Jste připraveni na podzimní a zimní cyklistiku?

Cyklistické oblečení podzim-zima 2021/2022 je nyní v nabídce

Teplé dny jsou za námi, je nejvyšší čas připravit se na chladné podzimní a zimní dny a doplnit svůj cyklistický šatník o vhodné oblečení. Pamatujte, že na kole můžete vyrazit vždy, otázkou je, zda máte správné oblečení, které vám poskytne dostatečnou ochranu před chladem a vlhkem?

Zde je seznam produktů, které se vám budou hodit

Termoaktivní spodní prádlo - abyste byli v suchu.

Cyklistická mikina - použijte jako vnější vrstvu nebo pod bundu. Vždy vám poskytne dodatečnou tepelnou ochranu.

Cyklistická bunda - ochrana proti vlhkosti a větru. Vybrané modely jsou navíc dodatečně izolovány a poskytují tak ještě lepší tepelnou ochranu.

Cyklistické kalhoty - dlouhé, zateplené, poskytují tepelnou ochranu a vybrané modely s membránovými panely chrání i proti větru.

Cyklistické rukavice - ochrana proti chladu a vybrané modely poskytují dodatečnou ochranu proti vodě.

Teplé čepice pod helmu - hlava je nejdůležitější, tudy teplo uniká nejrychleji. Modely čepic přileb lze zateplit a vybavit větruodolnými panely pro ještě lepší ochranu před pronikajícím chladem.

Kukla a komíny - pro ty, kterým nestačí multifunkční šály a čepice na helmu a chtějí mít tepelný komfort za každých podmínek.

Multifunkční šátky - používejte dle vlastních preferencí, ochranu krku, obličeje, hlavy dle libosti, vždy se vyplatí mít s sebou, protože nikdy nevíte, kdy se vám bude hodit.

Teplé ponožky - pamatujte na teplé ponožky, protože při jízdě na kole nejrychleji mrznou nohy kromě rukou.

Cyklistické návleky na boty - ponožky nejsou všechno, vždy se vyplatí mít návleky na boty, v létě nezateplené modely ochrání před vodou a blátem a typicky zimní/zateplené navíc zajistí tepelný komfort.

Máš všechno?

Pamatujete si být vidět? Na podzim a v zimě se rychle stmívá, takže ho jistě budete potřebovat osvětlení jízdních kol a blatníky na kola jako ochrana před bahnem a vodou

přidat komentář

Pole označená (*) jsou povinná Údaje poskytnuté ve výše uvedeném formuláři budou zpracovány v souladu s naším ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ.