URBAN IKI Zadní sedák kufru MIK HD, Black 219633

2 097 Kč

Sleva platí do odvolání
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 2 724 Kč -30%
Cena začátečníka: 2 724 Kč -30%

V košíku
Náklady na doručení: z 99 Kč >
Čas vrátit nákupy: 14 dní >

Popis

Popis

Cyklosedačka URBAN IKI MIK HD - Minimalistická, bezpečná a funkční

Zajistěte svému dítěti bezpečnou a pohodlnou jízdu na kole

Hledáte cyklosedačku, která splní vaše očekávání z hlediska minimalismu, bezpečnosti a funkčnosti? Zde je zadní sedadlo URBAN IKI MIK HD - perfektní řešení pro vás a vaše dítě. Tato sedačka byla navržena pro kola vybavená zadním nosičem se systémem MIK HD, který nabízí nejen výjimečný komfort, ale také bezpečnost a snadnou instalaci.

Minimalismus, bezpečnost a pohodlí v jednom

URBAN IKI MIK HD je cyklosedačka určená pro děti ve věku od 9 měsíců do 6 let s hmotností od 9 do 22 kg . Tato autosedačka, vybavená 5-bodovými nastavitelnými bezpečnostními pásy , poskytuje vašemu dítěti optimální ochranu během cesty. Bezpečnostní pásy jsou také polstrované měkkou houbou na ramenou pro větší pohodlí.

Standardizovaná bezpečnost

Zadní sedadlo URBAN IKI MIK HD bylo testováno a schváleno v souladu s bezpečnostními normami EN14344, TUW a CE . Můžete si být jisti, že splňuje nejvyšší standardy kvality a bezpečnosti.

Snadná montáž a univerzální použití

Sedačka se velmi snadno instaluje a hodí se do regálů vybavených systémem MIK HD . Obdržíte také instalační video , které vám pomůže rychle a snadno připevnit sedačku na kolo. Tato cyklosedačka je navíc vhodná i pro elektrokola , takže je všestranným řešením pro různé typy kol.

Kompatibilita s jinými produkty

Sedačka URBAN IKI MIK HD skvěle funguje s dalšími doplňky na kolo. Sedačka URBAN IKI MIK HD je nejen spolehlivým řešením pro vaše dítě, ale také stylovým doplňkem vašeho kola, který vám umožní cestovat ve výjimečném pohodlí a bezpečí. Vyberte si autosedačku URBAN IKI MIK HD a užijte si nezapomenutelné chvíle strávené na výletech na kole se svým batoletem!

Specifikace:

  • Věk dítěte od 9 měsíců do 6 let

  • Váha dítěte od 9 do 22 kg

  • Vhodné pro stojany se systémem MIK HD

  • Snadná montáž

  • Včetně kódového zámku

  • Testováno a schváleno TUV



Funkce:

Sortiment: Sedadla na kola
Barva: Šedá
Váha: 2000 g
Záruka na produkt 24 měsíců

Recenze produktu

Recenze produktu

Názory mohou přidávat pouze lidé, kteří si zakoupili daný produkt a přihlásili se.

Kontakt

Kontakt

Pole označená (*) jsou povinná Údaje poskytnuté ve výše uvedeném formuláři budou zpracovány v souladu s naším ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ.