Kolo máš, teď je čas pořídit si to správné oblečení. Klíčovým prvkem šatníku každého cyklisty je bezesporu cyklistický dres. V dnešním článku si povíme o značkových cyklodresech od ROGELLI. Dozvíte se, jaké modely si cyklisté nejčastěji vybírají, jaké jsou jejich přednosti a na co si dát pozor při výběru toho nejlepšího cyklistického dresu pro sebe. Ponořte se do světa cyklistických dresů ROGELLI a přesvědčte se, že dobře zvolené oblečení může při vašich cyklistických výletech znamenat velký rozdíl.

I. Úvod
A. Představení značky ROGELLI
II. Cyklistické dresy ROGELLI
A. Popis cyklistických dresů ROGELLI
Nejprodávanější cyklistické dresy B. ROGELLI v roce 2023
III. Novinka pro rok 2023
A. Popis nových cyklistických dresů ROGELLI pro rok 2023
IV. souhrn
A. Shrnutí výhod cyklodresů ROGELLI
B. Tipy, jak si vybrat ten nejlepší cyklistický dres pro vás

    I. Úvod

    Rogelli je oděvní značka, která zahájila svou činnost v roce 1974 v Severním Brabantsku v Nizozemsku. Zakladatelem značky byl Rini Wagtmans, bývalý profesionální cyklista a čtyřnásobný účastník Tour de France. Po skončení cyklistické kariéry se rozhodl založit firmu vyrábějící oblečení pro cyklisty. Díky vlastním znalostem a zkušenostem vytvořil pohodlný a funkční cyklistické oblečení který si získal uznání mezi cyklistickými nadšenci po celém světě.

    V současné době je značka Rogelli uznávaným výrobcem vysoce kvalitního sportovního oblečení, zejména cyklistických triček

    II. Cyklistické dresy ROGELLI

    Cyklistické dresy ROGELLI se vyznačují především vysokou kvalitou a funkčností. Jsou lehké a prodyšné, což je velmi důležité při intenzivním tréninku nebo závodech. Za pozornost stojí i jejich odolnost a velmi dobrý poměr ceny a kvality. Díky tomu jsou trička ROGELLI schopna splnit i ty nejnáročnější podmínky a nezruinují náš domácí rozpočet.

    Nejprodávanější cyklistické dresy ROGELLI v roce 2023 jsou:

    1. Pánský cyklistický dres PERUGIA 2.0
    2. KURZ pánský cyklistický dres
    3. Pánský cyklistický dres model HERO II
    4. Pánský cyklistický dres model TEAM 2.0
    5. Nezbytný pánský cyklistický dres
    6. Základní dámský cyklistický dres
    7. Dámský cyklistický dres MODESTA
    8. Dámský cyklistický dres LEAF
    9. Dámský cyklistický dres CORE
    10. Pánský cyklistický dres CORE

    III. Novinka pro rok 2023

    ROGELLI každý rok uvádí na trh nové kolekce a vylepšuje stávající modely. Pro rok 2023 značka připravila několik nových cyklistických dresů, které cyklisty jistě osloví.

    Mezi nové modely patří:

    1. Pánský cyklistický dres HERO II
    2. Pánský cyklistický dres NEBULA
    3. Pánský cyklistický dres GROOVE
    4. Dámský cyklistický dres DIAGA
    5. Dámský cyklistický dres LILY
    6. Dámský cyklistický dres Impress II
    7. Dámský cyklistický dres ABBEY bez rukávů
    8. Pánský cyklistický dres DAWN
    9. Pánský cyklistický dres CAMO
    10. Pánský cyklistický dres RUBIK
    11. DISTANCE pánský cyklistický dres
    12. Pánský cyklistický dres MELANGE
    13. Nezbytný pánský cyklistický dres
    14. Pánský cyklistický dres AZTEC

    IV. souhrn

    Cyklistické dresy ROGELLI je vynikající volbou pro každého cyklistu, který oceňuje pohodlí, funkčnost a atraktivní vzhled. Značka ROGELLI nabízí široký výběr cyklistických dresů z lehkých, vzdušných a rychleschnoucích materiálů, což umožňuje jejich pohodlné a volné používání při jízdě. Barvy triček ROGELLI jsou velmi dynamické a barevné, což vám umožní vyniknout na trase a zdůraznit váš individuální styl.

