Jedna cestovní taška / batoh BASIL MILES DAYPACK 17L, upevnění na háčky Hook-On System, voděodolný polyester, Černá BAS-17750

Sleva
Zboží není k dispozici

Pokud chcete být upozorněni, až bude položka k dispozici, zadejte svou e-mailovou adresu.

Čas vrátit nákupy: 30 dní >

Popis

Popis

Jednoduché cestovní pouzdro / batoh BASIL MILES DAYPACK 14L, systém zavěšení, vodotěsný polyester, černá

Sportovní batoh Basil Miles Daypack je vždy v pohotovostním režimu. Díky čtyřem různým možnostem přenášení je také velmi univerzální a snadno se přizpůsobí vašim potřebám. Pomocí rukojeti, odnímatelného ramenního popruhu nebo ramenního popruhu jej můžete nosit jako batoh na kolo, tašku přes rameno, tašku na kolo nebo brašnu. Přenášení toho nejdůležitějšího nebylo nikdy jednodušší díky jednoduchým funkcím, které vám umožní změnit styl vaší tašky během několika okamžiků. Velká kapacita 17 litrů, oddělené přihrádky a bezpečné zámky poskytují dostatek úložného prostoru pro cennosti a zavěšovací hák znamená, že jej lze snadno připevnit k zavazadlovému prostoru. Reflexní detaily se hodí i při noční jízdě na kole nebo při omezeném osvětlení. Díky odolnému polyesteru a samostatným podšívkám je taška pevnou volbou.

Funkce:

- Vodotěsné látky udržují věci v suchu.
- Tato taška má čtyři různé možnosti nošení, takže ji můžete nosit, jak chcete.
- Reflexní detaily vás udržují viditelnými ve tmě.
- Snadná montáž na kufr pomocí systému Hook-On.
- Vhodný také pro elektrokola.


Rozměry: 31 cm x 17 cm x 44 cm
Hmotnost: 1 kg
Nosnost: 5 kg
Kapacita: 17 l
Materiál: polyester
Poloha na kole: vzadu
Montáž: na kufr
Instalace: Basil Hook-On System

ZÁKLADNÍ HÁČEK NA SYSTÉM / V ZIPOVÉ KAPSE
Tento inovativní a patentovaný systém zavěšení je standardem u všech nových luxusních tašek Basil. Rozteč háčků je nastavitelná pro nejlepší možné umístění na kufru, díky čemuž jsou tašky Basil vhodné také pro použití na předním nosiči. Uzamykací systém se zelenou vlajkou poskytuje další ochranu proti odepnutí tašky. Tento systém je vhodný i pro elektrokola. Vhodný pro trubky kufru o maximálním průměru 16 mm.


HISTORIE Bazila

Jsme společnost Basil. Chtěli bychom vidět, jak vás baví jezdit na kole, a proto vyrábíme krásné a funkční cyklistické doplňky, které vás vyzývají k ještě častější jízdě. Protože jízda na kole je zdravá a přináší vám každodenní dávku štěstí a úsilí.

Všechno to začalo před 40 lety, když Ine van Dam vstoupila do cyklistického obchodu Nico van Balveren. Hledala proutěný koš na kolo. Nico vyvinul takový koš a udělal Ine velkou radost. A nejdůležitější bylo, že se jí kvůli tomuto košíku ještě víc líbila jízda na kole.

Od té doby se v našem rodinném podnikání toho moc nezměnilo. Naší vášní je vyvíjet produkty, díky nimž bude jízda na kole zábavnější a zábavnější. A vždy zohledníme vaše přání.

Funkce:

Sortiment: Sakwy
Barva: Černá
Voděodolný: Ano
Objem: 17,0 L
Zapínání: na kufru
Váha: 1000 g
Záruka na produkt 24 měsíců

Recenze produktu

Recenze produktu

Názory mohou přidávat pouze lidé, kteří si zakoupili daný produkt a přihlásili se.