Náš seznam nejprodávanějších cyklistických kalhot, které jsou jako stvořené pro chladné podzimní a zimní dny

JAKÉ CYKLISTICKÉ KALHOTY ZVOLIT?

Ptáte se co zateplené cyklistické kalhoty s vložkou na výběr pro nadcházející sezónu. Období podzim-zima, stejně jako jaro, je obdobím, kdy krátké cyklistické šortky ani v kombinaci s cyklistickými nohama nebo nákolenkami nestačí, proto se vyplatí pořídit si dlouhé kalhoty, které zajistí dostatečný tepelný komfort. V naší nabídce dlouhé nezateplené cyklistické kalhoty mají odepínací nohavici a volný střih, lze dokoupit vnitřní cyklistické boxerky s vložkou, tento model pak můžeme používat celoročně. Na druhou stranu zateplené dlouhé cyklistické kalhoty s vložkou budou z drtivé většiny z pružného zatepleného materiálu, který přilne k tělu. To zajistí optimální tepelnou pohodu v chladných i typicky zimních dnech. Kromě toho mohou mít cyklistické kalhoty další vložky vyrobené z větruodolné membrány, navržené tak, aby zajistily optimální tepelný komfort při nízkých teplotách a na delších trasách při jízdě.

Dlouhé cyklistické kalhoty lze rozdělit do 3 skupin/variant

SKUPINA 1 - nezateplené cyklistické kalhoty. Obvykle se jedná o modely s odnímatelnou nohou nebo bez. Materiál je nezateplený, může být voděodolný. Cyklistické kalhoty mají volný střih (v nabídce jsou i elastické modely se šlemi), v zimě tak pod ně můžeme nosit termoaktivní prádlo. Zobrazit seznam ->

SKUPINA 2 -zateplené cyklistické kalhoty, přiléhavý střih bez ochrany proti větru. Nejčastěji se takový model uplatní na podzim, brzy na jaře a v zimě, kdy jsou teploty kladné. Tyto typy cyklistických kalhot nechrání před větrem kvůli absenci větruodolné membrány. Kalhoty s náprsenkou chrání naše záda před chladem. Zobrazit seznam ->

SKUPINA 3 -zimní cyklistické kalhoty jsou zateplené, mají také vypasovaný střih jako skupina 2, ale navíc s větrotěsnými panely v přední části. Cyklistické kalhoty jsou vyrobeny z nejkvalitnějších materiálů jako jsou membrány ThermoRobuaix a ZERO WIND. Takové modely budou nejlépe fungovat v mínusových teplotách v zimě a plusových teplotách, ne však vyšších než + 10 C, kde se v nich začíná příliš zahřívat. Verze s náprsenkou navíc chrání naše záda před chladem jako ve skupině 2. Zobrazit seznam ->

Pamatovat !

Modely kalhot bez cyklistické vložky, například modely běžeckých nebo běžeckých kalhot, lze použít i na kolo. Stačí si pod takové kalhoty obléct letní cyklistické kraťasy, nejlépe se šlemi, které vám zajistí komfort sezení díky cyklistické podložce, která je v kraťasech a vyšší tepelný komfort díky dodatečné vrstvě materiálu.

Pod cyklistické kalhoty ze skupiny 2 a 3 nenosíme žádné spodní prádlo termoaktivní, včetně boxerská série ani kalhotky. Platí stejný princip jako při používání letních cyklistických kraťasů, kde je používáme i bez spodního prádla.

Níže uvádíme seznam 20 modelů, které jsou dostupné v našem obchodě a které si naši zákazníci nejčastěji vybírají. Seznam je dynamicky aktualizován a zobrazuje aktuální, nejoblíbenější modely zimních cyklistických kalhot.

přidat komentář

Pole označená (*) jsou povinná Údaje poskytnuté ve výše uvedeném formuláři budou zpracovány v souladu s naším ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ.