Zvonek na kolo BASIL BIG BELL WANDERLUST 80mm, charcoal BAS-50438

Sleva
Zboží není k dispozici

Pokud chcete být upozorněni, až bude položka k dispozici, zadejte svou e-mailovou adresu.

Čas vrátit nákupy: 30 dní >
Nedávno k dispozici: 17.12.2022

Popis

Popis

Zvonek na kolo BASIL BIG BELL WANDERLUST 80 mm

Tento 80mm zvon je ideální volbou pro cyklisty, kteří chtějí svůj průkaz označit stylově. Tento klasický zvonek s pěkným ptákem vytváří jasný zvuk ding dongu, který oznamuje váš příjezd, což vám umožní snadno porazit ostatní cyklisty nebo upozornit chodce na váš přístup. Velký výběr barev. Podívejte se dnes na zbytek kolekce Basil Wanderlust.

Průměr: 80 mm
Materiál: ocel
Upevnění: na volant

SBÍRKA:

BASIL WANDERLUST
Nemůžete si koupit štěstí, ale můžete si koupit tašku z nové kolekce Wanderlust, a to je docela blízko. Kolekce se vyznačuje veselými ptačími vzory. Součástí kolekce jsou také zvony a potahy sedel. Zpívejte nahlas nebo pískejte. Způsob je tvůj.

HISTORIE Bazila

Jsme společnost Basil. Chceme vidět, jak vás baví jezdit na kole, a proto vyrábíme krásné a funkční cyklistické doplňky, které vás vyzývají k ještě častější jízdě. Protože jízda na kole je zdravá a přináší vám každodenní dávku štěstí a úsilí.

Všechno to začalo před 40 lety, když Ine van Dam vstoupila do cyklistického obchodu Nico van Balveren. Hledala proutěný koš na kolo. Nico vyvinul takový koš a udělal Ine velkou radost. A nejdůležitější bylo, že se jí kvůli tomuto košíku ještě víc líbila jízda na kole.

Od té doby se v našem rodinném podnikání toho moc nezměnilo. Naší vášní je vyvíjet produkty, díky nimž bude jízda na kole zábavnější a zábavnější. A vždy zohledníme vaše přání.

Chceme pochopit, kdy a proč jezdíte na kole. A proč a kdy nejezdíte. Učíme se to každý den. Kombinujeme tyto informace s naším smyslem pro kvalitu, styl a funkčnost. Společně můžeme šířit radost z jízdy na kole. Přidáš se k nám?

Jménem týmu Basil,
Marthijn van Balveren.

Funkce:

Sortiment: Dzwonki rowerowe
Záruka na produkt 24 měsíců

Recenze produktu

Recenze produktu

Názory mohou přidávat pouze lidé, kteří si zakoupili daný produkt a přihlásili se.