GIRO silniční cyklistická přilba aether spherical mips matte black GR-7099477

Zboží není k dispozici

Pokud chcete být upozorněni, až bude položka k dispozici, zadejte svou e-mailovou adresu.

Čas vrátit nákupy: 14 dní >
Nedávno k dispozici: 10.04.2021

Popis

Popis

TAM JSOU KOULE
Od elegantního vzhledu průmyslového designu až po způsob, jakým tato helma zvládá nárazovou energii, se Aether MIPS liší od dosud vytvořených helem a ukazuje skutečnou důležitost inovace výkonu. Kombinuje otevřený a vzdušný design s revolucí v řízení rotační energie a zvyšuje ochranu hlavy pro cyklisty. Vnitřní podšívka Aether s dvojitou hustotou EPS pomáhá vyrovnat se s celou řadou nárazových energií a má také hluboké vnitřní kanály pro chlazení. Naše patentovaná sférická technologie MIPS® je integrována mezi vrstvy EPS pěny místo na hlavu jezdce, což dává jezdcům výhody MIPS bez kompromisů v pohodlí nebo chladicí síle. Ohromující siluetu vytváří elegantní šestidílná skořepina, která obklopuje řadu mohutných průduchů, s přidanou strukturální výztuží díky rozbití AURA výztužného oblouku. Posledním dotykem je náš systém Roc Loc 5+ Air fit s 3cestným přizpůsobením, který umožňuje snadné úpravy během několika sekund.

  • VĚTRÁNÍ: 11 větracích otvorů s vnitřními kanály
  • CERTIFIKÁTY: CPSC kolo
  • KONSTRUKCE: In-Mold konstrukce s EPS vložkou a progresivním vrstvením, 6dílná polykarbonátová skořepina, výztužný oblouk Aura
  • SYSTÉM FIT / SEŘÍZENÍ: Roc Loc 5+ Air
  • VELIKOSTI: S: 51 - 55 cm, M: 55 - 59 cm, L: 59 - 63 cm


TECHNOLOGIE:

  • Šestidílná skořepina - ohromující tvar je vytvořen šesti samostatnými kusy polykarbonátu kolem řady masivních průduchů.

  • Výztužný oblouk Aura - Strukturální integritu zvyšuje nerozbitný a průsvitný výztužný oblouk AURA, který prochází helmou.

  • Deep Internal Channeling - v kombinaci s masivními ventilačními otvory vnitřní kanál nutí vzduch proudit pokožkou hlavy a poskytuje neuvěřitelnou chladicí sílu.

  • Dokovací body brýlí - Integrované upevňovací body brýlí s gumovými úchyty pomáhají zajistit sluneční brýle.

  • Progresivní vrstvení - Aether používá vícehustotní EPS pěnu ke snížení hmotnosti a řízení široké škály nárazové energie.

  • Nanobead EPS Foam - Pro dosažení štíhlé a štíhlé postavy bez kompromisů v oblasti standardů ochrany, expandovaný polystyren Aether s mikrokuličkami.

  • Systém Roc Loc 5+ Air Fit - Kromě úpravy retence na ergonomickém a kompaktním číselníku mohou cyklisté upravit svislé vyrovnání a asymetricky upravit kontaktní body.

  • MIPS Spherical - modernizovaná verze systému ochrany mozku MIPS, která eliminuje plastovou skluzovou rovinu původního designu MIPS.

  • In-Mold konstrukce - tato struktura kombinuje tvrdý vnější polykarbonátový plášť s pěnovou podšívkou přilby absorbující nárazy. Proces spojování umožňuje lepší ventilační systémy, díky nimž jsou přilby ve formě lehčí a chladnější než tradiční přilby.

  • Větrný tunel - Větrné helmy se vyrábějí pomocí našeho proprietárního větracího systému Větrný tunel. Tento propracovaný vzor kombinuje aktivní průduchy ve skořápce helmy s výfukovými kanály uvnitř helmy, které vytlačují čerstvý a chladný vzduch kolem a kolem hlavy jezdce a zároveň vytlačují horký a zatuchlý vzduch ven. Je to nejúčinnější chladicí systém, který je k dispozici, a při každé jízdě cítíte rozdíl.

O MIPS:

https://mipsprotection.com/

MIPS - Multi-Directional Impact Protection System - Jedná se o systém, který odděluje helmu od vnitřní podšívky pomocí speciální dodatečné vrstvy umístěné na elastických hácích. Stručně řečeno, vypadá to jako extra tenká a docela měkká vrstva plastu uprostřed helmy, která se mírně „klouže“. To je místo, kde jsou připojeny vnitřní houby. Tento systém snižuje síly, které při pádu působí na mozek jezdce. MIPS má chránit nejen před svislými, ale i šikmými údery, o nichž se říká, že jsou pro hlavu nejnebezpečnější, a to i při nošení helmy. Během několika milisekund po nárazu se vrstva MIPS posune o několik milimetrů. Systém vypadá docela nenápadně, ale díky němu se helma během pádu lehce pohne po hlavě a zabírá celý úder.

Funkce:

Sortiment: Cyklistická helma
Pohlaví: Unisex
Barva: Černá
Záruka na produkt 24 měsíců
Systém MIPS: Ano

Recenze produktu

Recenze produktu

Názory mohou přidávat pouze lidé, kteří si zakoupili daný produkt a přihlásili se.