BASIL B-SAFE BACKPACK NORDLICHT 18L, Batoh na kolo, montáž na háček Hook-On System, grafitová černá + osvětlení BAS-17775

Sleva
Zboží není k dispozici

Pokud chcete být upozorněni, až bude položka k dispozici, zadejte svou e-mailovou adresu.

Čas vrátit nákupy: 14 dní >

Popis

Popis

Batoh BASIL B-SAFE BACKPACK NORDLICHT 18L, systém zavěšení, grafitově černá + osvětlení (NOVINKA)

Batoh Basil B-Safe Nordlicht má kapacitu 18 litrů a je poutavým batohem s několika inovacemi. Cyklistický batoh? Ano, ale je to kufr a batoh v jednom! Taška má funkci proti krádeži díky skrytému zipu a několika skrytým kapsám. S ohledem na to si můžete své věci s důvěrou vzít s sebou! Taška nabízí prostor pro 15,6palcový notebook a iPad. Je zde také prostor pro nabíječku elektrokol a různé drobné příslušenství. Na ramenním popruhu je skrytá kapsa na důležité karty a malé dokumenty a smartphone lze nabíjet během cestování pomocí USB portu.

Další inteligentní funkcí je LED osvětlení s technologií Nordlicht * na přední straně tašky. Účelem není nahradit běžné osvětlení, ale zvýšit viditelnost. Batoh Basil B-Safe má polstrované ramenní popruhy a plně polstrovanou záda, takže můžete batoh pohodlně nosit. Popruh s přezkou na hrudi drží ramenní popruhy pohromadě, i při jízdě na kole. Stačí zavěsit batoh na kolo nebo nosič elektrokol se systémem Hook-On. Vzhledem k tomu, že váha tašky se přenáší kufrem, bude jízda na kole stabilní a bezpečnější, což z ní bude praktický doplněk pro ranní dojíždění v rušném provozu.

Funkce:

- Zahrnuje nepromokavou pláštěnku chránící vaše věci.
- Má reflexní smyčky, ke kterým můžete připevnit LED světla nebo helmu.
- Velká kapacita 18 litrů.

* Technologie Nordlicht může být použita jako doplňkové osvětlení a v žádném případě by neměla nahradit zákonem požadované světlo na kolo. Kdykoli na kole použijete jakékoli světlo, musí vždy odpovídat místním předpisům.


Rozměry: 31 cm x 16 cm x 52 cm
Hmotnost: 1 kg
Nosnost: 5 kg
Kapacita: 18 l
Materiál: polyester
Poloha na kole: vzadu
Montáž: na kufr
Instalace: Basil Hook-On System

ZÁKLADNÍ HÁČEK NA SYSTÉM / V ZIPOVÉ KAPSE
Tento inovativní a patentovaný systém zavěšení je standardem u všech nových luxusních tašek Basil. Rozteč háčků je nastavitelná pro nejlepší možné umístění na kufru, díky čemuž jsou tašky Basil vhodné také pro použití na předním nosiči. Uzamykací systém se zelenou vlajkou poskytuje další ochranu proti odepnutí tašky. Tento systém je vhodný i pro elektrokola. Vhodný pro trubky kufru o maximálním průměru 16 mm.

Funkce:

Sortiment: Batohy
Barva: Černá
Voděodolný: Ne
Objem: 18,0 L
Incl. Hydration System: Ne
Pláštěnka: Ano
Zadní ventilační systém: Ano
Hrudní pásek: tak
Bederní pás: Ne
Váha: 1000 g
Záruka na produkt 24 měsíců

Recenze produktu

Recenze produktu

Názory mohou přidávat pouze lidé, kteří si zakoupili daný produkt a přihlásili se.