Jako zkušený odborník v cyklistickém obchodě MikeSPORT vám s potěšením představujeme náš žebříček Top 10 cyklistických rukavic. V naší nabídce naleznete produkty renomovaných výrobců, jako je Chiba nebo Ziener, které nabízejí nejen pohodlí a funkčnost, ale také styl a pestrost barev. Ať už hledáte dámské, pánské nebo dětské cyklistické rukavice, určitě si najdete něco pro sebe.

1. Cyklistické rukavice CHIBA BIOXCELL SUPER FLY

Tyto cyklistické rukavice Chiba BioXCell Super Fly dostupné ve třech barvách jsou skvělou volbou pro cyklistické nadšence. Perfektní cyklistické rukavice pro letní dny díky skvělému ventilačnímu systému. Jsou vybaveny speciální vložkou BIOXCELL, účinně potlačují vibrace přenášené z volantu na ruku a zabraňují znecitlivění při dlouhých cestách. Dlaň ze syntetické kůže Clarino, extra větrací otvory, suchý zip na zápěstí, stahovací poutka pro snadné utažení, mikrovlákno na palci pro otření potu a systém odpružení Poron XRD™, který absorbuje až 90 % nárazů, dělají z těchto rukavic vysoce funkční a pohodlná volba pro každého cyklistu.

 

2. Cyklistické rukavice CHIBA BIOXCELL ROAD

Chiba BioXCell Road je dalším modelem cyklistických rukavic od Chiba. Dostupné v pěti barvách. Perfektní, vzdušné cyklistické rukavice CHIBA, které jsou lehké a pružné. Díky tomu perfektně padnou do ruky a zajišťují pohodlí při jízdě. Svršek rukavice je vyroben z perforovaného a pružného materiálu, který poskytuje vynikající prodyšnost. Dlaň je vyrobena z jemné, ale odolné syntetické kůže. Vložka "BioXCell" je 2-stupňový, anatomický gelový polštář, který účinně zabraňuje znecitlivění rukou při delší jízdě na kole. Rukavice jsou navíc vybaveny poutkem Quick-Pull , které usnadňuje jejich sundávání, a Puller - doplňkový materiál ve spodní části - usnadňuje nazouvání.

3. CHIBA cyklistické rukavice ECO GLOVE PRO

Chiba Eco Glove Pro jsou cyklistické rukavice, které nabízejí vynikající padnutí a pohodlí. Tyto rukavice jsou dostupné ve čtyřech barvách a jsou ideální pro každého cyklistu. Chiba ECO GLOVE PRO jsou unikátní cyklistické rukavice, které kombinují pohodlí a ekologický přístup k výrobě. Svršek rukavice je vyroben z prodyšných a pružných materiálů, což zaručuje vynikající ventilaci a volnost pohybu. Vnitřní část rukavice je vyrobena z odolného recyklovaného mikrovlákna, což podtrhuje ekologický závazek výrobce. Jedinečné přírodní latexové polstrování a bavlněná podšívka nejen dokonale absorbují nárazy a vibrace, ale také poskytují bezkonkurenční pohodlí při používání. Další výhodou je poutko Quick-Pull , které zajišťuje pohodlné sundání rukavic a zesílená oblast palce ještě zvyšuje jejich odolnost.

4. Cyklistické rukavice CHIBA BIOXCELL AIR

Chiba BioXCell Air jsou cyklistické rukavice dostupné v pěti barvách, takže si určitě najdete něco pro sebe. CHIBA BIOXCELL AIR jsou letní cyklistické rukavice, které si zaslouží pozornost díky: Perfektnímu střihu a ventilaci , kterou zajišťují materiály s vysokou prodyšností použité na vnější část rukavic. BioXCell vložka - 2-stupňový, anatomický gelový polštář, který účinně zabraňuje znecitlivění rukou při jízdě na kole. Funkčnost a komfort používání zdůrazňují taková řešení, jako je odolný suchý zip, lem Quickpull a poutka mezi prsty pro usnadnění svlékání rukavic.

