BELL cyklistická přilba full face SUPER 3R MIPS matte green BEL-7126667

Zboží není k dispozici

Pokud chcete být upozorněni, až bude položka k dispozici, zadejte svou e-mailovou adresu.

Čas vrátit nákupy: 14 dní >

Popis

Popis

Model Super 3R vám poskytne vše, co potřebujete ke svobodě na stezce. Je navržena s ohledem na vaše neustále se měnící potřeby při jízdě na stezkách díky jedinečné technologii odnímatelné bradové tyče, která vám v podstatě poskytne dvě helmy v jedné. Při dlouhých stoupáních můžete bradový pásek odejmout a nosit v batohu a poté jej připevnit na místo, abyste získali větší jistotu v technickém terénu. Jednoduchá instalace a demontáž bez použití nářadí trvá několik sekund. Systém Float Fit je lehčí a pohodlnější, má přetlačený pryžový disk a v letošním roce je také vybaven trojsklíčkem No-Twist Tri-Glides pro snadnější nastavení. Mezi další vlastnosti této přilby patří nastavitelný zorník GoggleGuide, odnímatelný držák kamery a ventilace Overbrow. Model Super 3R je vybaven systémem MIPS (Multi-Directional Impact Protection System), který může poskytnout dodatečnou ochranu při určitých nárazech.

  • Mips: (Multi-Directional Impact Protection System) - špičková technologie posuvné roviny určená ke snížení rotačních sil, které mohou vzniknout při určitých nárazech.
  • Bezpečnost: odnímatelný ochranný podbradník, určený pro jízdu na stezce - není třeba žádné nářadí. Upozornění: Všechny bradové tyče mají své limity a může dojít k vážnému zranění nebo smrti. Před použitím přilby si pečlivě přečtěte návod k použití.
  • Konstrukce přilby: Fusion in-mold polykarbonátová skořepina - proces iniciovaný zvonem kombinuje vnější skořepinu přilby s pěnovou výstelkou eps a vytváří tak robustnější přilbu.
  • Stínítko: Nastavitelné stínítko pro brýle: vhodné pro brýle i pro brýle.
  • Počet větracích otvorů: 23 větracích otvorů v přilbě, 4 větrací otvory na bradě, 6 větracích otvorů na bradě
  • Vnitřní prostor: X-static - rychleschnoucí materiály s příměsí pravých stříbrných vláken brání růstu bakterií a plísní způsobujících zápach.
  • Typ ventilace: Ventilace přes obočí je vybavena nasávacími otvory na přední straně přilby, které přivádějí chladný vzduch a protlačují ho maticí vzduchových kanálků pro plnou ventilaci.
  • Systém přizpůsobení: Minimalistický, lehký systém přizpůsobení se snadno otočným gumovým tvarovaným knoflíkem pro nastavení.
  • Hmotnost výrobku: 784 gramů (velikost m)

Funkce:

Sortiment: Cyklistická helma
Pohlaví: Unisex
Barva: Černá
Záruka na produkt 24 měsíců
Systém MIPS: Ano

Recenze produktu

Recenze produktu

Názory mohou přidávat pouze lidé, kteří si zakoupili daný produkt a přihlásili se.