GIRO HELIOS SPHERICAL MIPS helma na silniční kolo, matte black fade

Zboží není k dispozici

Pokud chcete být upozorněni, až bude položka k dispozici, zadejte svou e-mailovou adresu.

Čas vrátit nákupy: 30 dní >
Nedávno k dispozici: 12.08.2021

Popis

Popis

Giro Helios Spherical MIPS je mimořádná přilba, která kombinuje pokročilou technologii ochrany hlavy s pohodlím a stylovým designem. V tomto popisu chceme představit nejdůležitější vlastnosti tohoto produktu, které přitahují pozornost zákazníků:

Technologie Spherical MIPS – pro maximální ochranu a výkon

Srdcem Helios je Spherical MIPS Technology™, která umožňuje, aby se vnější skořepina přilby otáčela kolem vnitřní vložky během nárazu. Poskytuje lepší ochranu mozku snížením rotačních sil při nárazech. Technologie Spherical MIPS je inovativní řešení, které vám umožňuje poskytovat komplexnější ochranu a výkon.

Roc Loc® 5 Air fit systém - pro maximální pohodlí

Helma je vybavena systémem Roc Loc® 5 Air fit, který umožňuje přesné a snadné přizpůsobení helmy hlavě. Tento systém je nejen pohodlný, ale také účinně zabraňuje posunu helmy při jízdě. Díky tomu zůstává přilba stabilní a zaručuje tak maximální ochranu při jízdě.

Inovativní vložky Ionic+ - pro mimořádnou hygienu a pohodlí

Helma je vybavena inovativními vložkami Ionic+, které jsou antibakteriální a absorbují pot. Výstelky poskytují trvalý antibakteriální účinek a extrémně snadno se čistí, takže přilba zůstává svěží a čistá i po dlouhém dni ježdění.

Giro Helios Spherical MIPS je perfektní volbou pro lidi, kteří hledají lehkou, pohodlnou a bezpečnou cyklistickou přilbu. Použití pěny Nanobead EPS Foam umožnilo štíhlou siluetu přilby, aniž by došlo k ohrožení standardů ochrany. Reflexní prvky zvyšují bezpečnost na silnici a certifikát CPSC Bicycle potvrzuje vysokou kvalitu a bezpečnost přilby. Helma má navíc 15 větracích otvorů Wind Tunnel, díky kterým bude zachován váš tepelný komfort i při intenzivní jízdě. Neváhejte a vyberte si Giro Helios Spherical MIPS- kombinace inovativní technologie s bezkonkurenčním komfortem a bezpečností.

Specifikace:

  • Technologie Sphericial MIPS
  • Ionic+ antibakteriální podšívka
  • 15 větracích otvorů s vnitřními kanály
  • Certifikát CPSC Bicycle
  • In-Mold konstrukce s EPS vložkou a progresivním vrstvením
  • Full Hardbody spodní krytí
  • Roc Loc® 5 Systém nastavení vzduchu
  • Reflexní prvky
  • Rozměry (obvod hlavy):
    • S: 51-55 cm
    • M: 55-59 cm
    • D: 59-63 cm

Použité technologie:

Deep Internal Channeling - v kombinaci s masivními průduchy nutí vnitřní kanál proudit vzduch skrz pokožku hlavy a poskytuje tak mimořádný chladicí výkon.

In-Mold Construction - konstrukce, která kombinuje vnější skořepinu z tvrdého polykarbonátu s pěnovou vložkou helmy tlumící nárazy. Proces lepení umožňuje lepší ventilační systémy, díky čemuž jsou in-mold přilby lehčí a chladnější než tradiční přilby.

Ionic+ aniti-micorbial padding - antibakteriální vložky pomáhají absorbovat pot a vlhkost a zároveň poskytují trvalý antibakteriální účinek

Spherical MIPS Technology - unikátní design "kurzu míčku", který přesměruje sílu nárazu. Helmy se sférickou technologií nabízejí komplexní ochranu mozku a výkon bez kompromisů v oblasti pohodlí, ventilace, hmotnosti a stylu.

Nanobead EPS Foam - pro dosažení štíhlé a štíhlé postavy při zachování standardů ochrany byl jako konstrukční materiál použit polystyren expandovaný mikrokuličkami.

Progressive Layering - Přilba využívá pěnu EPS s více hustotou pro snížení hmotnosti a zvládnutí široké škály energie nárazu.

Reflective decals - reflexní prvky pro lepší viditelnost a bezpečnost na silnici.

Roc Loc 5 Air Fit System - Kromě nastavení retence na ergonomickém a kompaktním knoflíku mohou cyklisté nastavit vertikální polohu a asymetricky doladit kontaktní body.

Wind Tunnel Wentilation - Přilby Giro jsou vyrobeny s proprietárním větracím systémem Wind Tunnel. Tento navržený design kombinuje aktivní větrací otvory ve skořepině přilby s výfukovými kanály uvnitř přilby, které tlačí čerstvý, chladný vzduch kolem hlavy jezdce a zároveň vytlačují horký stojatý vzduch ven.



Funkce:

Sortiment: Cyklistická helma
Pohlaví: Muži
Barva: Černá
Záruka na produkt 24 měsíců
Systém MIPS: Ano

Recenze produktu

Recenze produktu

Názory mohou přidávat pouze lidé, kteří si zakoupili daný produkt a přihlásili se.