Lyžařské / snowboardové brýle GIRO ARTICLE BRIGHT GREEN PEAK GR-7094187

Sleva
Zboží není k dispozici

Pokud chcete být upozorněni, až bude položka k dispozici, zadejte svou e-mailovou adresu.

Čas vrátit nákupy: 14 dní >
Nedávno k dispozici: 16.02.2022

Popis

Popis

ARTICLE

Nové brýle Article ™ jsou ideální pro celodenní zábavu na sněhu. Tyto brýle bohaté na funkce mají elegantní křivku a špičkovou optiku díky torickým čočkám VIVID. Vyberte si ze dvou skleněných tabulí VIVID pomocí systému výměny skla Slash Seal. Ventilační technologie EVAK zvyšuje celkový výkon a odolnost - ideální pro celodenní výlety na lyžích nebo snowboardech. S brýlemi Article můžete lépe vyjádřit svůj styl s novými vyměnitelnými řemínky Adapt Straps.

RÁM:
Poloviční rám EXV

SKLENKA:
Slash Seal - Systém výměny objektivu - Systém výměny skla
Torní sklo VIVID s optikou ZEISS
Zahrnuje dva panely VIVID ZEISS:
- VIVID EMERALD 22% S2 - SLUNEC A CLOUDY
- VIVID INFRARED 62%* S1 - TMAVÝ / CLOUD
* procento propustnosti světla

VLASTNOSTI / FUNKCE:
- EXV - rozšířená technologie zobrazení
- Ventilační technologie EVAK ™
- Třívrstvá obličejová pěna s povrchem z mikro rouna
- Proti zamlžování
- Bezproblémová kompatibilita se všemi helmami Giro
- OTG - lze nosit přes brýle
- Kompatibilní s vyměnitelnými popruhy Adapt

TECHNOLOGIE:

ADAPT STRAP - Nový náhradní řemínek na brýle - Adapt Strap - je vaším lístkem k přizpůsobení vašich brýlí. Tento řemínek zajišťuje čisté a bezproblémové uchycení k rámu a rychle tak mění vzhled vašich brýlí. Adapt Strap je k dispozici v mnoha barvách, které ladí nebo odlišují vaše brýle a dosahují co nejlepšího výrazu. Takže mixujte, přizpůsobujte a stylizujte svou soupravu tak, abyste byli každý den na sněhu.

EVAK VENT TECHNOLOGY - Technologie Evak Vent, používaná pouze u modelů brýlí VIVID, používá novou pěnu vyrobenou z extrémně odolného, ​​nenasákavého materiálu. Průduchy EVAK minimalizují riziko zamlžení tím, že uvolňují vlhkost a současně vytvářejí ochrannou bariéru.

EXPANSION VIEW TECHNOLOGY - Technologie rozšířeného zobrazení - Průlomová technologie Giro (EXV), vyvinutá a zdokonalená v našem ústředí R&D centra v Santa Cruz v Kalifornii, je nový design rámečku, který vytváří bezkonkurenční zorné pole. Začali jsme návrhem brýlí kompatibilních s přilbou, poté jsme odstranili a zmenšili materiál rámu a navrhli bezrámové zóny, abychom optimalizovali masivní sférické čočky a získali maximální periferní vidění v našich brýlích.

SLASH SEAL - LENS INTERCHANGE SYSTEM  - Nový systém výměny skla Slash Seal je snadné a intuitivní řešení pro výměnu skla na cestách. Jednoduše zarovnejte rámeček a nové sklo k sobě a po obvodu je přitlačte k sobě, aby se bezpečně usadily.

VIVID - je patentovaná skleněná technologie vyvinutá společností Giro ve spolupráci se společností Zeiss Optics, která zlepšuje vizuální zážitek na sněhu zlepšením kontrastu a ostrosti okna. Technologie VIVID účinně manipuluje s modrým světlem, umožňuje průchod kontrastního modrého světla a blokuje škodlivé UV paprsky. VIVID v podstatě filtruje oblačnost a uvolňuje oči, aby viděly trasu a soustředily se na radost z jízdy.

VIVID snižuje únavu očí, zlepšuje reakční dobu, zvyšuje sebevědomí a zajišťuje přesné vidění bez nadměrného nasycení barvy.

Funkce:

Sortiment: Lyžařské/snowboardové brýle
Barva rámu: Zelený
Objektivy:
  • Zrcadlovka
  • Vyměnitelné
Záruka na produkt 24 měsíců
Věková skupina: Dospělí

Recenze produktu

Recenze produktu

Názory mohou přidávat pouze lidé, kteří si zakoupili daný produkt a přihlásili se.