5. ZIENER CRIZY LADY Dámské cyklistické rukavice

Ziener Crizy Lady jsou dámské cyklistické rukavice dostupné ve čtyřech barvách, tyto rukavice jsou ideální pro každou ženu, která si cení stylu a pohodlí. Ergonomické dámské cyklistické rukavice navržené pro pohodlí během letních výletů. Vybaveno měkkými gelovými vložkami, které účinně tlumí nárazy, a také odolným, prodyšným materiálem AMARA na rukou, zajišťujícím suchou pokožku i při dlouhodobé jízdě. Protiskluzové prvky zaručují skvělé ovládání řízení a savý materiál na palcích pomáhá odvádět pot.

6. ROGELLI PHOENIX 2 Cyklistické rukavice pro muže

Rogelli Phoenix 2 jsou pánské cyklistické rukavice, které poskytují výjimečný komfort a ochranu. Tyto rukavice jsou dostupné ve čtyřech barvách a jsou perfektní volbou na léto a nabízejí vynikající ventilaci díky prodyšnému materiálu na horní straně. Polstrovaná semišová dlaň s gelovými vložkami poskytuje optimální přilnavost a chrání hlavní tlakové body, absorbuje vibrace a nárazy. Navíc funkční detaily, jako je froté palec odvádějící pot a zapínání na suchý zip, dělají z těchto rukavic klíč k pohodlné a dlouhodobé cyklistice.

7. Cyklistické rukavice CHIBA BIOXCELL PRO

Jsou dostupné ve dvou barvách, což z nich dělá univerzální volbu pro každého cyklistu. Cyklistické rukavice CHIBA BIOXCELL PRO jsou synonymem pohodlí a funkčnosti. Jsou vyrobeny z prodyšných a pružných tkanin, zajišťují dokonalé padnutí a anatomický gel BioXCell Padding účinně zabraňuje znecitlivění rukou. Pro pohodlí při používání jsou rukavice vybaveny froté na palci pro utírání potu a poutky mezi prsty pro snadné sundání.

8. Cyklistické rukavice CHIBA GEL PREMIUM

Cyklistické rukavice CHIBA GEL PREMIUM dostupné v pěti barvách, tyto cyklistické rukavice jsou skvělou volbou pro lidi, kteří oceňují kvalitu a pohodlí. Je to dokonalý společník pro každého cyklistu. Díky syntetické kůži na dlani a perforovaným koženým vložkám poskytují rukavice bezpečný úchop a zároveň vynikající ventilaci. Dodatečný komfort při jízdě zaručují gelové vložky, které účinně pohlcují vibrace a potítko na palci umožňuje pohodlné odvod potu.

9. FORCE Dětské cyklistické rukavice SQUARE

Dětské cyklistické rukavice SQUARE by FORCE dostupné ve dvou barvách jsou perfektním letním doplňkem pro malé milovníky dvou kol. Jsou vyrobeny z měkkého protiskluzového materiálu, poskytují bezpečný úchop a vnější strana palce z měkkého mikrovlákna umožňuje pohodlné odvádění potu. Úchopy mezi prsty usnadňují rychlé a pohodlné sejmutí rukavic.

10. ROGELLI ESSENTIAL Cyklistické rukavice pro muže

Cyklistické rukavice Essential jsou skvělou volbou pro letní dny pro každého milovníka cyklistické aktivity. Jsou vybaveny semišovým povrchem dlaně a plnou gelovou a pěnovou výstelkou, poskytují optimální přilnavost a tlumení nárazů, což se promítá do pohodlné jízdy. Navíc díky jejich flexibilnímu, prodyšnému designu a praktickému zapínání na suchý zip perfektně padnou do ruky a zároveň se snadno nazouvají a svlékají. Jsou dostupné v pěti barvách, což z nich dělá skvělou volbu pro každého muže, který oceňuje kvalitu a styl.


