GIRO městská cyklistická helma GIRO CORMICK INTEGRATED MIPS XL matte black dark blue GR-7100449

Sleva
Zboží není k dispozici

Pokud chcete být upozorněni, až bude položka k dispozici, zadejte svou e-mailovou adresu.

Čas vrátit nákupy: 30 dní >
Nedávno k dispozici: 18.04.2022

Popis

Popis

CORMICK INTEGRATED MIPS
Helma Cormick MIPS nabízí pohodlné nošení, hluboký kryt hlavy a otevřenou ventilaci v designu vhodném pro jízdu ve velkých i malých městských ulicích. Byl vyroben s použitím konstrukce In-Mold ke snížení hmotnosti a zvýšení odolnosti pro každodenní použití. Díky snadnosti a pohodlí našeho uznávaného fit systému Roc Loc Sport MIPS jsou úpravy stejně snadné jako otočení knoflíku. Tento systém je také integrován do vícesměrného systému ochrany proti nárazům MIPS, který může v případě určitých nárazů přesměrovat energii a poskytnout větší ochranu.

VĚTRÁNÍ:

  • 18 větracích otvorů

OSVĚDČENÍ:

  • CPSC kolo

KONSTRUKCE:

  • In-Mold konstrukce
  • Full Hardbody Shell

SYSTÉM MONTÁŽE / SEŘÍZENÍ:

  • Roc Loc Sport MIPS

VELIKOSTI:

  • UA: 54–61 cm
  • UXL: 58-65cm

TECHNOLOGIE:

Velikost Universal Fit - Naše přilby Universal Fit jsou tvarovány tak, aby vypadaly dobře, když je poprvé vyzkoušíte, a skvěle se hodí pro všechny. Vývojem proprietárních velikostí skořepiny založených na konkrétních skupinách zákazníků a jejich kombinací se snadno nastavitelným systémem kování je pro vás snadné získat správnou velikost hned po vybalení z krabice, aniž byste se museli trápit a zkoušet více velikostí.

Integrovaný MIPS - Všechny přilby Giro jsou navrženy tak, aby snižovaly co nejvíce energie při splnění a překročení přísných bezpečnostních norem. Účelem helem Giro vybavených integrovaným MIPS je snížit rotační síly. Giro věří, že přilby vybavené touto technologií mohou snížit rotační sílu, která může být při určitých nárazech přenesena do mozku jezdce.

In-Mold konstrukce - tato struktura kombinuje tvrdý vnější polykarbonátový plášť s pěnovou podšívkou přilby absorbující nárazy. Proces spojování umožňuje lepší ventilační systémy, díky nimž jsou přilby ve formě lehčí a chladnější než tradiční přilby.

Funkce:

Sortiment: Cyklistická helma
Pohlaví: Unisex
Barva: Černá
Záruka na produkt 24 měsíců
Systém MIPS: Ano

Recenze produktu

Recenze produktu

Názory mohou přidávat pouze lidé, kteří si zakoupili daný produkt a přihlásili se.