Podívejte se, které cyklistické láhve se u nás v posledních týdnech prodávají nejlépe.

Hledáte cyklistickou láhev? Nevíte, kterou vybrat? Která z cyklistických lahví bude nejlepší? Náš stručný přehled neprodávanějších modelů z posledních týdnů by vám měl usnadnit rozhodování. Zjistěte, které modely a značky jsou nejoblíbenější.

Všechny láhve na kolo mají podobný nebo stejný průměr, takže pasují na všechny modely držáků na láhve na kolo. Hlavním rozdílem v konstrukci cyklistických lahví kola je jejich objem, který začíná na 0,3 litru a obvykle končí na přibližně 1 litru. Cyklistické láhve mohou být také termální nebo běžné. V termolahvích se tekutiny zahřívají pomaleji než v běžných lahvích. Někteří výrobci cyklistických lahví, například Camelbak nebo Elite , nabízejí tzv. měkké lahve, které usnadňují pití a umožňují zmáčknout láhev a zvýšit průtok, např. když je horko a chcete si namočit hlavu vodou.

Společnost Camelbak má navíc ve svých cyklistických lahvích speciální silikonový náustek, který může být během jízdy neustále otevřený a zároveň zabraňuje nechtěnému vytečení nápoje.

Pokud hledáte cyklistické láhve v barvách profesionálních cyklistických týmů, rozhodně se podívejte na nabídku značky ELITE

Zde je náš přehled nejprodávanějších lahví na kolo na MikeSport.cz

Chcete si prohlédnout jiné láhve na kolo?
Kliknutím sem si můžete prohlédnout celý náš sortiment v kategorii láhve na kolo  

Už máte cyklistickou láhev?
Ale nemáte košík? Nezapomeňte si prohlédnout naši kompletní nabídku košů na cyklistické láhve

 

přidat komentář

Pole označená (*) jsou povinná Údaje poskytnuté ve výše uvedeném formuláři budou zpracovány v souladu s naším ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ.