovací a vyměnitelný lesklý stříbrný štít chrání vaše oči před větrem a oslněním, zejména při rychlejší jízdě na elektrokole, a díky integrovanému zadnímu světlu svítí celý zadní panel helmy, což výrazně zlepšuje viditelnost na silnici. Roc Loc City Air System zajišťuje dokonalé uchycení a ventilaci, zatímco čtyři velké nastavitelné ventilační otvory poskytují dostatek chladicí síly při vašich městských dobrodružstvích. A samozřejmě Bexley MIPS přichází s všesměrovým systémem ochrany proti nárazům, který může poskytnout lepší ochranu v případě určitých nárazů.


  • Větrání: 10 větracích otvorů, čtyři s nastavitelnou ventilací ve větrném tunelu, větrací otvory ve větrném tunelu s vnitřní přepážkou, hluboké vnitřní kanály se 4 uzamykatelnými horními větracími otvory

  • Certifikace: CPSC Bicycle

  • Konstrukce: Hybridní konstrukce In-Mold, rozšířené pokrytí

  • Systém montáže / seřízení: Roc Loc City Air

  • Velikosti: S: 51-55cm, M: 55-59cm, L: 59-63cm

    Technologie:

  • MIPS - všechny přilby Giro jsou navrženy tak, aby snižovaly co nejvíce energie při splnění a překročení přísných bezpečnostních norem. Cílem Giro helem vybavených MIPS je snížit rotační síly. Giro věří, že přilby vybavené touto technologií mohou snížit rotační sílu, která může být při určitých nárazech přenesena do mozku jezdce.

    Hybridní konstrukce - kombinuje odolný odvětrávaný vrchní díl Hard Shell s dolní skořepinou In-Mold Construction a bočními stěnami pro styl. Díky hybridní konstrukci je helma vyztužena, což zajišťuje větší odolnost při zachování lehkosti. Hybridní design má také odpružení a lehkou EPS vložku.



  • Větrný tunel - Větrné helmy se vyrábějí pomocí našeho proprietárního ventilačního systému Větrný tunel. Tento propracovaný vzor kombinuje aktivní průduchy ve skořápce helmy s výfukovými kanály uvnitř helmy, které vytlačují čerstvý a chladný vzduch kolem a kolem hlavy jezdce a zároveň vytlačují horký a zatuchlý vzduch ven. Je to nejúčinnější chladicí systém, který je k dispozici, a při každé jízdě cítíte rozdíl.

    Magnetické zapínání spony Fidlock - Magnetické zapínání spony Fidlock, které lze použít jednou rukou, kombinuje výhody dvou konceptů zapínání zcela novým způsobem. Silné magnety usnadňují otevírání a zavírání a funkce bezpečného aretování zajišťuje nepřetržitou zajišťovací sílu.
    O uživateli MIPS:

https://mipsprotection.com/

  • MIPS - Multi-Directional Impact Protection System - Jedná se o systém, který odděluje helmu od vnitřní podšívky pomocí speciální přídavné vrstvy umístěné na elastických hácích. Stručně řečeno, vypadá to jako další tenká a docela měkká vrstva plastu uprostřed helmy, která mírně „klouže“. To je místo, kde jsou připojeny vnitřní houby. Tento systém snižuje síly, které při pádu působí na mozek jezdce. MIPS má chránit nejen před svislými, ale i šikmými údery, které jsou považovány za nejnebezpečnější pro hlavu, a to i při nošení helmy. Během několika milisekund po nárazu se vrstva MIPS posune o několik milimetrů. Systém vypadá docela nenápadně, ale díky němu se helma během pádu lehce pohne po hlavě a zabírá celou ránu.

 

Funkce:

Sortiment: Cyklistická helma
Pohlaví: Unisex
Barva: Bílý
Záruka na produkt 24 měsíců
Systém MIPS: Ano

Recenze produktu

Recenze produktu

Názory mohou přidávat pouze lidé, kteří si zakoupili daný produkt a přihlásili se.