Jak vybrat cyklistické rukavice?

Výběr správných cyklistických rukavic je zásadní pro vaše pohodlí a výkon při jízdě. Při výběru cyklistických rukavic je třeba zvážit několik věcí.

velikost a střih

Prvním a nejdůležitějším aspektem, který je třeba zvážit, je velikost a střih . Cyklistické rukavice by měly dobře sedět, ale ne příliš těsné. Příliš volné rukavice mohou sklouznout a znesnadnit ovládání volantu, zatímco příliš těsné rukavice mohou bránit průtoku krve a způsobit nepohodlí.

Chcete-li určit svou velikost, změřte si nejprve obvod ruky v nejširším místě bez palce. Změřte ruku, kterou píšete. Výsledek pak porovnejte s tabulkou velikostí výrobce.

Typ rukavice

Různé typy cyklistiky vyžadují různé rukavice.

  • Rukavice na MTB (Mountain Bike) jsou obvykle odolné a nabízejí extra ochranu pro terénní cyklisty.

  • Silniční cyklistické rukavice jsou obvykle lehčí a aerodynamičtější, takže se budete cítit pohodlně a efektivně na dlouhých vyjížďkách.

  • Cyklistické rukavice pro děti by měly dobře padnout a nabízet dobrou ochranu.

Materiál

Různé materiály nabízejí různé úrovně pohodlí, ochrany a prodyšnosti. Například rukavice Chiba Gel Premium využívají gelovou technologii pro extra pohodlí a ochranu.

Další funkce

Některé cyklistické rukavice nabízejí další funkce, jako jsou gelové vycpávky, poutka Quick-Pull a Puller pro snadnější nazouvání a sundávání rukavic nebo reflexní prvky pro lepší viditelnost na silnici.


Jaké cyklistické rukavice?

Výběr cyklistických rukavic závisí na mnoha faktorech, včetně typu jízdy, povětrnostních podmínek a také osobních preferencí. Zde je několik typů rukavic, které je třeba zvážit:

Cyklistické rukavice pro teplé dny

Pokud plánujete jezdit hlavně v teple, vyplatí se investovat do lehkých vzdušných rukavic. Rukavice Chiba BioXCell Air jsou vynikající volbou, nabízí skvělé odvětrávání a pohodlí při jízdě v horkém počasí.

Cyklistické rukavice pro chladné dny

Pro jízdu v chladnějších podmínkách mohou být nutné rukavice s dodatečnou izolací.

Cyklistické rukavice pro deštivé dny

Pro lidi, kteří se nebojí deště, je dobré mít pár nepromokavých cyklistických rukavic. Jedná se o modely z kolekce podzimně-zimních cyklistických rukavic s dlouhými prsty

Cyklistické rukavice pro děti

Děti také potřebují dostatečnou ochranu. Dětské cyklistické rukavice Force SQUARE jsou skvělou volbou pro nejmenší cyklisty.

MTB cyklistické rukavice

Pokud je vaší vášní jízda na horském kole, mohou být pro vás MTB rukavice s extra ochranou. K dispozici ve verzi s krátkými nebo dlouhými prsty

Silniční cyklistické rukavice

Pro nadšence silniční cyklistiky nabízí Chiba BioXCell Road vysoký výkon a pohodlí díky anatomickému gelovému polštáři BioXCell.

Pamatujte, že cyklistické rukavice jsou klíčovou součástí výbavy každého cyklisty. Pomáhají vám udržet pohodlí a kontrolu při jízdě a chrání vaše ruce v případě pádu. V MikeSPORT nabízíme široký výběr cyklistických rukavic, které vám pomohou užít si každou trasu.



Prohlédněte si všechny cyklistické rukavice





přidat komentář

Pole označená (*) jsou povinná Údaje poskytnuté ve výše uvedeném formuláři budou zpracovány v souladu s naším ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ.