Objevte výhody cyklistické bundy do deště s kapucí KAYMAQ J2MH a J2WH, která je nezbytnou součástí výbavy každého cyklisty. Zajistěte si pohodlí, ochranu a funkčnost i v náročných povětrnostních podmínkách!

1. Úvod

Představujeme KAYMAQ J2MH (pánské verze) a KAYMAQ J2WH (dámské verze), cyklistické bundy s kapucí, které kombinují vysokou funkčnost a pokročilé technologie s pohodlím a ochranou pro cyklisty v drsných povětrnostních podmínkách.

2. Klíčové vlastnosti a funkce

2.1 Vodotěsné a prodyšné

Cyklistické bundy KAYMAQ jsou vyrobeny ze 100% polyesteru, vysoce voděodolného a prodyšného materiálu, který poskytuje pohodlí a ochranu před deštěm a vlhkostí. Podlepené švy dále zvyšují voděodolnost bundy.

2.2 Větrání a regulace teploty

Větrací otvory pod pažemi, na zip, umožňují volné proudění vzduchu, což se hodí zejména v teplých deštivých dnech. Široké, elastické vnitřní žebrování na rukávech a nastavitelná šířka rukávů pomocí suchého zipu udržují správnou teplotu a zabraňují pronikání studeného vzduchu do bundy.

2.3 Nastavitelná kapuce a elastický lem

Cyklistické bundy KAYMAQ jsou vybaveny nastavitelnou kapucí, která poskytuje dodatečnou ochranu proti dešti a větru. Elastický lem ve spodním lemu umožňuje přizpůsobit bundu postavě a chránit před poryvy větru.

2.4 Kapsy a reflexní prvky

Bundy KAYMAQ mají celkem pět kapes na zip, které vám umožní uložit nezbytnosti při jízdě na kole, jako je telefon, klíče nebo náhradní duše. Reflexní prvky na zádech zlepšují viditelnost cyklisty za ztížených světelných podmínek a zvyšují bezpečnost.


2.5 Konstrukce a péče

Bundy KAYMAQ mají klasický, volný střih, který neomezuje v pohybu při jízdě na kole. Lehká konstrukce znamená, že bunda ve složeném stavu zabírá málo místa, což usnadňuje přepravu. Péče o bundu je jednoduchá - stačí ji prát v ruce, neodstřeďovat a volně sušit. Díky kvalitnímu materiálu si bunda zachovává nepromokavé a prodyšné vlastnosti i po opakovaném praní.

3. Dostupné barvy a velikosti

Cyklistické bundy do deště s kapucí KAYMAQ J2MH (muži) a KAYMAQ J2WH (dámské) jsou k dispozici ve čtyřech atraktivních barvách: černá, červená, zelená a modrá. Bundy jsou k dispozici ve 4 pánských velikostech M, L, XL a 2XL a také ve 4 dámských velikostech (S, M, L, XL), aby si každý cyklista našel bundu perfektně padnoucí pro svou postavu.

4. Nepromokavé cyklistické kalhoty - perfektní doplněk k bundě do deště

Deštivé dny nemusí znamenat vzdát se cyklistiky – díky Nepromokavé cyklistické kalhoty KAYMAQ RAIN, můžete si užívat jízdního komfortu i za nepříznivých povětrnostních podmínek. Zde je pár výhod těchto kalhot, které vás přesvědčí k jejich koupi.

4.1 Ochrana a funkčnost

Nepromokavé kalhoty KAYMAQ RAIN volného střihu jsou ideální pro dojíždějící nebo cyklistické nadšence za všech podmínek. Nastavitelná šířka nohavic zabraňuje jejich zachycení o řetěz kola a elastický pas zajišťuje optimální přizpůsobení. Větruodolné, podlepené švy a prodyšná tkanina poskytují bezkonkurenční ochranu před deštěm a větrem.

4.2 Lehkost a praktičnost

Cyklistické kalhoty KAYMAQ RAIN jsou lehké a snadno se skládají pro snadnou přepravu a skladování. Lze je snadno převléknout přes jiné kalhoty nebo cyklistické šortky a chránit je před blátem a vodou.

4.3 Bezpečnost a pohodlí

Reflexní suché zipy na nohavicích zlepšují viditelnost cyklisty a nastavitelná šířka nohavic díky dvěma suchým zipům zajišťuje dokonalé padnutí. Kalhoty jsou vyrobeny z prodyšné, větruodolné a voděodpudivé tkaniny, která je rychleschnoucí a snadno se udržuje.

4.4 Doplňte si cyklistické vybavení

Pokud hledáte komplexní ochranu před deštěm a větrem při jízdě na kole, jsou nepromokavé kalhoty volného střihu KAYMAQ RAIN ideálním řešením. Doplňte je cyklistickou pláštěnkou KAYMAQ J2MH nebo J2WH s kapucí pro plnou ochranu před živly.

Nepromokavé cyklistické kalhoty KAYMAQ RAIN je investicí do vašeho pohodlí při jízdě na kole v deštivém počasí. Prohlédněte si nabídku v našem internetovém obchodě mikesport a vyberte si dokonalé kalhoty pro sebe!

5. Shrnutí

Abych to shrnul, cyklistické bundy do deště Bundy s kapucí KAYMAQ J2MH a J2WH a nepromokavé cyklistické kalhoty KAYMAQ RAIN jsou nezbytnou výbavou každého cyklisty, který si chce jízdu na kole užít bez ohledu na povětrnostní podmínky. Nabízejí vysokou kvalitu, pohodlí, funkčnost a ochranu proti dešti a větru. Elastické manžety, nastavitelné prvky, ventilace a praktické kapsy jsou jen některé z předností tohoto setu. Reflexní doplňky navíc zlepšují viditelnost a bezpečnost na silnici.

Investujte do bundy a kalhot KAYMAQ a užijte si při jízdě na kole plnou ochranu před přírodními živly. Prohlédněte si naši nabídku v internetovém obchodě mikesport a vyberte si perfektní sadu pro sebe!

Prohlédněte si pánské cyklistické bundy s kapucí KAYMAQ >>>>

Prohlédněte si dámské cyklistické bundy KAYMAQ s kapucí >>>>

Prohlédněte si nepromokavé cyklistické kalhoty KAYMAQ >>>>

přidat komentář

Pole označená (*) jsou povinná Údaje poskytnuté ve výše uvedeném formuláři budou zpracovány v souladu s naším ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ.