GIRO zimní pivot cyklistické rukavice 2.0 black GR-7084774

Sleva
Zboží není k dispozici

Pokud chcete být upozorněni, až bude položka k dispozici, zadejte svou e-mailovou adresu.

Čas vrátit nákupy: 14 dní >
Nedávno k dispozici: 03.10.2023

Popis

Popis

Teplé a nepromokavé rukavice jsou navrženy pro sezónní výkony spojené s pohodlím.

- Membrána OutDry je trvale spojena s vnitřkem materiálu pouzdra rukavice, což snižuje objem a zlepšuje obratnost ve srovnání s tradičními způsoby impregnace. Rovněž zabraňuje absorpci vlhkosti potahem, což zlepšuje prodyšnost a udržuje rukavice lehkou. A co víc, rukavice Pivot 2.0 jsou odolné vůči teplotám od 4 ° do 10 ° C a mají lehkou, antimikrobiální tepelnou podšívku AGrid, takže můžete venku jezdit v plném pohodlí, když je venku chladno.


Horní ruka:

  • Nepromokavá, prodyšná membrána
  • Izolovaný svršek PrimaLoft poskytuje teplo bez pocitu vůle
  • Reflexní prvky

Dlaň:

  • 3panelová konstrukce Super Fit
  • Technologie dotykové obrazovky pro použití s ​​mobilními zařízeními

Velikosti:

XS (obvod dlaně do 178 mm / délka dlaně do 174 mm)
S (obvod ruky 178-203 mm / délka ruky 175-180 mm)
M (obvod ruky do 203-229 mm / délka dlaně do 181-188 mm)
L (obvod ruky 229-248 mm / délka ruky 189-199 mm)
XL (obvod ruky 248-267 mm / délka ruky 200-210 mm)
XXL (obvod ruky od 267 mm / délka dlaně od 211 mm)

Technologie:

Super Fit Engineering je patentovaný proces, který ovlivňuje přizpůsobení, vzhled a design každé rukavice Giro pro maximální pohodlí a výkon. Přesným přizpůsobením ruky, prstů a vycpávkových zón tvaru a velikosti ruky snižuje Super Fit Engineering pocity zachycení a nepohodlí při současném zlepšení úchopu, pocitu z řídítek a účinnosti polstrování.

Technologie dotykové obrazovky - Kapacitní dotykové obrazovky nalezené ve většině mobilních zařízení, jako je iPhone, reagují na přirozenou bioelektrinu pokožky. Po připojení vlákna ke konečkům prstů vybraných rukavic Giro můžete zůstat v kontaktu s mobilním zařízením, aniž byste rukavice sundali.

Třídílná konstrukce dlaně - Unikátní 3dílná konstrukce dlaně je vyrobena tak, aby vyhovovala rukavicím, aby se snížil pocit svázání. Umožňuje přirozené pohyby rukou pro lepší ovládání bez ovlivnění pocitu z volantu. Díky tomu, že každá část ruky napodobuje vlastnosti ruky a zápěstí, zvyšují rukavice Giro přilnavost a poskytují nejvyšší úroveň ochrany celé ruky. Lepší přilnavost je nutná pro maximální kontrolu a pocit z řízení. Fit Engineered palm panel byl optimalizován tak, aby poskytoval pohodlné nošení, aniž byste se cítili chyceni, když uchopíte řídítka. Díky pečlivému přizpůsobení struktury přirozenému tvaru ruky zůstávají rukavice pružné a poskytují ochrannou vrstvu. 3 - VŠE - Speciálně navržené rukavice Giro jsou navrženy tak, aby podporovaly přirozený pohyb ruky a zároveň poskytovaly platformu pro polstrování a ochranu tam, kde to nejvíce potřebujete. Díky optimalizaci tloušťky a polohy vložky s integrovanými flex zónami poskytují rukavice Giro přirozenější pohyb prstů a kloubů.

Funkce:

Sortiment: Zimní rukavice
Pohlaví: Muži
Barva: Černá
Pohodlí: Zima
Voděodolný: Ano
Amortizace: nedostatek
Větruvzdorné: Ano
Záruka na produkt 24 měsíců

Recenze produktu

Recenze produktu

Názory mohou přidávat pouze lidé, kteří si zakoupili daný produkt a přihlásili se.