GIRO cyklistická helma full face DISCIPLE INTEGRATED MIPS matte glacier dazzle GR-7087559

Zboží není k dispozici

Pokud chcete být upozorněni, až bude položka k dispozici, zadejte svou e-mailovou adresu.

Čas vrátit nákupy: 14 dní >

Popis

Popis

DISCIPLE MIP
Disciple MIPS má mnoho funkcí, jako je technologie MIPS, vynikající ventilace prostřednictvím 14 větracích otvorů a držák pro kameru P.O.V., kterou oceníte při jízdě z kopce. Disciple MIPS je postaven tak, aby splňoval standardy DH, stejně jako freeride, downhill a enduro. Přilba Disciple MIPS® má skořápku ze skleněných vláken, měkkou vnitřní podšívku a ventilované otvory na čele pro větší pohodlí. Mezitím vinylnitrilové polstrování podél linie čelistí přispívá ke zvládání nárazů v této kritické oblasti a P.O.V. a vestavěné kapsy reproduktorů umožňují výběr zvuku a obrazu. Je také vybaven systémem MIPS® pro přesměrování energie nárazu, který může poskytnout lepší ochranu v případě určitých nárazů. Celkově je to působivá volba pro novou éru jízdy.

  • Ventilace: Vnitřní kanály, Cílená ventilace na čelo, 14 větracích otvorů
  • Certifikáty: CPSC Bicycle, ASTM-1952 DH
  • Konstrukce: Vlastní těsnění se vstřikováním
  • Systém montáže / seřízení: Výplň Fit Kit (dostupné sady náhradních dílů)
  • Velikosti: XS: 51-53cm, S: 54-56cm, M: 57-59cm, L: 60-63cm

Technologie:

MIPS - všechny přilby Giro jsou navrženy tak, aby snižovaly co nejvíce energie při splnění a překročení přísných bezpečnostních norem. Cílem Giro helem vybavených MIPS je snížit rotační síly. Giro věří, že přilby vybavené touto technologií mohou snížit rotační sílu, která může být při určitých nárazech přenesena do mozku jezdce.

Vinyl Nitril (VN) - je měkký a pružný materiál s výjimečnými rázovými vlastnostmi. Na rozdíl od pěn z expandovaného polystyrenu (EPS), jejichž účinek se s každým dalším dopadem snižuje, se VN může vrátit do předchozího stavu, aby při správném použití nepřetržitě absorboval energii více než jeden náraz.

P.O.V. Držák kamery - Náš integrovaný systém upevnění kamery POV je bezpečný a velmi snadno použitelný, takže můžete kameru POV okamžitě umístit pro natáčení nebo ji rychle vysunout a skrýt.

O MIPS:

https://mipsprotection.com/

  • MIPS - Multi-Directional Impact Protection System - Jedná se o systém, který odděluje helmu od vnitřní podšívky pomocí speciální přídavné vrstvy umístěné na elastických hácích. Stručně řečeno, vypadá to jako další tenká a docela měkká vrstva plastu uprostřed helmy, která mírně „klouže“. To je místo, kde jsou připojeny vnitřní houby. Tento systém snižuje síly, které při pádu působí na mozek jezdce. MIPS má chránit nejen před svislými, ale i šikmými údery, které jsou považovány za nejnebezpečnější pro hlavu, a to i při nošení helmy. Během několika milisekund po nárazu se vrstva MIPS posune o několik milimetrů. Systém vypadá docela nenápadně, ale díky němu se helma během pádu lehce pohne po hlavě a zabírá celou ránu.

Funkce:

Sortiment: Cyklistická helma
Pohlaví: Unisex
Barva:
  • Šedá
  • Tyrkysový
Záruka na produkt 24 měsíců
Systém MIPS: Ano

Recenze produktu

Recenze produktu

Názory mohou přidávat pouze lidé, kteří si zakoupili daný produkt a přihlásili se.