GIRO městská cyklistická přilba TRELLA INTEGRATED MIPS matte grey dark teal GR-7100239

Sleva
Zboží není k dispozici

Pokud chcete být upozorněni, až bude položka k dispozici, zadejte svou e-mailovou adresu.

Čas vrátit nákupy: 14 dní >
Nedávno k dispozici: 03.01.2022

Popis

Popis

INTEGROVANÉ MIPS TRELLA
Přilba Trella MIPS nabízí pohodlné nošení, hluboké pokrytí hlavy a otevřenou ventilaci v designu vhodném pro jízdu ve velkých i malých městských ulicích. Byl vytvořen pomocí konstrukce In-Mold ke snížení hmotnosti při současném zvýšení odolnosti pro každodenní použití. Snadnost a pohodlí našeho uznávaného systému pro přizpůsobení Roc Loc Sport MIPS umožňuje nastavení tak jednoduché, jako otočení knoflíku. Tento systém je také integrován s vícesměrným systémem ochrany proti nárazu MIPS, který může přesměrovat energii a poskytnout větší ochranu v případě určitých nárazů.

VĚTRÁNÍ:

  • 18 větracích otvorů

CERTIFIKÁTY:

  • CPSC kolo

KONSTRUKCE:

  • In-Mold konstrukce
  • Full Hardbody Shell

SYSTÉM MONTÁŽE / SEŘÍZENÍ:

  • Roc Loc Sport MIPS

VELIKOSTI:

  • UW: 50–57 cm

TECHNOLOGIE:

  • Dámská řada - je kolekce různých stylů, tvarů a cen helem vytvořených pro potřeby žen. Přestože úroveň detailů a barevný rozsah je jedinečný, tyto přilby nemají jedinečný „dámský střih“. Důvodem je, že mezi hlavami mužů a žen nejsou žádné anatomické rozdíly, kromě průměrné velikosti průměru lebky. A protože velikost přileb Giro pokrývá 98% lidské populace, věříme, že dámská řada nabízí ženám více možností než kterákoli jiná značka.
  • Univerzální velikost - naše helmy Universal Fit jsou tvarovány tak, aby vypadaly dobře při prvním vyzkoušení a skvěle padnou každému. Díky vývoji proprietárních velikostí skořepin na základě konkrétních skupin zákazníků a jejich kombinace se snadno nastavitelným systémem kování je pro vás snadné získat správnou velikost hned po vybalení z krabice bez starostí a nákladů na zkoušení více velikostí.
  • Systém Roc Loc Sport MIPS Fit System nabízí snadné ovládání jednou rukou s rozsahem nastavení 7 cm. Pocit a zvuk kliknutí dává jezdci vědět, že se helma přizpůsobuje pohodlné velikosti. S podobným komfortním systémem jako Roc Loc 5 a prostorem na ohon přináší nový systém Roc Loc Sport fit prémiovou funkci pro sportovní přilby.
  • Integrované MIPS - Všechny přilby Giro jsou navrženy tak, aby snížily co nejvíce energie při splnění a překročení přísných bezpečnostních norem. Účelem helem Giro vybavených integrovaným MIPS je snížení rotačních sil. Giro věří, že helmy vybavené touto technologií mohou snížit rotační sílu, kterou lze při určitých nárazech přenést do mozku jezdce.

Funkce:

Sortiment: Cyklistická helma
Pohlaví: Unisex
Barva: Šedá
Záruka na produkt 24 měsíců
Systém MIPS: Ano

Recenze produktu

Recenze produktu

Názory mohou přidávat pouze lidé, kteří si zakoupili daný produkt a přihlásili se.