GIRO městská cyklistická přilba TRELLA matte grey dark teal GR-7100248

Sleva
Zboží není k dispozici

Pokud chcete být upozorněni, až bude položka k dispozici, zadejte svou e-mailovou adresu.

Čas vrátit nákupy: 14 dní >
Nedávno k dispozici: 25.08.2021

Popis

Popis

TRELLA
Přilba Trella nabízí pohodlné nošení, hluboké zakrytí hlavy a otevřenou ventilaci v designu vhodném pro jízdu ve velkých i malých městských ulicích. Byl vytvořen pomocí konstrukce In-Mold ke snížení hmotnosti a zvýšení odolnosti pro každodenní použití. Snadnost a pohodlí našeho uznávaného systému Roc Loc Sport umožňuje provádět úpravy stejně snadno jako otočení knoflíku.

VĚTRÁNÍ:

  • 18 větracích otvorů

OSVĚDČENÍ:

  • CPSC kolo

KONSTRUKCE:

  • In-Mold konstrukce
  • Full Hardbody Shell

SYSTÉM MONTÁŽE / SEŘÍZENÍ:

  • Roc Loc Sport

VELIKOSTI:

  • UW: 50–57 cm

TECHNOLOGIE:


Dámská řada - je kolekce různých stylů, tvarů a cen helmy vytvořených pro potřeby žen. I když je úroveň detailů a barevná škála jedinečná, tyto přilby nemají jedinečný „dámský střih“. Je to proto, že mezi hlavami mužů a žen neexistují žádné anatomické rozdíly, s výjimkou průměrné velikosti průměru lebky. A protože velikost přilby Giro pokrývá 98% lidské populace, věříme, že Dámská řada nabízí více možností pro ženy než jakákoli jiná značka.

Velikost Universal Fit - Naše přilby Universal Fit jsou tvarovány tak, aby vypadaly dobře, když je poprvé vyzkoušíte, a skvěle se hodí pro všechny. Vývojem proprietárních velikostí skořepiny založených na konkrétních skupinách zákazníků a jejich kombinací se snadno nastavitelným systémem kování je pro vás snadné získat správnou velikost hned po vybalení z krabice, aniž byste se museli trápit a zkoušet více velikostí.

Systém Roc Loc Sport Fit nabízí snadné ovládání jednou rukou s rozsahem nastavení 7 cm. Pocit a zvuk cvaknutí dává jezdci najevo, že se helma přizpůsobuje na pohodlnou velikost. S podobným komfortním systémem jako Roc Loc 5 a prostorem pro ohonu přináší nový fit systém Roc Loc Sport prémiové vlastnosti sportovním helmám.

Helma nemá systém MIPS.

Funkce:

Sortiment: Cyklistická helma
Pohlaví: Unisex
Barva: Šedá
Záruka na produkt 24 měsíců
Systém MIPS: Ne

Recenze produktu

Recenze produktu

Názory mohou přidávat pouze lidé, kteří si zakoupili daný produkt a přihlásili se.