Rogelli oblečení, co je to za společnost? Krátká historie značky, která vyrábí cyklistické a běžecké oblečení

Oblečení Rogelli - kvalita, historie a pohodlí

Rogelli je jednou z nejznámějších značek v odvětví sportovního oblečení. Tato holandská společnost vyrábí vynikající oblečení pro cyklisty i běžce již řadu let. V tomto článku si představíme historii značky a detaily související s výrobou oblečení Rogelli.

Stručná historie značky Rogelli

Rogelli Sportswear byla založena v roce 1974 v Severním Brabantsku, srdci holandského cyklistického světa. Rogelli Sportswear byla úspěšná léta a v roce 1992 Rini Wagtmans získala značku Rogelli jako součást GOWA Sportswear BV se sídlem v Sint Willebrord.

Rini Wagtmans byl profesionální cyklista a zúčastnil se Tour de France čtyřikrát. Je jedním z Nizozemců, kteří jezdili ve známém žlutém trikotu během Tour de France. Měl před sebou skvělou cyklistickou kariéru, dokud ho nezačalo trápit zdraví. Objevily se u něj srdeční problémy a musel přestat jezdit na kole. Vášeň pro cyklistiku mu ale zůstala a Rini se rozhodl založit firmu na cyklistické oblečení. Jako nikdo jiný věděl, jaké by mělo mít dobré a výjimečně pohodlné cyklistické oblečení, a dal si za cíl vylepšovat oblečení pro cyklisty. Na základě vlastních zkušeností a znalostí si objednal cyklistické oblečení, které bylo nejen funkční, ale především pohodlné. Ukázalo se to jako dobrý krok a Rogelli se vypracoval v úspěšnou značku cyklistického oblečení.

Rogelli - rodinný podnik

Riniho syn Marijn Wagtmans převzal společnost v roce 1996. Viděl nové příležitosti a pod jeho vedením Rogelli vyrostl v mezinárodní značku sportovního oblečení. Vzhledem k tomu, že e-commerce a online marketing se staly v obchodním světě stále důležitějšími, byla třetí generace připravena modernizovat společnost. Od roku 2018 řídí společnost Rini dva vnuci, Melvin a Michael Wagtmans. Melvin, nejmladší syn Marijn, je zodpovědný za organizační záležitosti jako CEO, zatímco jeho starší bratr Michael jako kreativní ředitel je zodpovědný hlavně za vývoj kolekce. Kolekce pro muže, ženy a děti, která se již neskládá pouze z cyklistického oblečení, ale také z běžeckého oblečení, triatlonového oblečení, fitness oblečení a dokonce i volné řady.

Rogellina jasná vize

 Pro značku Rogelli, kterou zdědila třetí generace, je udržitelná budoucnost klíčová. Posláním společnosti, říká Melvin Wagtmans, je umožnit co největšímu počtu lidí sportovat v pohodlném sportovním oblečení. Společnost zastává názor, že sportovat ve kvalitním a funkčním oblečení by měl mít každý, bez ohledu na jeho pokročilost. Rogelliho slogan: „Užij si svou vzdálenost“ se odráží nejen v designu oblečení, ale také v historii značky, která vypráví příběh radosti ze sportu. Když si koupíte sportovní oblečení od Rogelli, stanete se součástí tohoto příběhu.

Výroba cyklistického oblečení Rogelli, kde?

V současné době se cyklistické oblečení Rogelli vyrábí v několika zemích. Základní modely jako cyklistický dres Rogelli Perugia 2.0, dámský cyklistický dres Rogelli Abbey a cyklistické kraťasy Rogelli ECON jsou vyráběny v Číně. Přesto se jedná o modely, které se těší velké oblibě a senzačnímu poměru ceny a kvality. Těžko najít jinou značku nabízející tak široký sortiment cyklistického oblečení na léto i zimu. Bez ohledu na roční období si každý najde to své.

V Evropské unii se vyrábí pokročilejší modely cyklistického oblečení Rogelli, např. v Itálii a Polsku. Příkladem může být dámský cyklistický dres Rogelli FLORA Rogelli se zvířecími vlnami a pánský cyklistický dres Rogelli Team 2.0. Výhodou výroby v EU je fakt, že materiály použité na výrobu jsou kvalitnější a cyklistické vložky používané v trenkách Rogelli pocházejí z italských továren specializovaných na výrobu těch nejkvalitnějších cyklistických vložek na světě. I čínské značky cyklistického oblečení používají italské materiály a vložky do cyklistických šortek, což dokazuje jejich vysokou kvalitu. Produkty Rogelli vyrobené v Evropě jsou dražší než ty vyrobené v Číně, ale to je pochopitelné, protože značka nabízí skvělou kvalitu a nejlepší technologie dostupné na trhu a je stále levnější než řada světových konkurentů.

 

Běžecké oblečení Rogelli, kde se vyrábí?

Běžecké oblečení Rogelli, pánské i dámské, se vyrábí hlavně v továrnách v Číně. Přestože produkty Rogelli pocházejí z Asie, kvalita produktů Rogelli zůstává na velmi vysoké úrovni a není horší než kvalita jiných známých značek. Přestože Rogelli nenabízí špičkové modely běžeckého oblečení, amatéři i profesionálové snadno najdou ten správný běžecký outfit, aniž by utratili jmění.

