GIRO zimní dětská / juniorská přilba CRUE MIPS matte deep orange GR-7105011

Sleva
Zboží není k dispozici

Pokud chcete být upozorněni, až bude položka k dispozici, zadejte svou e-mailovou adresu.

Čas vrátit nákupy: 30 dní >
Nedávno k dispozici: 29.10.2023

Popis

Popis

CRUE MIPS

Přilba Crue ™ MIPS nabízí klasický styl a atraktivní siluetu pro mladé uživatele. Je vybaven systémem MIPS, vícesměrným systémem ochrany proti nárazům (který může poskytnout lepší ochranu při určitých běžných nárazech), odolnou konstrukcí Hard-Shell, velkorysými otvory a naším snadno použitelným systémem In-Form Fit.

KONSTRUKCE:

MIPS® - vícesměrný systém ochrany proti nárazu
Konstrukce z tvrdé skořepiny

SYSTÉM FIT / SEŘÍZENÍ:

V systému Form ™ Fit
Svislé nastavení

VĚTRÁNÍ:

Komínové větrání komínu
Super Cool ™ ventilace

VLASTNOSTI / FUNKCE:

- Bezproblémová kompatibilita s brýlemi Giro Junior (Rev a Chico)
- Prohlášení o shodě: CE EN1077

VELIKOSTI:

XS: 48,5-52 cm
S: 52-55,5 cm
M: 55,5-59 cm


TECHNOLOGIE:

TECHNOLOGIE:

*ENGINEERED COMFORT
HEAD SHAPE - Patentované hlavové formy Giro byly vyvinuty pomocí kombinace přesných skenů hlavy, pečlivých studií přizpůsobení a celosvětové agregace údajů o velikosti a tvaru hlavy. Giro navíc používá zmenšené tvary hlav, aby odpovídaly naší asijské fit linii.

Hloubka přilby - Ideální hloubka přilby úspěšně kombinuje pohodlí s úplným pokrytím čela, zadní části hlavy a uší. Toho dosahujeme pečlivým testováním a 3D tištěnými prototypy, abychom zajistili dokonalou shodu v konfrontaci s nízkými teplotami, vysokými rychlostmi a větry.

MIPS OFFSET - Integrace MIPS je zvažována od samého začátku konstrukce helmy, aby bylo zajištěno, že použitá technologie neovlivní pohodlí používání. Naše současná řada přileb vybavených MIPS nabízí tak sofistikovanou integraci, že většina uživatelů si nikdy nevšimne, že tam technologie je.


* KONSTRUKCE VE FORMĚ - Konstrukce In-Mold kombinuje tuhý polykarbonátový vnější plášť s pěnovou vložkou absorbující nárazy. Proces fúze umožňuje lepší ventilační systémy, díky čemuž jsou přilby In-Mold lehčí a lepší než tradiční přilby.


*IN FORM™ FIT SYSTEM  - Systém nastavení In Form vám umožní snadno vybrat správné přizpůsobení během několika sekund - dokonce i v rukavicích. Ergonomický knoflík na spodní části helmy umožňuje nastavení až 6 cm a zvyšuje stabilitu. Funkce vertikálního doladění umožňuje přizpůsobit různé brýle a tvary hlavy tak, aby do sebe zapadly bez zbytečné vůle.


*MIPS EQUIPPED
POSKYTOVÁNÍ VÍCE OCHRANY PŘI NĚKTERÝCH TYPICKÝCH PÁDECH - Strávili jsme mnoho let prací s designéry MIPS. Tato technologie byla vyvinuta vědci z Karolinska Hospital a Royal Institute of Technology ve švédském Stockholmu. Koncept je založen na více než dvou desetiletích výzkumu. Díky našemu rozsáhlému testování věříme, že přilby vybavené touto technologií poskytují při některých běžných pádech další míru ochrany. Jsme rádi, že můžeme nabídnout technologii MIPS na celé řadě helem Giro Snow, od freestylových přes All Mountain až po Alpine Race a juniorské modely.

