Silniční přilba GIRO EMBER MIPS matně černá jasně růžová GR-7079410

Sleva
Zboží není k dispozici

Pokud chcete být upozorněni, až bude položka k dispozici, zadejte svou e-mailovou adresu.

Čas vrátit nákupy: 14 dní >
Nedávno k dispozici: 06.02.2021

Popis

Popis

MONTARA MIPS
Tato přilba má všechny funkce, které cyklista potřebuje, od technologie MIPS přes připevnění kamery a spoustu ventilace. Jeho kompaktní tvar poskytuje hluboké a bezpečné krytí a systém Roc Loc Air fit zlepšuje ventilaci a zároveň zlepšuje padnutí. Kromě toho, že helmy již mají působivý chladicí výkon, dodávají se také s měkkou antibakteriální vycpávkou na obočí, která vám zajistí pohodlí a soustředění na stezku. Montara MIPS® je navržena pro plnou integraci brýlí s poutky na popruh na zadní straně helmy. Má zorník POV Plus, který umožňuje zvednout hledí a umístit brýle na přední část helmy. Další skvělou funkcí je držák fotoaparátu, chytré rozhraní pro vaše oblíbené světlo nebo fotoaparát.

VĚTRÁNÍ:

  • Vnitřní kanály< /li>
  • 16 větracích otvorů


CERTIFIKÁTY:

  • Kolo CPSC
  • < /ul>


    KONSTRUKCE:

    • Vyztužení klece


    < strong> SYSTÉM VYBAVENÍ/NASTAVENÍ:

    • Roc Loc 5 Air


    VELIKOSTI:< /p >

    • S: 51–55 cm
    • M: 55–59 cm


    TECHNOLOGIE:

    • Women's Series – je kolekce různých stylů, střihů a cen přileb vytvořených pro potřeby žen. Zatímco úroveň detailů a barevná škála je jedinečná, tyto helmy nejsou jedinečně „specifické pro ženy“. Mezi hlavami mužů a žen totiž kromě průměrné velikosti průměru lebky neexistují žádné anatomické rozdíly. A protože velikosti přileb Giro pokrývají 98 % lidské populace, věříme, že dámská řada nabízí ženám více možností než jakákoli jiná značka.
    • Roc Loc 5 Air Fit System – tento revoluční Nastavovací systém přidává výkonu přilby nový rozměr tím, že zvyšuje chlazení, stejně jako komfort nastavení a stabilitu. Díky patentovanému designu, který drží helmu mírně od horní části vaší lebky, Roc Loc 5 Air umožňuje proudění chladného vzduchu přímo nad vaší hlavou, čímž se zvyšuje účinek větracích otvorů a vnitřních kanálů, které uvolňují teplo z helmy. Úprava střihu napodobuje ROC Loc 5, což vám umožňuje snadno upravit napnutí helmy a přední náklon během několika sekund pouze jednou rukou.
    • MIPS – všechny helmy Giro mají byly navrženy tak, aby co nejvíce snížily spotřebu energie při splnění a překročení přísných bezpečnostních norem. Cílem přileb Giro vybavených MIPS je snížit rotační síly. Giro věří, že přilby vybavené touto technologií mohou snížit rotační sílu, která se může při určitých nárazech přenést na mozek cyklisty.

    • Roll Cage Reinforcement - Roll Cage je lehká, ale odolná výztužná síť neviditelně vytvarovaná uvnitř EPS pěnové vložky. Pomáhá helmě zůstat pohromadě během nárazu a poskytuje extra pevnost a konzistenci, které si nevšimnete...pokud to nepotřebujete.

    • Hydrofilní polstrování – hydrofilní polstrování dokáže absorbovat až 10násobek své hmotnosti ve vodě, což vám pomůže vypořádat se s potem při jízdě. Podšívka zadržuje vlhkost, zabraňuje odkapávání potu do očí a poté rychle schne. Antibakteriální, X-Static podšívka pomáhá snižovat zápach a udržuje vaši helmu svěží.

    • Hledí POV Plus – štít This jeden je dodáván s nastavovacím mechanismem, který vám umožňuje pohybovat s ním nahoru a dolů v několika krocích. Tyto kroky zahrnují tři polohy a vysokou polohu pro uložení brýlí nad obočím. Konstrukce umožňuje snadné nastavení hledí jednou rukou za jízdy.

    Funkce:

    Sortiment: Cyklistická helma
    Pohlaví: Unisex
    Barva: Černá
    Záruka na produkt 24 měsíců
    Systém MIPS: Ano

Recenze produktu

Recenze produktu

Názory mohou přidávat pouze lidé, kteří si zakoupili daný produkt a přihlásili se.