GIRO AGILIS INTEGRATED MIPS helma na silniční kolo, matte portaro gray white red

Sleva
Zboží není k dispozici

Pokud chcete být upozorněni, až bude položka k dispozici, zadejte svou e-mailovou adresu.

Čas vrátit nákupy: 14 dní >
Nedávno k dispozici: 07.12.2023

Popis

Popis

Giro Agilis Integrated MIPS je perfektní přilba pro cyklisty, kteří oceňují lehkost, hluboké zakrytí hlavy a bezpečnost. Díky Super Fit Engineered a nastavovacímu systému Roc Loc® 5 MIPS se helma dokonale přizpůsobí tvaru vaší hlavy a poskytuje dodatečnou ochranu v případě nešťastného šikmého nárazu. Vnější skořepina Hardbody™ v kombinaci s pěnovou výstelkou EPS a technologií In-Mold™ zvyšuje odolnost a ventilaci přilby při zachování aerodynamického tvaru a nízké hmotnosti.

Přilba je vybavena mnoha inovativními technologiemi. Integrovaná technologie MIPS, Deep Internal Channeling a Wind Tunnel Ventilation poskytují ideální proudění vzduchu helmou a lepší chlazení při jízdě. Antibakteriální podšívka Coolfit absorbuje pot a vlhkost a zároveň poskytuje trvalý antibakteriální účinek, zatímco lehké popruhy s přezkou Slimline zajišťují pohodlí a bezpečnost při jízdě.

Design helmy Giro Agilis Integrated MIPS splňuje bezpečnostní normy CPSC pro jízdní kola. Výběrem této přilby si můžete být jisti, že vaše hlava je při jízdě na kole maximálně chráněna.

Specifikace:

  • Integrovaná technologie MIPS
  • Antibakteriální podšívka Coolfit
  • Lehké opasky se Slimline sponou
  • 32 větracích otvorů s vnitřními kanály
  • In-Mold polykarbonátová skořepina s EPS vložkou
  • Seřizovací systém Roc Loc 5
  • Certifikát CPSC Bicycle
  • Rozměry (obvod hlavy):
    • S: 51–55 cm
    • M: 55–59 cm
    • D: 59-63 cm

Použité technologie:

Coolfit aniti-micorbial padding - antibakteriální vložky pomáhají absorbovat pot a vlhkost a zároveň poskytují trvalý antibakteriální účinek

Deep Internal Channeling - v kombinaci s masivními ventilačními otvory nutí vnitřní kanál proudit vzduch skrz pokožku hlavy a poskytuje tak mimořádný chladicí výkon.

In-Mold Construction - konstrukce, která kombinuje vnější skořepinu z tvrdého polykarbonátu s pěnovou vložkou helmy tlumící nárazy. Proces lepení umožňuje použití účinnějších ventilačních systémů, díky nimž jsou přilby ve formě lehčí a chladnější než tradiční přilby.

Integrated MIPS - všechny přilby Giro jsou navrženy tak, aby co nejvíce snižovaly energii a zároveň splňovaly přísné bezpečnostní normy. Cílem přileb Giro vybavených integrovaným MIPS je snížení rotačních sil. Giro věří, že přilby vybavené touto technologií mohou snížit rotační sílu, která se může při určitých nárazech přenést na mozek jezdce.

Roc Loc 5 Air - Tento revoluční nastavovací systém přidává výkonu přilby nový rozměr tím, že zlepšuje chlazení, stejně jako nastavení pohodlí a stability. Díky patentovanému designu, který udržuje helmu mírně od horní části lebky, Roc Loc 5 Air umožňuje proudění chladného vzduchu přímo nad vaší hlavou, čímž se zvyšuje výkon ventilačních otvorů a vnitřních kanálů, které odvádějí teplo z helmy. Nastavení přizpůsobení umožňuje snadné nastavení napětí a předního sklonu helmy během několika sekund pouze jednou rukou.

Wind Tunnel Wentilation - Přilby Giro jsou vyrobeny s patentovaným větracím systémem Wind Tunnel. Tento navržený design kombinuje aktivní větrací otvory ve skořepině přilby s výfukovými kanály uvnitř přilby, které tlačí čerstvý, chladný vzduch kolem hlavy jezdce a zároveň vytlačují horký stojatý vzduch ven. Jedná se o nejúčinnější chladicí systém dostupný na trhu.



Funkce:

Sortiment: Cyklistická helma
Pohlaví: Muži
Barva: Modrý
Záruka na produkt 24 měsíců
Systém MIPS: Ano

Recenze produktu

Recenze produktu

Názory mohou přidávat pouze lidé, kteří si zakoupili daný produkt a přihlásili se.