Hlavní součásti helem vybavených MIPS jsou: 1. vnitřní vložka z pěnové hmoty, 2. vložka s nízkým třením a 3. elastomerový upevňovací systém. Při aplikaci pod úhlem se elastomerní systém připevnění natáhne, což umožňuje, aby se pěnová vložka nezávisle otáčela kolem hlavy.


*PERFECTING FIT
CELKEM JE VÍCE NEŽ JEJICH KOMPONENTY - Vylepšování fit je učení. Je to souhrn 30letých zkušeností Gira ve výrobě helem a dávka černého umění. Jedná se o neúnavné hodiny výzkumu a vývoje v Dome, naší prvotřídní testovací laboratoři v Santa Cruz v Kalifornii. Je to věda, matematika a technologie; vše podpořeno výzkumem vývoje fit, tisíci 3D skenů hlavy a zahrnutím zpětné vazby od uživatelů, aby bylo zajištěno perfektní padnutí. Výsledkem je přesné a konzistentní přizpůsobení všem modelům přilby a brýlí Giro, které pokrývá různé typy konstrukcí, tvary hlavy, velikosti a vhodné systémy. Tomuto nepřetržitému procesu říkáme náš vzorec pro dokonalé přizpůsobení a právě toto odhodlání dělá z Giro přední světovou volbu.


*SEAMLESS COMPATIBILITY
LEPŠÍ SPOLEČNĚ - Helmy a brýle Giro byly pečlivě navrženy a testovány, aby hladce fungovaly jako celek. Bereme v úvahu všechny aspekty integrace a funkčnosti pro perfektní přizpůsobení, pohodlí a výkon na sněhu.

UMÍSTĚNÍ MONTÁŽE BRÝLE - Giro Pack doplňuje správné umístění montáže brýlí. Snadná integrace brýlí a přilby je nezbytná pro špičkový výkon. Mezi rizika špatného umístění připevnění patří: špatné nasazení přilby na hlavu, zhoršená viditelnost, omrzliny v mozku, špatné odvětrávání a mezera mezi přilbou a brýlemi.


*PRECISION PADDING

DESIGN OBLASTI OBLOŽENÍEK - podšívka Giro je strategicky umístěná a pracuje v tandemu s tvarem hlavy, hloubkou přilby a systémem MIPS. Podšívka je umístěna tak, aby vás udržovala v teple a prodyšnosti, aby odpovídala ventilačním systémům helmy a dosáhla jednotné kompatibility s brýlemi Giro.

UMÍSTĚNÍ SLUCHÁTKA - Úprava sluchátek je klíčovým prvkem pro pohodlí a pohodlí. Každý model přilby Giro je testován, aby bylo dosaženo dokonalého vyrovnání náušníků, aby bylo zajištěno potřebné teplo, pohodlí a snížení proudění vzduchu, a to vše bez ohrožení schopnosti slyšet vaše okolí.


* STACK VENT - Naše komínová ventilace je založena na výzkumu, který ukazuje, že většina teplého vzduchu, který může způsobit zamlžení oken, vychází z horního středního větracího otvoru brýlí. Zarovnání průduchu helmy s otvorem brýlí pomáhá udržovat ji čistou a bez mlhy.

* THERMOSTAT CONTROL ™
Nastavení ventilace Thermostat Control vám umožní okamžitě doladit proudění vzduchu pomocí jednoduchého nízkoprofilového zipu na vnější straně helmy. Žádný jiný systém není rychlejší ani snazší se přizpůsobit a nic není efektivnější, aby vám bylo pohodlí.

Funkce:

Sortiment: Lyžařská / snowboardová přilba
Barva: Oranžový
Záruka na produkt 24 měsíců
Systém MIPS: Ano
Věková skupina: Junior
Hledí helmy: Ne

Recenze produktu

Recenze produktu

Názory mohou přidávat pouze lidé, kteří si zakoupili daný produkt a přihlásili se.