Lyžařské / snowboardové brýle GIRO AGENT BLACK WORDMARK GR-7094195

Sleva
Zboží není k dispozici

Pokud chcete být upozorněni, až bude položka k dispozici, zadejte svou e-mailovou adresu.

Čas vrátit nákupy: 14 dní >

Popis

Popis

AGENT
Náš nejvíce poutavý moderní design, brýle Agent ™ jsou vybaveny objektivem Infinity pro úžasný nový nekonečný bezrámový vzhled. Tyto špičkové brýle jsou vybaveny magnetickým rychlovýměnným systémem, ventilační technologií EVAK a dvěma torickými brýlemi VIVID s optikou ZEISS. S brýlemi Agent můžete lépe vyjádřit svůj styl s novými vyměnitelnými popruhy Adapt Straps.

RÁM:
Bezrámový design EXV

SKLENKA:
Skleněný design Infinity
Systém rychlé výměny objektivu - systém výměny magnetického skla
Tabule Toric VIVID s optikou ZEISS
Zahrnuje dva panely VIVID ZEISS:
- VIVID EMBER 37% S2 - SLUNEČNĚ A CLOUDY
- VIVID INFRARED 62%* S1 - TMAVÝ / CLOUD
* procento propustnosti světla

VLASTNOSTI / FUNKCE:
- EXV - rozšířená technologie zobrazení
- Ventilační technologie EVAK ™
- Třívrstvá obličejová pěna s povrchem z mikro rouna
- Proti zamlžování
- Bezproblémová kompatibilita se všemi helmami Giro
- OTG - lze nosit přes brýle
- Kompatibilní s vyměnitelnými popruhy Adapt

TECHNOLOGIE:

ADAPT STRAP - Nový náhradní řemínek na brýle - Adapt Strap - je vaším lístkem k přizpůsobení vašich brýlí. Tento řemínek zajišťuje čisté a bezproblémové uchycení k rámu a rychle tak mění vzhled vašich brýlí. Adapt Strap je k dispozici v mnoha barvách, které ladí nebo odlišují vaše brýle a dosahují co nejlepšího výrazu. Takže mixujte, přizpůsobujte a stylizujte svou soupravu tak, abyste byli každý den na sněhu.

EVAK VENT TECHNOLOGY Technologie Evak Vent, používaná pouze u modelů brýlí VIVID, používá novou pěnu vyrobenou z extrémně odolného, ​​nenasákavého materiálu. Průduchy EVAK minimalizují riziko zamlžení tím, že uvolňují vlhkost a současně vytvářejí ochrannou bariéru.

EXPANSION VIEW TECHNOLOGY - Technologie rozšířeného zobrazení - Průlomová technologie Giro (EXV), vyvinutá a zdokonalená v našem ústředí R&D centra v Santa Cruz v Kalifornii, je nový design rámečku, který vytváří bezkonkurenční zorné pole. Začali jsme návrhem brýlí kompatibilních s přilbou, poté jsme odstranili a zmenšili materiál rámu a navrhli bezrámové zóny, abychom optimalizovali masivní sférické čočky a získali maximální periferní vidění v našich brýlích.

INFINITY LENS DESIGN - Sklo Infinity nabízí výrazný, nový, bezrámový vzhled ve stylu nekonečna. Sklo teče přes okraje brýlí, čímž eliminuje tradiční rámeček - což má za následek obrovské zorné pole a zcela moderní vzhled.

QUICK CHANGE LENS SYSTEM  - Tento elegantní nový systém výměny skla využívá samočinně umístěné magnety, které pomáhají s rychlou výměnou skla a zajišťují jeho bezpečnost.

VIVID - je patentovaná skleněná technologie vyvinutá společností Giro ve spolupráci se společností Zeiss Optics, která zlepšuje vizuální zážitek na sněhu zlepšením kontrastu a ostrosti okna. Technologie VIVID účinně manipuluje s modrým světlem, umožňuje průchod kontrastního modrého světla a blokuje škodlivé UV paprsky. VIVID v podstatě filtruje oblačnost a uvolňuje oči, aby viděly trasu a soustředily se na radost z jízdy.

VIVID snižuje únavu očí, zlepšuje reakční dobu, zvyšuje sebevědomí a zajišťuje přesné vidění bez nadměrného nasycení barvy.

Funkce:

Sortiment: Lyžařské/snowboardové brýle
Barva rámu: Růžový
Objektivy:
  • Temný
  • Zrcadlovka
  • Bezbarvý
  • Vyměnitelné
Záruka na produkt 24 měsíců
Věková skupina: Dospělí

Recenze produktu

Recenze produktu

Názory mohou přidávat pouze lidé, kteří si zakoupili daný produkt a přihlásili se.