BASIL sportovní rámová taška design 1L graphite B-17749

Sleva
Zboží není k dispozici

Pokud chcete být upozorněni, až bude položka k dispozici, zadejte svou e-mailovou adresu.

Čas vrátit nákupy: 14 dní >
Nedávno k dispozici: 26.11.2023

Popis

Popis

Pouzdro na telefon Basil Sport Design na rám - praktické a stylové řešení pro aktivní vyznavače cyklistiky

Hledáte funkční a spolehlivý způsob, jak bezpečně nosit svůj smartphone při jízdě na kole? Kryt na telefon Basil Sport Design je pro vás dokonalým řešením! Toto černé pouzdro s rámečkem a průhlednou přední stranou bylo navrženo pro praktičnost a ochranu vašeho telefonu při intenzivním tréninku nebo výletech na kole.

Bezpečné přenášení vašeho smartphonu

Náš kryt Basil Sport Design je nejen stylovým doplňkem vašeho kola, ale především solidní ochranou vašeho smartphonu. Vyrobeno z vysoce kvalitního polyesteru, zaručuje trvanlivost a odolnost proti mechanickému poškození. Průhledná přední strana umožňuje snadný přístup k displeji telefonu a zároveň jej chrání před prachem, vodou a dalšími povětrnostními vlivy.

Vodotěsné a reflexní detaily

Kryt Basil Sport Design byl vybaven pláštěnkou, která účinně ochrání váš telefon v dešti. Nyní se nemusíte obávat zaplavení nebo poškození zařízení během nepříznivých povětrnostních podmínek. Reflexní detaily umístěné na krytu navíc zvyšují vaši viditelnost v omezeném světle, čímž zvyšují bezpečnost při nočních výletech.

Jednoduchá montáž a všestrannost

Instalace krytu Basil Sport Design je extrémně jednoduchá a rychlá. Díky speciálně navrženému rámu kryt snadno připevníte na rám vašeho kola. Kryt má také otvor pro kabel sluchátek, takže můžete na cestách poslouchat svou oblíbenou hudbu nebo telefonovat.

Multifunkčnost

Pouzdro na telefon Basil Sport Design je nejen perfektním řešením pro cyklisty. Využijete jej i při jízdě na elektrokole. Kryt nabízí kapacitu 1L a maximální nosnost až 2,5 kg, což umožňuje přenášet nejen telefon, ale i další drobnosti, jako jsou klíče nebo peněženka.

souhrn

Pouzdro na telefon Basil Sport Design je nezbytným doplňkem každého nadšence do cyklistického sportu. Díky své funkčnosti, odolnosti a stylovému designu zajišťuje bezpečnost a pohodlí při cestování na kole. Bez ohledu na povětrnostní podmínky nebo intenzitu tréninku bude váš smartphone vždy po ruce a zároveň chráněn proti poškození. Vyberte si Basil Sport Design a užijte si svá sportovní dobrodružství naplno!

  • Kapacita 1 litr
  • Průhledné pouzdro na telefon s dotykovou fólií
  • Ideální pro elektrokola
  • Úhlopříčka displeje 6-7"
  • Kryt proti dešti
  • Grafitová barva
  • Rozměry: 19 x 11 x 11 cm
  • Jednoduchá montáž
  • Otvor pro kabel sluchátek
  • Reflexní detaily
  • Kryt proti dešti





Funkce:

Sortiment: Sakwy
Barva: Šedá
Voděodolný: Ne
Objem: 1,0 L
Zapínání: na rámu
Záruka na produkt 24 měsíců

Recenze produktu

Recenze produktu

Názory mohou přidávat pouze lidé, kteří si zakoupili daný produkt a přihlásili se.