Napadlo vás někdy, jak značka MEPAL vznikla a proč je u zákazníků tak oblíbená? V tomto článku vám přiblížíme historii značky a představíme její nabízené produkty.

Historie značky MEPAL

MEPAL je holandská značka, která byla založena v roce 1950. Založili ji dva bratři: Egon a Gerard Jansenovi. Jejich firma původně vyráběla plastové výrobky pro potravinářský průmysl. V roce 1969 uvedla značka MEPAL na trh svou první řadu produktů pro individuální zákazníky. Jednalo se o barevné hrníčky, talířky a misky, které si okamžitě získaly oblibu u zákazníků.

V následujících letech značka MEPAL rozvíjela svou nabídku a uvedla na trh produkty jako dózy na potraviny, termohrnky a kuchyňské doplňky. Všechny produkty se vyznačují vysokou kvalitou a atraktivním designem. V současné době je značka MEPAL přítomna ve více než 35 zemích světa.

Produkty z řady MEPAL

Řada MEPAL zahrnuje produkty pro použití doma i na cestách. Každý produkt je vyroben s důrazem na každý detail, aby zákazníkům poskytoval nejvyšší kvalitu použití.

Jaká je kvalita produktů MEPAL?

Pokud vám záleží na pohodlném a komfortním používání produktů, je značka MEPAL tou správnou volbou. Její produkty jsou nejen funkční, ale také ergonomické, díky čemuž je jejich používání příjemné a pohodlné.

Produkty MEPAL jsou navíc velmi univerzální a lze je použít v mnoha situacích. Nádoby na potraviny budou fungovat jak doma, tak v práci nebo ve škole. Termální hrnky se budou skvěle hodit na dlouhé cesty nebo výlety a kuchyňské doplňky vám pomohou připravit lahodná jídla.

Výrobky MEPAL se navíc snadno čistí a jsou odolné proti poškození. Můžete je mýt v myčce na nádobí a některé z nich lze dokonce ohřívat v mikrovlnné troubě. Díky tomu je používání produktů MEPAL nejen pohodlné, ale také se snadno čistí.

Je také třeba zdůraznit, že výrobky MEPAL jsou zdraví bezpečné. Všechny použité materiály jsou certifikované a bezpečné pro styk s potravinami. Díky tomu si můžete být jisti, že používáte produkty, které jsou nejen funkční, ale také bezpečné pro vaše zdraví.

Nádoby na potraviny

Nádoby na potraviny je jedním z nejoblíbenějších produktů MEPAL. Vyznačují se nejen vysokou kvalitou, ale také funkčností. Díky speciálním uzávěrům kontejnery jsou těsné, což zabraňuje úniku. Nádoby lze navíc mýt v myčce a ohřívat v mikrovlnné troubě.

Mepal obědové krabičky pro děti i dospělé

Pokud hledáte praktický a funkční způsob skladování a přepravy potravin, je to ono obědový box marki MEPAL jsou dokonalým řešením.

Svačinky MEPAL jsou výrobky, které se vyznačují vysokou kvalitou a odolností. Jsou vyrobeny z nejkvalitnějšího plastu, který zajišťuje nejen odolnost, ale také snadné čištění. Dodatečně, obědový box marki MEPAL jsou velmi praktické a všestranné. Můžete si je vzít s sebou do práce, školy, na výlet nebo na procházku. Díky tomu si své oblíbené jídlo vychutnáte za všech podmínek.

Navíc obědové krabičkyMEPAL vyznačují se moderním designem, který umožňuje jejich snadné sladění s jakýmkoliv stylem. Jsou k dispozici v různých barvách a vzorech, což umožňuje vytvořit krásné aranžmá kuchyně.

Obědové boxy MEPAL jsou také velmi funkční. Mají speciální přihrádky a nádoby, takže do nich můžete ukládat různé druhy potravin. Nemusíte se bát, že by se jídlo promíchalo a každé jídlo má své místo. Obědové boxy MEPAL mají navíc speciální uzávěry, které zabraňují úniku a rozlití jídla.

Šálky a talíře

MEPAL šálky a talíře je vynikající volbou pro lidi, kteří oceňují nejen funkčnost, ale také estetiku. Výrobky jsou vyrobeny z nejkvalitnějšího plastu, díky kterému jsou nejen lehké, ale také odolné vůči poškození. Dodatečně, šálky a talíře jsou k dispozici v různých barvách, takže si je můžete sladit podle svého stylu.

Termohrnky, lahve na vodu pro děti a sportovní lahve

Termohrnky značky MEPAL je perfektním řešením pro lidi, kteří ocení horký nápoj na cestě do práce nebo do školy. Kelímky jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli a plastu, který zajišťuje nejen tepelnou izolaci, ale také odolnost výrobku. Tepelné kalíšky MEPAL se navíc snadno čistí a mají speciální uzávěr, který zabraňuje protečení.

Sportovní láhve na vodu a dětské láhve MEPAL  jsou neuvěřitelně praktické. Mají speciální rukojeť, která umožňuje snadné přenášení a použití za všech podmínek. Láhev na vodu nebo láhev je také velmi lehká a pohodlná na používání, takže si ji můžete vzít kamkoli s sebou.

Termoska na jídlo

Pokud hledáte funkční a estetickou nádobu na jídlo, která vám umožní vychutnat si teplé jídlo na cestě do práce nebo do školy, MEPAL Ellipse thermo Lunchpot je vynikající volbou. Tento Termo nádoba na oběd MEPAL Ellipse je velmi funkční. Disponuje speciálním systémem, který umožňuje uložit dvě různé nádobí do jedné nádoby. Polévku i salát si díky tomu můžete vzít s sebou na oběd, aniž byste se museli bát, že se promíchají. Tento kontejner má také speciální víko, které vám umožní jej snadno přenášet a udržet jídlo teplé po dlouhou dobu.

Květináče na bylinky

Pokud si chcete užívat čerstvé bylinky ve své kuchyni po celý rok, je to ono Hrnce značky MEPAL jsou dokonalým řešením.

Kuchyňské doplňky

MEPAL také nabízí širokou škálu kuchyňských doplňků, jako jsou prkénka na krájení, odpadkové koše, síta, míchadla popř lžíce. Všechny produkty jsou vyrobeny z nejkvalitnějšího plastu, díky čemuž jsou odolné proti poškození a snadno se čistí. Jejich atraktivní design je navíc činí nejen funkčními, ale také estetickými.

Souhrn

Značka MEPAL je nejen vysoká kvalita a funkčnost, ale také atraktivní design. Produkty této značky jsou ideální volbou pro lidi, kteří oceňují nejen použitelnost, ale také estetiku. Díky širokému výběru produktů si každý zákazník najde to své.


Veškerý sortiment značky MEPAL


přidat komentář

Pole označená (*) jsou povinná Údaje poskytnuté ve výše uvedeném formuláři budou zpracovány v souladu s naším ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ.