GIRO REMEDY cyklistické rukavice GR-7085589

Sleva
Zboží není k dispozici

Pokud chcete být upozorněni, až bude položka k dispozici, zadejte svou e-mailovou adresu.

Čas vrátit nákupy: 14 dní >
Nedávno k dispozici: 25.05.2022

Popis

Popis

ZA NEJTĚŽŠÍ PODMÍNKY

Rukavice Remedy ™ X2 jsou navrženy pro agresivní jízdu na trati a při sjezdu a poskytují lepší ochranu rukou a extra prodyšnost. Začlenili jsme několik klíčových technologií, které odlišují Remedy X2 - výztuž Poron® XRD ™ udržuje chráněné klouby. Strategické využití syntetické kůže AX Suede ™, díky čemuž jsou tyto rukavice pružné, ale odolné. Navzdory přidanému pojištění poruchy má Remedy X2 jedinečný pocit baru díky semi-trojitému designu Super Fit ™. Lehký svršek ze čtyř směrových síťovin udržuje ruce v chladu, a to i při zvýšené ochraně.

SPECIFIKACE:

Ruka:

  • Konstrukce se třemi panely Super Fit ™
  • Syntetická kůže AX Suede ™
  • Dvojité šití zvyšuje odolnost
  • Svařovaná rukojeť Sonic
  • 94% polyester, 6% elastan

Horní:

  • 4vzdorná prodyšná síťovina odolná proti vlhkosti
  • Ochrana holení Poron® XRD ™ Navrženo pro větší odolnost
  • 65% nylon, 27% polyester, 8% elastan

Polstrování:

  • Poron® XRD ™ 100% guma

Funkce:

  • Vysoce savý povrch z mikrovlákna
  • Nízkoprofilové zapínání na suchý zip
  • Technologie dotykové obrazovky

TECHNOLOGIE:

Třídílná struktura

Naše jedinečná 3dílná konstrukce rukou upravuje střih našich rukavic tak, aby omezovaly otoky, a umožňuje přirozeným pohybům vašich rukou, což vám dává lepší kontrolu bez kompromisů v baru. Díky tomu, že každá část ruky napodobuje funkci a artikulaci ruky, zvyšují rukavice Giro přilnavost a poskytují nejvyšší úroveň ochrany celé ruky.

  • 1 - PALÍČEK Čtvercové dřevo Super Fit Engineered je zásadní pro zajištění dokonalého padnutí do ruky a zároveň umožňuje volnost pohybu a zvýšenou přilnavost potřebnou pro maximální kontrolu a cit pásu.
  • 2 - PALM Panel s technologií Super Fit je optimalizován tak, aby zajistil pohodlné uchycení bez ohýbání při uchopení řídítek. Pečlivým přizpůsobením ruky přirozené křivce zůstávají naše rukavice pružné a poskytují ochrannou vrstvu.
  • 3 - BODY Super Fit - Konstrukce rukavic Giro je navržena tak, aby podporovala přirozený pohyb ruky a poskytovala platformu pro polstrování a ochranu tam, kde to nejvíce potřebujete. Díky optimalizaci tloušťky a polohy vložky s integrovanými flex zónami poskytují rukavice Giro přirozenější pohyb prstů a kloubů.

SUPER FIT ™
Technologie Super Fit Engineering je patentovaný proces, který vede fit, design a design každé rukavice Giro pro maximální pohodlí a výkon. Díky pečlivému přizpůsobení prstů a plnicích zón tvaru a velikosti ruky technologie Super Fit Engineering snižuje otoky a nepohodlí, zlepšuje přilnavost a účinnost polstrování. A protože u každého modelu je k dispozici až šest velikostí, téměř každý jezdec si může přizpůsobit rukavice podle svých potřeb.

Touchscreen Technology ™
Technologie, která umožňuje používat zařízení s dotykovou obrazovkou bez nutnosti sundávat rukavice.

TECHNOGEL®
Technogel je patentovaný polyuretanový materiál původně určený pro lékařské aplikace. Technogel používáme pro vložku v našich nejlepších rukavicích kvůli jeho vynikajícím vlastnostem rozložení tlaku. Po stisknutí mezi rukavicí a řídítky se Technogel formuje na ruce tím, že se deformuje ve všech třech osách. Normální výplňové materiály mají tendenci se deformovat pouze podél jedné osy, což způsobuje nárůst tlaku v oblastech přímého kontaktu.

 

Funkce:

Sortiment: Letní rukavice
Pohlaví: Muži
Barva: žlutá
Pohodlí: Léto
Amortizace: Gelowa
Větruvzdorné: Ano
Záruka na produkt 24 měsíců

Recenze produktu

Recenze produktu

Názory mohou přidávat pouze lidé, kteří si zakoupili daný produkt a přihlásili se.