CHIBA GEL COMFORT cyklistické rukavice, olivový, 3040518

Sleva
595 Kč

Sleva platí do odvolání
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 111 Kč +81%
Cena začátečníka: 684 Kč -15%

V košíku
Plánovaná zásilka: 2024-04-30
Náklady na doručení: z 99 Kč >
Čas vrátit nákupy: 14 dní >

Popis

Popis

Pohodlné a pohodlné cyklistické rukavice CHIBA GEL COMFORT

Prodyšný materiál a výborná ventilace

Cyklistické rukavice CHIBA GEL COMFORT jsou vyrobeny z elastické síťoviny a lycry, která zajišťuje prodyšnost a vynikající ventilaci rukou při intenzivním tréninku. Pohodlí při používání navíc zvyšují neoprenové vložky a prostorový prodyšný materiál mezi prsty.

Účinná ochrana rukou

Dlaň rukavic je potažena syntetickou perforovanou kůží, která zaručuje bezpečný úchop a chrání před oděrkami . Výztuhy mezi metakarpusem a zápěstím poskytují odpružení a ochranu proti silným otřesům a materiál Poron XRD™ absorbuje až 90 % otřesů, kterým je uživatel vystaven. Systém ULNAR NERVE PROTECTION navíc snižuje tlak na řídítka na důležité nervy v ruce a zabraňuje znecitlivění při dlouhých cestách.

Pohodlné a padnoucí do ruky

Cyklistické rukavice CHIBA GEL COMFORT mají poutka mezi prsty pro snadné stažení a nastavitelný suchý zip, díky kterému se perfektně přizpůsobí ruce. Díky tomu si uživatel může užít maximální komfort a pohodlí při jízdě na kole.

Spojením sil s dalšími cyklistickými produkty

Dokonalá ochrana při jízdě na kole

Cyklistické rukavice CHIBA GEL COMFORT lze kombinovat s dalšími cyklistickými produkty, jako jsou helmy nebo brýle, a poskytnout tak komplexní ochranu při jízdě. Díky tomu se uživatel může soustředit na trénink a ještě více si ho užít. Objednejte ještě dnes a uvidíte, jaké výhody vám tyto pohodlné cyklistické rukavice mohou přinést!'

souhrn

  • Horní elastická síťovina a lycra, neoprenové vsadky, froté na palci
  • Dlaň je syntetická, perforovaná kůže, zajišťující bezpečný úchop, vsadky z prostorového, vzdušného materiálu
  • poutka mezi prsty pro snadné sejmutí rukavic
  • Zapínání na suchý zip
  • odpružení - Poron XRD™ - zesílení mezi metakarpusem a zápěstím chrání ruku před silnými otřesy, aniž by to ovlivnilo obratnost. Poron XRD™ absorbuje až 90 % otřesů, kterým je nositel vystaven
  • OCHRANA ULNARNÍCH NERVŮ - snížení tlaku na volant na důležité nervy v ruce. Zabraňuje znecitlivění rukou při dlouhých cestách.

Funkce:

Sortiment: Letní rukavice
Pohlaví: Unisex
Barva:
  • Černá
  • Zelený
Pohodlí: Léto
Amortizace: Gelowa
Záruka na produkt 24 měsíců

Recenze produktu

Recenze produktu

Názory mohou přidávat pouze lidé, kteří si zakoupili daný produkt a přihlásili se.

Kontakt

Kontakt

Pole označená (*) jsou povinná Údaje poskytnuté ve výše uvedeném formuláři budou zpracovány v souladu s naším ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ.