BASIL SPORT DESIGN DOUBLE BAG dvojitá městská taška na kolo BAS-17581

Sleva
Zboží není k dispozici

Pokud chcete být upozorněni, až bude položka k dispozici, zadejte svou e-mailovou adresu.

Čas vrátit nákupy: 14 dní >
Nedávno k dispozici: 31.05.2022

Popis

Popis

BASIL SPORT DESIGN DOUBLE BAG 32L městský kufr, Universal Bridge System, černý

Dvojitá taška Basil Sport Design je velký dvojitý kufr, který lze snadno připevnit k nosiči jízdních kol pomocí systému Universal Bridge. Dvojitý kufr má kapacitu 32 litrů, poskytuje dostatek prostoru pro vše, co potřebujete, nebo nakupujete, což vám ušetří potřebu nosit batoh s sebou. Brašna Sport Double Design obsahuje elastický popruh na láhev, který udržuje vodu ve svislé poloze, aby se zabránilo úniku. Brašna má také reflexní prvky pro zlepšení viditelnosti při omezeném osvětlení nebo při nočních jízdách. Další výhodou tohoto kufru je, že je vyroben z nepromokavého materiálu, takže pokud vás překvapí neočekávané deště, vaše věci zůstanou suché. Díky pohodlným popruhům se tato taška snadno připevní k kufru díky systému Universal Bridge, který se hodí na všechny typy systémů, včetně MIK, Racktime a i-Rack / Carrymore.

Funkce:

  • Dvojitý kufr Basil Sport Design s velkou kapacitou 32 litrů.
  • Dvojitý kufr je vyroben z nepromokavého polyesteru.
  • Brašna má reflexní prvky pro zvýšení bezpečnosti při nočních jízdách a při omezeném osvětlení.
  • Ideální pro elektrokolo.
  • Rozměry: 35 cm x 15 cm x 43 cm
  • Hmotnost: 1,6 kg
  • Nosnost: 10 kg
  • Kapacita: 32 l
  • Materiál: polyester
  • Poloha na kole: vzadu
  • Montáž: na kufr
  • Instalace: Universal Bridge System

UNIVERZÁLNÍ MOSTNÍ SYSTÉM BASIL
Basil vyvinul a patentoval nový systém Universal Bridge, díky kterému můžete rychle a snadno odstranit kufr z kufru. Systém Universal Bridge se snadno instaluje na kufr s osmi otvory. Tento nový systém je kompatibilní se všemi stojany, včetně: ebike, Racktime a I-Rack / Carrymore. A s přídavnou rukojetí (prodává se samostatně BAS-50467) si můžete vzít s sebou dvojitou tašku, kdykoli budete chtít. Například do supermarketu.

HISTORIE Bazila
Jsme společnost Basil. Chtěli bychom vidět, jak vás baví jezdit na kole, a proto vyrábíme krásné a funkční cyklistické doplňky, které vás vyzývají k ještě častější jízdě. Protože jízda na kole je zdravá a přináší vám každodenní dávku štěstí a úsilí. Všechno to začalo před 40 lety, když Ine van Dam vstoupila do cyklistického obchodu Nico van Balveren. Hledala proutěný koš na kolo. Nico vyvinul takový koš a udělal Ine velkou radost. A nejdůležitější bylo, že se jí kvůli tomuto košíku ještě více líbila jízda na kole a od té doby se toho v našem rodinném podniku moc nezměnilo. Naší vášní je vyvíjet produkty, díky nimž bude jízda na kole zábavnější a zábavnější. A vždy bereme v úvahu vaše přání, chceme pochopit, kdy a proč jezdíte na kole. A proč a kdy nejezdíte. Učíme se to každý den. Kombinujeme tyto informace s naším smyslem pro kvalitu, styl a funkčnost. Společně můžeme šířit radost z jízdy na kole. Přidáš se k nám?

Jménem týmu Basil,
Marthijn van Balveren.

Funkce:

Sortiment: Sakwy
Barva: Černá
Voděodolný: Ne
Objem: 32,0 L
Zapínání: na kufru
Váha: 1600 g
Záruka na produkt 24 měsíců

Recenze produktu

Recenze produktu

Názory mohou přidávat pouze lidé, kteří si zakoupili daný produkt a přihlásili se.