Rogelli cyklistické oblečení

Značka Rogelli nabízí stovky produktů cyklistického oblečení, včetně modelů pro muže, ženy i děti. Různé designy, široký výběr a atraktivní cena řadí značku Rogelli na vrchol žebříčku obchodů mikesport.pl.

Nabídka cyklistického oblečení Rogelli zahrnuje mimo jiné:

  • pánská letní cyklistická trička od přibližně 140 PLN do více než 500 PLN,
  • profesionální dámské cyklistické dresy, včetně prodejních hitů, jako je dres ABBEY bez rukávů,
  • dámské a pánské cyklistické šortky s náprsenkou nebo bez ní, včetně modelů s pohodlnými vycpávkami na dlouhé vzdálenosti,
  • cyklistické mikiny, barevně perfektně sladěné s ostatními prvky kolekce, včetně nejprodávanější mikiny Rogelli Caluso,
  • zimní cyklistické bundy s větruodolnou membránou, ceněné pro svou funkčnost a oblíbené mezi cyklisty,
  • zateplené, termoaktivní cyklistické kalhoty se šlemi nebo bez nich, jako je model Rogelli Fondo nebo Rogelli LARA pro ženy,
  • cyklistické rukavice na zimu i léto, včetně modelů Phoenix, Solid a Core,
  • cyklistické ponožky včetně oblíbených modelů Wool na zimu a dvoubalení Coolmax na léto,
  • Nabídka Rogelli MTB vč cyklistické kraťasy adventure mtb short a dresy s krátkým nebo dlouhým rukávem ze série adventure MTB, vyrobené z materiálů se zvýšenou odolností proti mechanickému poškození a vyznačující se dobrými ventilačními vlastnostmi.

Všechny produkty Rogelli se vyznačují vysokou kvalitou a funkčností, což z nich dělá skvělou volbu pro každého cyklistu.

 Cyklistické kraťasy Rogelli Adventure z volné série pro MTB

Kolekce cyklistického oblečení Rogelli zahrnuje mnoho produktů, včetně termoaktivního prádla, mikin a triček s krátkým i dlouhým rukávem. Cyklistické boty Rogelli jsou novinkou, která se objevila v posledních sezónách a je věnována amatérům, kteří hledají kvalitní produkty za dostupnou cenu.

V roce 2020 zavedla značka Rogelli do své nabídky také cyklistické přilby. Dostupné v základních barvách a od samého začátku si získaly velkou oblibu.

 Tričko Rogelli Adventure z volné série pro MTB

Cyklistické oblečení Rogelli je vysoce kvalitní produkty, dostupné v široké škále a sytých barvách. Všechny produkty Rogelli jsou vyrobeny z prodyšného materiálu, který zajišťuje optimální ventilaci a rychlé schnutí.

 

Prohlédněte si všechny produkty z cyklistického oblečení Rogelli >>>

Běžecké oblečení Rogelli

Rogelli je značka běžeckého oblečení, která nabízí mnoho produktů pro běžce. Nabízejí vysoce kvalitní oblečení za dostupnou cenu. Pokud jste běžec, který hledá kvalitní oblečení, věnujte pozornost nabídce Rogelli. Níže jsou uvedeny tři části věnované různým aspektům produktů Rogelli.

Část 1: Pohodlí při běhu

Dobré běžecké oblečení by mělo poskytovat pohodlí a volnost pohybu. Produkty Rogelli jsou vyrobeny z materiálů, které vám umožňují volný pohyb. Běžecké košile pro muže a ženy jsou k dispozici ve verzi s krátkým rukávem, dlouhým rukávem a bez rukávů. Běžecké šortky Marathon jsou k dispozici ve verzích s dlouhými a krátkými nohavicemi nebo v odpovídajících běžeckých šortkách. Běžecké oblečení Rogelli poskytuje maximální pohodlí při tréninku.

Část 2: Odolnost vůči povětrnostním vlivům

Počasí může být nevyzpytatelné, ale dobře navržené běžecké oblečení by si mělo umět poradit s každou situací. Rogelli nabízí běžecké mikiny, které jsou jako stvořené pro chladnější dny. V případě potřeby se také vyplatí pořídit si větrovkovou bundu nebo vestu, která poskytne ochranu před větrem a deštěm. Běžecké oblečení Rogelli je odolné a odolné vůči povětrnostním vlivům, díky čemuž běhání nepřestává být potěšením.

Část 3: Běžecké příslušenství

Kromě běžeckého oblečení nabízí Rogelli také doplňky, které usnadňují trénink. Čepice, rukávy, běžecké rukavice na zimu jsou jen některé příklady. Všechny produkty jsou pečlivě vyrobeny z nejlepších materiálů, aby zajistily maximální pohodlí pro uživatele.

Prohlédněte si veškeré běžecké oblečení Rogelli ->

Nakonec se určitě podívejte na film propagující oblečení a značku Rogelli. Napište do komentářů, co si myslíte o značce Rogelli. Pokud používáte jejich produkty, jaký je váš názor na značku Rogelli? Co se vám na něm líbí a co byste změnili?

 

přidat komentář

Pole označená (*) jsou povinná Údaje poskytnuté ve výše uvedeném formuláři budou zpracovány v souladu s naším ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ.