GIRO přilba na silniční kolo aether spherical mips matte black flash GR-7099496

Sleva
Zboží není k dispozici

Pokud chcete být upozorněni, až bude položka k dispozici, zadejte svou e-mailovou adresu.

Čas vrátit nákupy: 14 dní >
Nedávno k dispozici: 30.07.2023

Popis

Popis

JINÉ Sférické míče
Od elegantního vzhledu průmyslového designu až po způsob, jakým tato přilba zvládá energii nárazu, se Aether MIPS liší od dosud vytvořených přileb a ukazuje skutečný význam inovace výkonu. Kombinuje otevřený, vzdušný design s revolucí v rotačním řízení energie pro zvýšení ochrany hlavy pro cyklisty. Vnitřní podšívka Aether s dvojitou hustotou Aether pomáhá vyrovnat se s celou řadou nárazových energií a zároveň má hluboké vnitřní kanály pro chlazení. Naše vlastní sférická technologie MIPS® je integrována mezi vrstvami EPS pěny místo na hlavě jezdce, což poskytuje jezdcům výhody MIPS, aniž by byl ohrožen komfort nebo chladicí výkon. Ohromující siluetu vytváří elegantní šestidílná skořepina, která obklopuje řadu mohutných větracích otvorů, s přidanou strukturální výztuží díky výztužnému oblouku odolnému proti rozbití. Posledním dotykem je náš systém Roc Loc 5+ Air fit s 3cestným přizpůsobením, který umožňuje snadné nastavení během několika sekund.

  • VĚTRÁNÍ: 11 větracích otvorů s vnitřními kanály
  • CERTIFIKÁTY: CPSC kolo
  • KONSTRUKCE: In-Mold konstrukce s EPS vložkou a progresivním vrstvením, 6dílná polykarbonátová skořepina, výztužný oblouk Aura
  • SYSTÉM FIT / SEŘÍZENÍ: Roc Loc 5+ Air
  • VELIKOSTI: S: 51 - 55 cm, M: 55 - 59 cm, D: 59 - 63 cm

TECHNOLOGIE:

  • Šestidílná skořepina - ohromující tvar vytváří šest jednotlivých kusů polykarbonátu kolem řady masivních větracích otvorů.
  • Vyztužující oblouk Aura - Strukturální integrita je vylepšena nerozbitným a průsvitným výztužným obloukem AURA, který prochází helmou.
  • Hluboký vnitřní kanál - v kombinaci s masivními větracími otvory vnitřní kanál nutí vzduch proudit skrz pokožku hlavy a poskytuje neuvěřitelnou chladicí sílu.
  • Dokovací body pro brýle - Integrované upevňovací body brýlí s gumovými úchyty pomáhají zajistit sluneční brýle.
  • Progresivní vrstvení - Aether využívá EPS pěnu s více hustotami ke snížení hmotnosti a řízení širokého spektra energie nárazu.
  • Nanobead EPS Foam - Chcete -li dosáhnout štíhlé a štíhlé postavy bez kompromisů v oblasti standardů ochrany, expandovaný polystyren Aether s mikroperličkami.
  • Roc Loc 5+ Air Fit System - Kromě úpravy držení na ergonomickém a kompaktním číselníku mohou cyklisté upravit svislé zarovnání a upravit kontaktní body asymetricky.
  • MIPS Spherical- modernizovaná verze systému ochrany mozku MIPS, který eliminuje plastovou kluznou rovinu původního designu MIPS.
  • In-Mold Construction-tato struktura kombinuje tvrdý vnější polykarbonátový plášť s pěnovou podšívkou přilby absorbující nárazy. Proces spojování umožňuje lepší ventilační systémy, díky čemuž jsou helmy do formy lehčí a chladnější než tradiční helmy.
  • Wentilation Wind Tunnel - Giro helmy jsou vyráběny pomocí našeho patentovaného větracího systému Wind Tunnel. Tento propracovaný vzor kombinuje aktivní větrací otvory ve skořepině helmy s výfukovými kanály uvnitř helmy, které tlačí čerstvý a chladný vzduch kolem hlavy jezdce a zároveň vytlačují horký a zatuchlý vzduch. Je to nejefektivnější dostupný chladicí systém a rozdíl cítíte při každé jízdě.

O MIPS:

https://mipsprotection.com/

MIPS- Multi-Directional Impact Protection System- Je to systém, který odděluje helmu od vnitřní výstelky speciální dodatečnou vrstvou umístěnou na elastických hácích. Stručně řečeno, vypadá to jako dodatečná tenká a docela měkká vrstva plastu uprostřed přilby, která mírně „klouže“. Zde jsou připevněny vnitřní houby. Tento systém snižuje síly, které při pádu působí na mozek jezdce. MIPS má chránit nejen před svislými, ale i šikmými údery, které jsou prý pro hlavu nejnebezpečnější, i když nosí helmu. Během několika milisekund nárazu se povlak MIPS posune o několik milimetrů. Systém vypadá docela nenápadně, ale díky němu se při pádu helma na hlavě mírně pohne a zabere celou ránu.

Funkce:

Sortiment: Cyklistická helma
Pohlaví: Unisex
Barva: Černá
Záruka na produkt 24 měsíců
Systém MIPS: Ano

Recenze produktu

Recenze produktu

Názory mohou přidávat pouze lidé, kteří si zakoupili daný produkt a přihlásili se.