    Za zmínku také stojí, že trička ROGELLI jsou dostupná za přijatelné ceny, díky čemuž jsou na trhu velmi konkurenceschopná. Tyto košile se zároveň vyznačují vysokou kvalitou zpracování, díky čemuž jsou odolné a odolné vůči poškození.

    Kromě široké škály modelů pro muže a ženy, v nabídce značky ROGELLI nechybí ani trička pro děti a triatlonová trička, běh a fitness. Široký sortiment značky ROGELLI umožňuje najít perfektní tričko pro každého, bez ohledu na úroveň pokročilosti a individuální preference.

    Tipy, jak si vybrat ten nejlepší cyklistický dres pro vás.

    Cyklistický dres je klíčovým prvkem šatníku každého cyklisty. V závislosti na individuálních preferencích a stylu jízdy si můžete vybrat z mnoha různých typů cyklistických dresů. Zde je několik tipů, které vám pomohou vybrat ten nejlepší cyklistický dres pro vás.

    1.Cyklistické dresy

    Cyklistické dresy mohou být vypasované nebo ležérní. Slim fit trička jsou vyrobena z pružné látky, která obepíná tělo pro pohodlí a svobodu pohybu. Volné košile jsou pohodlnější a poskytují plnou volnost pohybu, ale můžete je využít jako cyklistické oblečení pro dojíždění na kole.

    2.Kapsy

    Cyklistické dresy mívají na zadní straně tři kapsy, které slouží k uložení nezbytností při jízdě, jako jsou energetické tyčinky, klíče, pumpa na kolo nebo telefon. Některá trička mohou mít pouze jednu zadní kapsu na zip nebo žádné kapsy.

    3.Rukávy

    Rukávy cyklistického dresu mohou být vypasované nebo volné. Trička s úzkými rukávy poskytují lepší oporu pro ramena a zlepšují aerodynamiku jízdy, zatímco trička s volnými rukávy poskytují větší volnost pohybu a lepší ventilaci.

    4.Spodní stahovák

    Cyklistický dres měl by mít silikonové žebrování ve spodním lemu, aby dres držel na místě a zabránil jeho shrnování při jízdě, jeden volné MTB cyklistické dresy nebudou mít takový lem, což je činí mnohem delší než ty s lemem.

    5.Zapínání na zip po celé délce nebo na krátký zip

    Některé cyklistické dresy mají zip po celé délce pro snadné oblékání a svlékání a extra ventilaci v horkém počasí. Jiná trička mají krátký zip, který umožňuje nastavit ventilaci, zatímco některá nemají zip vůbec.

    Co si tedy nakonec vybrat?

    Při výběru cyklistického dresu věnujte pozornost jeho střihům, kapsám, rukávům, spodnímu lemu a způsobu zapínání. Pozor si dejte také na materiály, ze kterých byla košile vyrobena, protože při cyklistice jsou preferovány lehké, vzdušné a rychleschnoucí materiály, protože poskytují pohodlí a vysoký komfort používání. Je důležité, aby byl cyklistický dres vyroben z lehkého a vzdušného materiálu, který umožní odvod vlhkosti a udrží pokožku v suchu. Často používaným materiálem při výrobě cyklistických dresů je polyester, který je velmi odolný a rychle schne.

    Co se týče střihu dresu, záleží na preferencích každého cyklisty. Někteří lidé preferují vypasovaný střih, který umožňuje optimální aerodynamiku a lepší jízdní výkon. Jiní dávají přednost volnějšímu střihu, který umožňuje větší volnost pohybu a pohodlí při vyjížďkách na kole.

    Prohlédněte si celou nabídku Rogelli - cyklistické dresy >>>>

    přidat komentář

    Pole označená (*) jsou povinná Údaje poskytnuté ve výše uvedeném formuláři budou zpracovány v souladu s naším ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ.